- Konu Sahibi NurseCelline
- #3.621
Benim agri koku yanma yada tuvalitimi yapamama gibi bir sorunum hic olmadi sadece sarı bir akıntım birde idrarım boyle açık yesil gibiydi degisk yani doktora soyledigimde ictigin vitaminlerdendir dedi enfeksiyon oldugunu o bile hic düsunmedi sonra test istedi ve yüksek derecede enfeksiyon dedi bugünki test temiz cikti bisey kalmamis dediNasıl ortaya çıktı? Bende de geçen hafta biraz belirti verir gibi oldu yabanmersini yemek tavsiye ediliyordu çok abartmadan onu denedim şu an kötü değilim ama geçtiğinden emin olmak istiyorum. Haftaya doktora gidince sorup test yaptırırırm belki. Umarım geçmiştir senin de.
Başka bir grupta yazmıştım az önce ama buraya da yazayım. Spotifyda anne adayları için meditasyon diye bir podcast dinledim rahatlatıcıydı. Yaşla çok ilgili olduğunu düşünmüyorum bunun. Yaşlılıkta bile kendini olgun hissetmeye n insanlar var ama etrafında sana muhtaç biri olduğunda kaç yaşında olursa olsun farklı bir evreye geçiyor insan bence. Bebek doğunca başka hisler gelecektir. Kaç yaşındasın?