İnşallah canımKızlar benim aile hekimliğinde yapılan test sonuçlarında ts4 ve idrar yolu enfeksiyonu belirtilerinde sıkıntı var gözüküyor. Doktorum en kısa zamanda dahiliye görmesini söyledi. Cumartesiye randevu aldım. İnşallah bir sıkıntı olmaz. :/
canım bende ocak ayında transfer oldum ve şubat 25te kurtaj oldum , kesem duzensızdı,1 Martta 2023 te yapılan 2 embriyo transferi de maalesef 1 Nisan 2023’te kalpleri durması sonucu kürtajla sonuçlandı. Üstelik patoloji sonucum da parsiyel mol olarak belirlendi. Eşim ve bende tek gen rahatsızlığı olduğundan tek gen hastalığına da bakılmış olmasına rağmen başımıza böyle bişey geldi.
PGT li miydi embriyon peki ?1 Martta 2023 te yapılan 2 embriyo transferi de maalesef 1 Nisan 2023’te kalpleri durması sonucu kürtajla sonuçlandı. Üstelik patoloji sonucum da parsiyel mol olarak belirlendi. Eşim ve bende tek gen rahatsızlığı olduğundan tek gen hastalığına da bakılmış olmasına rağmen başımıza böyle bişey geldi.
Çok teşekkür ederim. Tecrübeleri duyunca insan rahatlıyor gerçekten. İnşallah ben de kolaylıkla atlatırımGeçmiş olsun korkma canım benim ilk hamileliğimde tiroitlerde sorun çıkmıştı sürekli dahiliye takibinde ilaç kullandım doğumdan sonra düzeldi. İdrar yolu enfeksiyonuda çok oldum hep fitil kullandım. Çok şükür sorunsuz doğumum gerçekleşti. Endişelenme oluyor gebelikte
Sağol canım çok teşekkür ederim. İnşallah benim de hayırlısı ile kontrol altına alınır.İnşallah canımDahiliye müdahale ediyor merak etme arkadaşımın tsh da olması gerekenden çok düşüktü ilaç kullanıyor şimdi yükselmiş çok şükür.Sanırım doğuma kadar kullanacak o da
Allah razı olsun canım benim senin adına sevindim valla ya hiç tavsiye etmiyorumYapma yaAllah'ım yardım etsin canım benim Bende de bulantı var ama kusma yok kuzum ara ara oluyor rahatsız ediyor sadece o kadar .İnşallah senin de en yakın zamanda geçer
Hayır canım en az 7 olmalı. Gayet ideal güzel bi kalınlık şuan seninki. Benimde 11. Günümde 12 mm’di. Sevinmelisin bu duruma yani:)Kızlar merhaba bugun kontrolüm vardı insallah carsambada transferim olacak rahim kalınlıgını sordugumda 11.1 dedi benim kafam cok karıstı internette 7 olması yazıyor benim ki cok kalın değil mi o zaman
Sorma kuzum bende de uyku hali var çok uykum geliyor ama bulantı çok zordur tez zamanda geçsin inşallahAllah razı olsun canım benim senin adına sevindim valla ya hiç tavsiye etmiyorumsen calisiyosun birde çok zor olurdu valla
Benim 11 mm civarındaydı canım yanlış hatırlamıyorsam 7 mm çok düşük zatenKızlar merhaba bugun kontrolüm vardı insallah carsambada transferim olacak rahim kalınlıgını sordugumda 11.1 dedi benim kafam cok karıstı internette 7 olması yazıyor benim ki cok kalın değil mi o zaman
internette öyle okuyunca korktum açıkcası benim bugün 13. günüm ve 11.1 kalınlıgı hiç anlamıyorum böyle seylerdenBenim 11 mm civarındaydı canım yanlış hatırlamıyorsam 7 mm çok düşük zaten
sağol canım cevabın için su internette yazılanları okuyunca gercekten kalp krizi gecirecek gibi oluyorumHayır canım en az 7 olmalı. Gayet ideal güzel bi kalınlık şuan seninki. Benimde 11. Günümde 12 mm’di. Sevinmelisin bu duruma yani:)
hayır canım sorun olmayacak. benim 11, gün 12 mm'di ondan 6 gün sonra transfer oldum dahada kalınlaşmıştır sormadım ölçüsünü ama aşırı kalınlık olmadığı sürece bu değerlerdeki kalınlığı çok sorun etme bence. hatta ben kalınlaşsın diye nar suyu bile içmiştimsaçma gelebilir ama bilmediğim için soruyorum benim bugün adetimden itibaren 13. günüm ve rahim kalınlıgı 11.1 mm çarsamba günü yani 5 gün sonra transferim var ee o zaman akadar rahim daha cok kalınlasacak bu da sıkıntı olmayacakmı?
panik oldum sanırım estrofem ruh halimi cok değiştiriyor sağol cevabın için canımhayır canım sorun olmayacak. benim 11, gün 12 mm'di ondan 6 gün sonra transfer oldum dahada kalınlaşmıştır sormadım ölçüsünü ama aşırı kalınlık olmadığı sürece bu değerlerdeki kalınlığı çok sorun etme bence. hatta ben kalınlaşsın diye nar suyu bile içmiştim
Kalinlik cok onemli cnku bebek oraya tutunucsk ve gomulucek oyuzden bence gsyet iyi gidiyor kalinlasmasi suan senin icinpanik oldum sanırım estrofem ruh halimi cok değiştiriyor sağol cevabın için canım
Guzel dileklerin için cok teşekkür ederim allah herkesin kalbine göre versin insallahKalinlik cok onemli cnku bebek oraya tutunucsk ve gomulucek oyuzden bence gsyet iyi gidiyor kalinlasmasi suan senin icinestroferm alisana kdr evet zorlar biraz ama snra alisiyosun. Saglicakla ilerle ve guzel bir transfer olsun insallah sakin stres yapma
Sağolun tek gen analizinde tüm genlere bakılmıyormuş meğer tutmayacak ve anomalisi olan embriyo yu transfer etmişler maalesef biz de çok büyük şok ve üzüntü yaşadık yaşıyoruzÇok geçmiş olsun. O kadar test yaptırmanıza rağmen neden böyle oldu acaba? Allah en kısa zamanda en sağlıklısından nasip etsin inşallah...
Günaydın canım. 7+4 olduk şükür 4 gün sonra kontrol var onu bekliyoruz heyecanla. Mide bulantısı ve mide ağrıları var bende geçmeyen birşey yiyemiyorum nerdeyse yesem bile 10 dk sonra mide ağrısı başlıyor geçecek diye umuyorum hayırlısıyla. Sen nasılsın? Nasıl gidiyor ?Gunaydin hanimlarrrnasilsiniz gunesli birgunden merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?