Bende banyoya adim atiyorm geri cikiyorumValla kuzum dün demiştim ya kaynara yakın suyla yıkanırım normalde .Bugün kendimce ılık suyla aldım ama tam ılıkmıydı bilemiyorumŞaka bir yana normalde tamamen solda olurdu musluk bu kez ortada bıraktım ışıktan Bir tık sıcaktık yani.Fazla oyalanmadım ama ya soğuk geliyor bana da Hava da serin zaten
İnşallah canımHayırlı olsun tedavin canım benim
Hadi bakalımBende banyoya adim atiyorm geri cikiyorum2 saat surer herhalde girmem
Sağol canım inşallah güzel ilerlerHayirlisi olsun canin simdiden
Ay çok sevindim kuzum yançok şükürKızlar ben coronayım galiba dedim ya o gun öyle geçti dün ve bugun normale döndüm yani 1 gün mü sürdü corona böyle bisey yasayan var mı acaba etrafınızda. Yoksa o belirtileri tutunma belirtileri sayacam yani
Ben ilk hamileliğimde de alt bel ağrım çok yoğun olmuştu ama o zaman da hastaydım yine bol öksürüklü. Şimdi öksürük pıskırık boğaz ağrısı falan da yok anlamadım.
Cok sukur canimKızlar ben coronayım galiba dedim ya o gun öyle geçti dün ve bugun normale döndüm yani 1 gün mü sürdü corona böyle bisey yasayan var mı acaba etrafınızda. Yoksa o belirtileri tutunma belirtileri sayacam yani
Ben ilk hamileliğimde de alt bel ağrım çok yoğun olmuştu ama o zaman da hastaydım yine bol öksürüklü. Şimdi öksürük pıskırık boğaz ağrısı falan da yok anlamadım.
Bende valla tik yok br tek arada bir kasik agrisi o kadar galiba bana baybay dediBenim sadece adet öncesi olan şeyler .Bir de bol iğne ağrısı
Bende hiç bilmiyorum kuzum ama cok merak ediyorum ya günler geçmiyor haftaya bugün test günüm dayanabilecek miyim acabaAy çok sevindim kuzum yançok şükürNeden oldu acaba bilmiyorum ki hiç kuzum.Senle konuştuktan 1 gün sonra benimde boğazım yanmaya başladı burnum sızlıyor falan nezle olcam sandım.Ama benim bağışıklığı düşürdüler serumla muhtemelen ondan oldu benim.Hemen gargara yaptı bol c vitamini bende iyiyim çok şükür şimdi
Kız dur hemen bende de yok birşey hemen bayrakları indirmek yok.Benim adetten 1 hafta önce ağrılarım başlar sadece onlar var şuan.Bir de şu progesteron iğne ağrısıBende valla tik yok br tek arada bir kasik agrisi o kadar galiba bana baybay dedi
Hiç bilmiyorum ki kuzum ama gebelikte bağışıklı düştüğünü okumuştum bir yerde.Biz bol dua edelim inşallah güzel olur herşey.Senin kasık ağrın falan var mı şuanBende hiç bilmiyorum kuzum ama cok merak ediyorum ya günler geçmiyor haftaya bugün test günüm dayanabilecek miyim acabaevet bence bağısıklık düsüyor bu dönemlerde bi de şöyle bisey duymustum vücüt embriyoyu yabancı bir cisim olarak algılıyormus başta ve onu istemiyormus aslında acaba o savaştan mı düşüyor bağısıklık
Hiç belli olmaz kuzum zaten adet öncesi olan seylerle benzer diyorlar belirtilere. Bende ilkinde kasıkta batma cok olmustu batma bence belirgin bi belirti. Ama kisiye göre degisebilir tabiBenim sadece adet öncesi olan şeyler .Bir de bol iğne ağrısı
Yok canim ya moralimi bozmuyorum olursa olur napalim olmazsa br dahakineKız dur hemen bende de yok birşey hemen bayrakları indirmek yok.Benim adetten 1 hafta önce ağrılarım başlar sadece onlar var şuan.Bir de şu progesteron iğne ağrısıAma morel bozmuyoruz ve sürprizimiz bekliyorum
İnsaallah canım benim yok uzanıp kendimi dinliyorum arada ama bisey yokHiç bilmiyorum ki kuzum ama gebelikte bağışıklı düştüğünü okumuştum bir yerde.Biz bol dua edelim inşallah güzel olur herşey.Senin kasık ağrın falan var mı şuan
Kasık ağsırı önemli bir detay hic belli olmaz kuzum tutunuyordur belkiBende valla tik yok br tek arada bir kasik agrisi o kadar galiba bana baybay dedi
VAlla blemiyorm ki canm ilkinde o kdr kendimi dinledim ki suram agridi buram agridi soyleydi sonuc negatif simdi hic dusunmuyorum olmayacak gozuyle bakiyorum ki negatifi gorursem uzulmeyym diyeKasık ağsırı önemli bir detay hic belli olmaz kuzum tutunuyordur belki
İnşallah canım benimHiç belli olmaz kuzum zaten adet öncesi olan seylerle benzer diyorlar belirtilere. Bende ilkinde kasıkta batma cok olmustu batma bence belirgin bi belirti. Ama kisiye göre degisebilir tabi
Ohhh maşallahYok canim ya moralimi bozmuyorum olursa olur napalim olmazsa br dahakineben sadece estrofemle progeatan fitil kullandigim icin vucudum yerinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?