2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Bende banyoya adim atiyorm geri cikiyorum 2 saat surer herhalde girmem

Kızlar ben coronayım galiba dedim ya o gun öyle geçti dün ve bugun normale döndüm yani 1 gün mü sürdü corona böyle bisey yasayan var mı acaba etrafınızda. Yoksa o belirtileri tutunma belirtileri sayacam yani
Ben ilk hamileliğimde de alt bel ağrım çok yoğun olmuştu ama o zaman da hastaydım yine bol öksürüklü. Şimdi öksürük pıskırık boğaz ağrısı falan da yok anlamadım.

Ay çok sevindim kuzum yançok şükür Neden oldu acaba bilmiyorum ki hiç kuzum.Senle konuştuktan 1 gün sonra benimde boğazım yanmaya başladı burnum sızlıyor falan nezle olcam sandım.Ama benim bağışıklığı düşürdüler serumla muhtemelen ondan oldu benim.Hemen gargara yaptı bol c vitamini bende iyiyim çok şükür şimdi

E EsrSvm @
Cok sukur canim valla oyle belirti olup hamile olan varmi blmiyorm ama insaAllah oyledir cok sevinirim bir ilk olursun

Bende hiç bilmiyorum kuzum ama cok merak ediyorum ya günler geçmiyor haftaya bugün test günüm dayanabilecek miyim acaba evet bence bağısıklık düsüyor bu dönemlerde bi de şöyle bisey duymustum vücüt embriyoyu yabancı bir cisim olarak algılıyormus başta ve onu istemiyormus aslında acaba o savaştan mı düşüyor bağısıklık

Bende valla tik yok br tek arada bir kasik agrisi o kadar galiba bana baybay dedi
Kız dur hemen bende de yok birşey hemen bayrakları indirmek yok.Benim adetten 1 hafta önce ağrılarım başlar sadece onlar var şuan.Bir de şu progesteron iğne ağrısı Ama morel bozmuyoruz ve sürprizimiz bekliyorum

Hiç bilmiyorum ki kuzum ama gebelikte bağışıklı düştüğünü okumuştum bir yerde.Biz bol dua edelim inşallah güzel olur herşey.Senin kasık ağrın falan var mı şuan

Benim sadece adet öncesi olan şeyler .Bir de bol iğne ağrısı
Hiç belli olmaz kuzum zaten adet öncesi olan seylerle benzer diyorlar belirtilere. Bende ilkinde kasıkta batma cok olmustu batma bence belirgin bi belirti. Ama kisiye göre degisebilir tabi

Yok canim ya moralimi bozmuyorum olursa olur napalim olmazsa br dahakine ben sadece estrofemle progeatan fitil kullandigim icin vucudum yerinde

Hiç bilmiyorum ki kuzum ama gebelikte bağışıklı düştüğünü okumuştum bir yerde.Biz bol dua edelim inşallah güzel olur herşey.Senin kasık ağrın falan var mı şuan
İnsaallah canım benim yok uzanıp kendimi dinliyorum arada ama bisey yok

Kasık ağsırı önemli bir detay hic belli olmaz kuzum tutunuyordur belki
VAlla blemiyorm ki canm ilkinde o kdr kendimi dinledim ki suram agridi buram agridi soyleydi sonuc negatif simdi hic dusunmuyorum olmayacak gozuyle bakiyorum ki negatifi gorursem uzulmeyym diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…