2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Öğrendikten sonra kanaman falan oldu mu peki canım
8. Gün lekelenme oldu kuzum kahverengi o gün yormuştum kendimi sanırım ondan oldu.Bir kere de 5+1 de biraz yorulmuştum o gün kahverengi oldu 1 gün sonra da varla yok arası pembe geldi kesildi .5+3 de keseyi gördük çok şükür problem yoktu.O günden beri çok yormuyorum kendimi çok şükür bir daha gelmedi canım

Yani tedavi olan şehirde kalmak mı gerekir cnm kendi şehrimde kontrollere gitmek sağlıklı olmaz mı
Doktorunuzun önerdiği biri varsa yada kabul ediyorsa giden kişiler var tabi. Benim 4.denemem olduğu için doktorum biraz titizlendi ve kendi görmek istedi yaşadığım şehirde de doktorumun tanıdığı yoktu o yüzden kendi görmek istedi ama diğer şekilde kontrol edip sadece transfere Çağıran doktorlarda var tabiki.

Ben de çalışıyorum cnm o yüzden transfer sonrası böyle zorlama olur yat der doktor diye korkuyorum o yüzden sordum

İnşallah hayırlısı olur canım hakkında bakalım bana ne diyecek doktorum

Ben de çalışıyorum cnm o yüzden transfer sonrası böyle zorlama olur yat der doktor diye korkuyorum o yüzden sordum
Yok kuzum bana normal hayatına dön dediler sadece ağır kaldırma vs klasik olan şeyler.Sürekli yatmak aksine tedaviyi olumsuz etkileyebilir kan akışı olması lazım dediler Ben Home Office çalıştım 1 hafta ama evde rutin işlerimi yaptım süpürge çalıştırmadım ama.Herün 15 dk kesin yürüdüm.İşim masa başı iş yerinde de belli aralıklarla kalkıp hareket ediyorum.Çok şükür bir sıkıntı yaşamadık.Şuan yolculukta yapabilirsiniz dediler zaten sadece transferin 1 ve 2. Günü tavsiye etmiyoruz demişlerdi kuzum o kadar

Kızlar 13. Gün 1531 geldi beta, hemsireyle gorustum. 15 gün sonraya randevu verdi ya. Ben israr edince de 10. Gün gelin o zaman dedi, cok gec degil mi sizce

Kızlar 13. Gün 1531 geldi beta, hemsireyle gorustum. 15 gün sonraya randevu verdi ya. Ben israr edince de 10. Gün gelin o zaman dedi, cok gec degil mi sizce

canım hayırlı olsun. çok tabi ya 15 gün kese kalp beraber görmek için heralde. iyi yapmışsın öne çekmişsin

Ben 1 hafta sonra kese görmüştüm canım ama kalp atışı için yarın gideceğim.Totalde 17 gün sonra gitmiş olacağım yani Kese ve Kalp atışını bir arada duymak için çağırdılar muhtemelen

kızlar baş ağrısı yaşayan var mı ya ?
Bende sadece yorgunluk ve çabuk nefes nefese kalmak var kuzum.İlaçlarda yapabilir baş ağrısı çoğunun yan etkisinde yazıyor çünkü estrofeme ilk başladığımda bende de oluyordu ama zamanla geçti

Bende sadece yorgunluk ve çabuk nefes nefese kalmak var kuzum.İlaçlarda yapabilir baş ağrısı çoğunun yan etkisinde yazıyor çünkü estrofeme ilk başladığımda bende de oluyordu ama zamanla geçti
anladım canım. benim şurda iki üçgündür varya. ilaçlardan olsa nebileyim ilk transferde hiç olmadı.
pozitif gördükten beri var.
şey diyolar vücutta kan arttığı için olurmuş. bilmem ne kadar doğru

canım hayırlı olsun. çok tabi ya 15 gün kese kalp beraber görmek için heralde. iyi yapmışsın öne çekmişsin
Onu da kac defa diretmeme rağmen kabul ettiler, hani niye diye dusunuyorum yani, ben razıyken defalarca gitmeye niye boyle geç bir tarih verdiler uyuz oldum

Muhtemelen tabi ama, hiç halden anlamıyolar. Hayırlı olsun 15 gun sonra gelin demek kolay, bide bize sorsa nasil bekleyecegiz 15 gün suanda 4 hafta 2 günlüksünüz, cok erken diyip duruyolar.. sadece progestan igneyi kesin dedi arti olarak. dr’umdan da hastaneden de memnunum zaten ama işte ne bileyim heyecan yaptim ya sinir oldum

Onu da kac defa diretmeme rağmen kabul ettiler, hani niye diye dusunuyorum yani, ben razıyken defalarca gitmeye niye boyle geç bir tarih verdiler uyuz oldum

banada dediler canım, daha net olur diye öyle diyolar sanırım.
ben cumartesi gelicem dedim, kese görülmezse üzülmek yok ama dedi

Canım ben varım, ama benim her zamanki halim, migrenim var. Parol harici ilacta alınamiyor, 9 ay yandık kısaca

hiç şikaey etmeyeceğim hamileliğimde demiştim. Etmeyeceğim de :)
ama endişelendim ben başı ağrayan insan değilim yani anca uyku saatim şaşarda geç uyunırsam ağrırdı.
şimdi gece uyanıyorum. endişelendim doğrusu.
şey dedi hemşire kan miktarı iki katına çıkıyor hamilelikte e normal dedi. bide kafeini falan bıraktık. ben günde kaç kahve içerdim. şimdi tık yok. ondandır inşallah

Olabilir kuzum bilgim yok açıkçası İnşallah çok uzun sürmeden geçsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…