Evet kuzum insan bekleyemiyor ama şimdi gitsen sadece kese göreceksin o da boş olacak bu kez de boş gebelik mi dolu mu diye stres olacaksınMuhtemelen tabi ama, hiç halden anlamıyolar. Hayırlı olsun 15 gun sonra gelin demek kolay, bide bize sorsa nasil bekleyecegiz 15 günsuanda 4 hafta 2 günlüksünüz, cok erken diyip duruyolar.. sadece progestan igneyi kesin dedi arti olarak. dr’umdan da hastaneden de memnunum zaten ama işte ne bileyim heyecan yaptim ya sinir oldum
Canım maşallah darısı başımıza inşallahKızlara merhaba yeni yazabildim ilk muaynemizi olduk bız6+2 adet tarihine göre ama ultrasonda 2 gün felan atıyor 6+0 gibi görünüyor biz bebiside gördük kalp sesinide duyduk ama çok dinletmedi doktor çok küçük olduğu için ses dalgaları zarar vermesin dedi 10 gün sonra tekrar gel dedi rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahşimdide aile hekimine geldim gebe kaydı için kızlar bana dua edin tansiyonum çok yüksek çıktı gözlem de tutuyorlar şuan
Hep takip edicez tuzlu yeme dedi canım dediğin gibi inşallahCanım maşallah darısı başımıza inşallahhayırlısıyla sağ salim alalım kucağımıza. Korkma canım heyecandan da yükselmiş olabilir takip önerirler büyük ihtimal. Çok tuzlu şeyler yememeye dikkat et belki suyuda azalt diyebilirler inşallah bir problem olmadan atlatacaksın çok sevindim adına
Canım çok sevindim senin adına maşallah hayırlı haberlerin gelsin hep inşallahKızlara merhaba yeni yazabildim ilk muaynemizi olduk bız6+2 adet tarihine göre ama ultrasonda 2 gün felan atıyor 6+0 gibi görünüyor biz bebiside gördük kalp sesinide duyduk ama çok dinletmedi doktor çok küçük olduğu için ses dalgaları zarar vermesin dedi 10 gün sonra tekrar gel dedi rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahşimdide aile hekimine geldim gebe kaydı için kızlar bana dua edin tansiyonum çok yüksek çıktı gözlem de tutuyorlar şuan
Oyy canımmm çok sevindim gözünaydın sağlıkla ilerlesin inşallahKızlara merhaba yeni yazabildim ilk muaynemizi olduk bız6+2 adet tarihine göre ama ultrasonda 2 gün felan atıyor 6+0 gibi görünüyor biz bebiside gördük kalp sesinide duyduk ama çok dinletmedi doktor çok küçük olduğu için ses dalgaları zarar vermesin dedi 10 gün sonra tekrar gel dedi rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahşimdide aile hekimine geldim gebe kaydı için kızlar bana dua edin tansiyonum çok yüksek çıktı gözlem de tutuyorlar şuan
Hergün tansiyon kontrolü yapacaklar canım normal. Hatta imkanın varsa bulabiliyorsan kendine bir tansiyon aleti al uygunundan günde 2 3 defa kendinde ölç sürekli gidip gelmek sorun olursa. Hiçte stres yapma güzel düşünHep takip edicez tuzlu yeme dedi canım dediğin gibi inşallahyarın tekrar cagirdilar
Gozun aydincanim cok sevindim adina saglikla kucagina al❤❤ heyecan mi yaptinKızlara merhaba yeni yazabildim ilk muaynemizi olduk bız6+2 adet tarihine göre ama ultrasonda 2 gün felan atıyor 6+0 gibi görünüyor biz bebiside gördük kalp sesinide duyduk ama çok dinletmedi doktor çok küçük olduğu için ses dalgaları zarar vermesin dedi 10 gün sonra tekrar gel dedi rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahşimdide aile hekimine geldim gebe kaydı için kızlar bana dua edin tansiyonum çok yüksek çıktı gözlem de tutuyorlar şuan
Hayirli olsun canim saglikla pozitif haberlerni bekliyoruzHanımlar bugün transferim vardı şükür bitti çok rahat gectı 2 Embryo transfer edildi 5AA mış ikiside hatta embrıyolog dedi tutunmak İçin yer arıyor embriyolar dediçok sevindim çok mutlu oldum ama bende ki sorun zaten tutunma sorunu inşallah bu sefer tutunurlar transfer öncesi kasılmayı önleyici bir serum taktılar .transfer sonrası da 1.5 saat süren bağışıklığı baskılayıcı bir serum taktılar işte 1.5 saat geçti kalkıp lavaboya gittim şükür kurtuldum
Canım sıfır kafein diye bir şey yok, hamilelerde günde bir fincan turk kahvesi icebilir, kafeinsiz turk kahvesi tuketiyorum ben, 2 günde bir normal turk kahvesi dengeliyorum.hiç şikaey etmeyeceğim hamileliğimde demiştim. Etmeyeceğim de :)
ama endişelendim ben başı ağrayan insan değilim yani anca uyku saatim şaşarda geç uyunırsam ağrırdı.
şimdi gece uyanıyorum. endişelendim doğrusu.
şey dedi hemşire kan miktarı iki katına çıkıyor hamilelikte e normal dedi. bide kafeini falan bıraktık. ben günde kaç kahve içerdim. şimdi tık yok. ondandır inşallah
Canım Allah razı olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahCanım çok sevindim senin adına maşallah hayırlı haberlerin gelsin hep inşallah
Allah razı olsun canım benim sağlık ocağı yarın tekrar tansiyon kan felan alacaklar bu tansiyon bebek için sorun yaratır mı acabaOyy canımmm çok sevindim gözünaydın sağlıkla ilerlesin inşallahGeçmiş olsun canım benim Rabbim şifa versin habersiz bırakma bizi
Aslinda tam zamaninda cagirmislar gercekten hepsini bir arada cikaralim diye ama nasil bekliycez bakalim, bu kadar bekledik su 2 haftacik gecmez simdiEvet kuzum insan bekleyemiyor ama şimdi gitsen sadece kese göreceksin o da boş olacak bu kez de boş gebelik mi dolu mu diye stres olacaksınBen keseyi görünce rahatlatın dedim ama kalp atışını duymadan rahatlayamıyor insan ki ben 5+3 de gittim onda bile bebeği göremedim yolk kesesi ucunda pirinç tanesi kadarmış bebek o kadar görünmüyor O yüzden yarını iple çekiyorum bende çok iyi anlıyorum seni ama ne kadar geç o kadar net görünüyor galiba
Yarın tekrar çağırdılar canım kan ve tansiyon için ara ara da cagiricazs ediler olmadi tansiyon aleti alırım canım peki şey dicem bu tansiyon bebeğe zarar vermez degilmiHergün tansiyon kontrolü yapacaklar canım normal. Hatta imkanın varsa bulabiliyorsan kendine bir tansiyon aleti al uygunundan günde 2 3 defa kendinde ölç sürekli gidip gelmek sorun olursa. Hiçte stres yapma güzel düşün
Allah razı olsun canım benim Aslında heyecan yapalı 3 saati felan geçmişti artık rahatlamistim aile hekimine gebelik kaydı açtırim diye gittim orda çok yüksek dediler tekrar bekletip 10 15 dakika sonra yine baktılar yine yüksek dediler. Umarım sıkıntı yaratmazGozun aydincanim cok sevindim adina saglikla kucagina al❤❤ heyecan mi yaptin
Hayirli ugurlu olsun Rabbim kucagina almayi nasip etsin insallahHanımlar bugün transferim vardı şükür bitti çok rahat gectı 2 Embryo transfer edildi 5AA mış ikiside hatta embrıyolog dedi tutunmak İçin yer arıyor embriyolar dediçok sevindim çok mutlu oldum ama bende ki sorun zaten tutunma sorunu inşallah bu sefer tutunurlar transfer öncesi kasılmayı önleyici bir serum taktılar .transfer sonrası da 1.5 saat süren bağışıklığı baskılayıcı bir serum taktılar işte 1.5 saat geçti kalkıp lavaboya gittim şükür kurtuldum
Canm belki senin normalde de tansiyonun yuksektir ama hic denk gelmedigi icin bilmiyorsndur mesela benm hep dusuktur normalde de 9 larda filan sen kendine dikkat et dusunup stres yapma yeterAllah razı olsun canım benim Aslında heyecan yapalı 3 saati felan geçmişti artık rahatlamistim aile hekimine gebelik kaydı açtırim diye gittim orda çok yüksek dediler tekrar bekletip 10 15 dakika sonra yine baktılar yine yüksek dediler. Umarım sıkıntı yaratmaz
Yok canım merak etme daha erken dönemdesin doğuma yakın olduğu durumlarda preeklemsi gelişiyor o zaman erken doğum olma riski oluyor ama seninki daha yeni zaten yüksek devam ederse gebelikte kullanılan tansiyon ilaçları var düzene sokmak için onu kullanırlar. Stres yapma o daha çok yükseltir tansiyonunu rahat ol zaten bir risk olsa git yarın gel derler mi sakin kalmaya çalışYarın tekrar çağırdılar canım kan ve tansiyon için ara ara da cagiricazs ediler olmadi tansiyon aleti alırım canım peki şey dicem bu tansiyon bebeğe zarar vermez degilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?