2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Kızlar merhaba. Bugün ikili test için kontrole gittim bebeğin gayet sağlıklı dedi doktor tam belli olmamakla birlikte kıza benzetti 2 kız annesi olarak gönlümden erkek geçiyordu ama miniğimin hareketlerini zıplamasını gördükten sonra uçtu gitti cinsiyet olayı yeter ki sağlıklı hayırlı evlat olsun

Merhabalar herkese, bugün ilk doktor kontrolüme gittim. Herşey yolundaydı çok şükür, 8 hafta 6 günlük olmuş. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bebişlerimizi ultrason resminide ekledim, cinsiyet tahminlerinizi bekliyorum tahminlerinizi bekliyorum

O sayfa hangi sayfa cok merak ettim ayrıca doktorun soyledigi zamana kadar bekleyin derim

Ileriki haftalarda olur cnm Allah korusun erken doguma neden olabiliyor o nedenle ihmal etme hem idrar kulturu hem vajinal testi yaptirin ( sivi aliyorlar )

Bu arada kizlar kasiklarim surekli sanci girip çıkıyor sizde devam edenler varmi tedirgin olmalimiyim valla bilmiyorum 2 hafta sonra kontrolum ama bu normal mi degilmi bilemiyorumq
Simdi gordum bu mesajini. Normal normall insallahh. İkimiz de cok panik yapiyoruz ama artik panik yapmaktan da korkmaya basladm. Cocugumuz panik atak olacak allah korusun hamilelikte ne dusunursek ne hissedersek onu hissediyor bebek. Biraz daha rahat olmaya calisalim

Benim 2 gunluk bi mide bulantim geçti hatta dedim sancılar belime ayaklarıma kadar vuruyor bulantilarda geçti hadi bakalim herseye hazirlikliyim zaten önceden de kaybim var olabilir dedim gittim ama bin şükür iyi yolunda cikti hersey insallah sizinde ayni yolunda çıkar. Evet basindan beri bizim sizinle ayni akintilar agrilar sancilar belki cinsiyetleri de ayni çıkar

O sayfalara sakın inanma forumda bile birkaç kişi yazmıştı tahminleri yanlış çıktı diye. Allah gönlüne göre versin canım.

Cok sukur kanamam durdu 3 4 gün kanamanın ardından kahverengi lekeler oldu ama bitti çok şükür ama korkmamak gerektiğini ogrenmis oldum kahverengi lekeler eskiden olan bir kanamanın kalan lekeleriymis önemli değil dedi doktor bizde 8 haftalik olduk :) allah hepimizin kucagina saglikla almayi nasip etsin

Evet bircok seyimiz benziyor saglikli olsunlar insallahh ya baska bir sey istemiyorum. Ama seye ben de biraz takiliyorum normalde cok tatli delisiydim su an asla tatli aramiyorum bile daha cok eksi tuzlu canim istiyor. Sizin nasil ayni miyiz yine?

%80 yalnış çıkıyor aldanmayın takvimler falanda Faso fiso içinizden hissettiğiniz genelde çıkıyor en garantisi o birde tabiki 16. Hafta

Evet bircok seyimiz benziyor saglikli olsunlar insallahh ya baska bir sey istemiyorum. Ama seye ben de biraz takiliyorum normalde cok tatli delisiydim su an asla tatli aramiyorum bile daha cok eksi tuzlu canim istiyor. Sizin nasil ayni miyiz yine?
Hic sormayin tatli hic istemuyorum ekşi turşu tuzlu .gecen aksam kisir yaptim icine o kadar limon sıktım ki doyamadim ekşiye .ki normalde tatli aşeririm diye dusunuyordum hep eksi tuzlu canim istiyor bakalim cinsiyetler sizinle ayni mi cikicak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…