2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Peki sistem nasil ilerliyor acaba , yani hoca bizzat kendisimi bakıyor yoksa asistanlar mı ilgileniyor..Birde gittiğim zaman dosya açtırsam,sonra bide özelden dosya açtırabiliyor muyum bilginiz var mı
Yok canım bizzat hoca kendisi baktı tabi sonradan devlete de gidebilirsin

Annelik nasıl bir şey hic bilmiyorum galiba ilk oldugundan. Korkuyorum sadece ya basina bir sey gelirse bende onu koruyamazsam diye sadece bunu hissediyorum. Eşimin bile hala idrak ettiğini sanmıyorum.
İlkte böyle hissetmeniz çok normal . Kucağınıza aldıktan sonra inanın bu düşüncelerin hepsi geçiyor.Ama eşler biraz daha geç anlıyor 🙈Yaşamadan anlaşılmayacak bir duygu kim ne derse desin farklı bir tecrübe annelik ve babalık

Annelik nasıl bir şey hic bilmiyorum galiba ilk oldugundan. Korkuyorum sadece ya basina bir sey gelirse bende onu koruyamazsam diye sadece bunu hissediyorum. Eşimin bile hala idrak ettiğini sanmıyorum.
İlkte böyle hissetmeniz çok normal . Kucağınıza aldıktan sonra inanın bu düşüncelerin hepsi geçiyor.Ama eşler biraz daha geç anlıyor 🙈Yaşamadan anlaşılmayacak bir duygu kim ne derse desin farklı bir tecrübe annelik ve

Ben de bugün kontrole gittim çok şükür her şey yolunda.6 ve 7.haftalarda kahve lekelenme yaşadım bir kutu fitil bitti sonra bıraktım.Bu kontrole de korka korka gittim🙈 çok şükür satla tam uyumlu 11 haftalığız..ikili testi yaptirmayacaktim normalde Dr önerdiği için bu hafta onu da yaptıracağım inşallah .Cinsiyet daha belli değil 🙈

Ben de bugün kontrole gittim çok şükür her şey yolunda.6 ve 7.haftalarda kahve lekelenme yaşadım bir kutu fitil bitti sonra bıraktım.Bu kontrole de korka korka gittim🙈 çok şükür satla tam uyumlu 11 haftalığız..ikili testi yaptirmayacaktim normalde Dr önerdiği için bu hafta onu da yaptıracağım inşallah .Cinsiyet daha belli değil 🙈
Doktora gittiginde hemen yapmiyorlar mi cnm ikili testi seninle sat ayni galiba 10 Ağustos benim daha gitmedim doktora 7. Haftadan beridir.

Ben suan oyleyim taş gibi karnim artik nefesimi etkiliyor.sanki uzeriime birsey oturmus gibi oluyor uzanirken cok şişlik ve hazımsızlık var ;(
Kizlar benim aksam saatleri basliyo siskinlik ve gaz malesef :( sabah karnim dumduz uyaniyorum aksama dogru sisiyo hep.Bu son aylara kadar boyleymis bide hep gazli kalacaz :D

Insallah Allaha emanet bebeklerimiz .Baya siskinlii var sindirim sorunu yasadigim zamanda hafif sancilar oluyor . Tekrar ayni sekilde olursa acile giderim olmadi
Nasil oldun canım birdaha oldumu ben doktoruma mesaj attim gece dönüş yapti aktif kanama olmadıgi sürece korkma yazmiş bugünde kontrole gidecem bakalım bebeis nasıl

Ben kontrole gidiyorum arkadaslar benim icin dua edermisiniz icime kötu bi his dogdu insallah bebisi gorur rahatlarim

Arkadaşlar merhaba tekrar, dün akşam sırtımda bir ağrı başladı, aynı covid geçirdiğimdeki gibi. 2-3 gün önce de eşim rahatsızdı, sanırım ondan bana bulaştı. Covid olmadığını düşünmüştük ama şimdi emin gibiyim. Başka hiç bir belirtim yok, eşimde de ateş öksürük vs olmadı. Bu pazartesi günü de 12. haftam bitiyor, ikili test için randevu almıştım. Ne yapsam kararsız kaldım. Covid bebeği etkiler mi, testi yine de yaptırmam gerekir mi soruları aklımda:/

Nasil oldun canım birdaha oldumu ben doktoruma mesaj attim gece dönüş yapti aktif kanama olmadıgi sürece korkma yazmiş bugünde kontrole gidecem bakalım bebeis nasıl
Benim bir daha olmadi cok şükür bende doktora bile sormadim o yuzden bu arada ihlamur cayi icmenin zarari varmi bazi yerlerde kanama yapti diyen olmus bazilari da sorun yok demiş

Resmi bu

Eklentiler

• IMG_20221028_142758.jpg
    IMG_20221028_142758.jpg
    91,8 KB · Görüntüleme: 104
Back