2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

İnşallah canım Dahiliye müdahale ediyor merak etme arkadaşımın tsh da olması gerekenden çok düşüktü ilaç kullanıyor şimdi yükselmiş çok şükür.Sanırım doğuma kadar kullanacak o da

canım bende ocak ayında transfer oldum ve şubat 25te kurtaj oldum , kesem duzensızdı,
patalojı sonucum ıse komplet mol ..
herhangı bır rahatsızlıgımız vs yok yanı bıldıgımız bır gen hastalıgı vs..
çok nadır de olsa olabılıyormus bu durumlar ..
çok gecmıs olsun cok uzuldum.. ama parsıyel molda 5 aylıkken bıle fark edılemeyenler oluyormuş senınkı erken fark edılmıs bu cok ıyı bırsey bence ..
dondurulmuş embrıyoların varmı?

PGT li miydi embriyon peki ?
tek gen bakılmıştı demıssın onu anlayamadım

Çok teşekkür ederim. Tecrübeleri duyunca insan rahatlıyor gerçekten. İnşallah ben de kolaylıkla atlatırım

Sağol canım çok teşekkür ederim. İnşallah benim de hayırlısı ile kontrol altına alınır.

Yapma ya Allah'ım yardım etsin canım benim Bende de bulantı var ama kusma yok kuzum ara ara oluyor rahatsız ediyor sadece o kadar .İnşallah senin de en yakın zamanda geçer
Allah razı olsun canım benim senin adına sevindim valla ya hiç tavsiye etmiyorum sen calisiyosun birde çok zor olurdu valla

Kızlar merhaba bugun kontrolüm vardı insallah carsambada transferim olacak rahim kalınlıgını sordugumda 11.1 dedi benim kafam cok karıstı internette 7 olması yazıyor benim ki cok kalın değil mi o zaman

Kızlar merhaba bugun kontrolüm vardı insallah carsambada transferim olacak rahim kalınlıgını sordugumda 11.1 dedi benim kafam cok karıstı internette 7 olması yazıyor benim ki cok kalın değil mi o zaman
Hayır canım en az 7 olmalı. Gayet ideal güzel bi kalınlık şuan seninki. Benimde 11. Günümde 12 mm’di. Sevinmelisin bu duruma yani:)

Benim 11 mm civarındaydı canım yanlış hatırlamıyorsam 7 mm çok düşük zaten

Benim 11 mm civarındaydı canım yanlış hatırlamıyorsam 7 mm çok düşük zaten
internette öyle okuyunca korktum açıkcası benim bugün 13. günüm ve 11.1 kalınlıgı hiç anlamıyorum böyle seylerden

Hayır canım en az 7 olmalı. Gayet ideal güzel bi kalınlık şuan seninki. Benimde 11. Günümde 12 mm’di. Sevinmelisin bu duruma yani:)
sağol canım cevabın için su internette yazılanları okuyunca gercekten kalp krizi gecirecek gibi oluyorum

saçma gelebilir ama bilmediğim için soruyorum benim bugün adetimden itibaren 13. günüm ve rahim kalınlıgı 11.1 mm çarsamba günü yani 5 gün sonra transferim var ee o zaman akadar rahim daha cok kalınlasacak bu da sıkıntı olmayacakmı?

hayır canım sorun olmayacak. benim 11, gün 12 mm'di ondan 6 gün sonra transfer oldum dahada kalınlaşmıştır sormadım ölçüsünü ama aşırı kalınlık olmadığı sürece bu değerlerdeki kalınlığı çok sorun etme bence. hatta ben kalınlaşsın diye nar suyu bile içmiştim

panik oldum sanırım estrofem ruh halimi cok değiştiriyor sağol cevabın için canım

panik oldum sanırım estrofem ruh halimi cok değiştiriyor sağol cevabın için canım
Kalinlik cok onemli cnku bebek oraya tutunucsk ve gomulucek oyuzden bence gsyet iyi gidiyor kalinlasmasi suan senin icin estroferm alisana kdr evet zorlar biraz ama snra alisiyosun. Saglicakla ilerle ve guzel bir transfer olsun insallah sakin stres yapma

Guzel dileklerin için cok teşekkür ederim allah herkesin kalbine göre versin insallah

Çok geçmiş olsun. O kadar test yaptırmanıza rağmen neden böyle oldu acaba? Allah en kısa zamanda en sağlıklısından nasip etsin inşallah...
Sağolun tek gen analizinde tüm genlere bakılmıyormuş meğer tutmayacak ve anomalisi olan embriyo yu transfer etmişler maalesef biz de çok büyük şok ve üzüntü yaşadık yaşıyoruz

Gunaydin hanimlarrr nasilsiniz gunesli birgunden merhaba
Günaydın canım. 7+4 olduk şükür 4 gün sonra kontrol var onu bekliyoruz heyecanla. Mide bulantısı ve mide ağrıları var bende geçmeyen birşey yiyemiyorum nerdeyse yesem bile 10 dk sonra mide ağrısı başlıyor geçecek diye umuyorum hayırlısıyla. Sen nasılsın? Nasıl gidiyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…