- 29 Mart 2023
- 838
- 997
- 23
Doğrudur canım daha önce rahmi iki kez taze transfere hazırladık ama dondurulmuş ilk defa olacak yanlış bişey yapmaktan korkuyorumEvet o seni birz zorlayabilir ozel hastane anladigm kadariyla kalacak yer saglayamazlarmi acaba oyle br imkanlari varmi blmiyorm valla ben ilaclara ignelere alistigm icin bana zor gelmiyor ama genelde kolay merak etme cok o tarafi dusunme
Şuan senin tedavin ne durumda canımBmm ilki dondorulmus ikincisi tazeydi birz unuttmama estrofem- progestan fitil- dusphaton-coraspirin- tarlusal igne varmiydi hatirlamiyorm transfer soneasi da oksapar igne ve progestan dex kullaniyordm ilaclarla brlkte ama diyorum ya kolay bunlar
Hayırlı olsun tedavin canımKızlar merhabalar ben 2017 yılında tüp bebekle çocuğumuz oldu artık 5 yaşında suan dondurulmuş embriyolarımız var bizde artık gitsek diyoruz ama önceki çocuğum taze çift transferdi teki tuttu sonra bi tane olumsuz sonuç aldık şimdi bu üçüncüyü dondurma kararı aldık sizce nisan adeti ile gitmeli miyiz arasında ki yaş farkı çoğalıyor ama dondurulmuş transfer daha önce Olmadım nasıl ilerliyor fikirlerinizi alabilir miyim bende
Yaaa maşallah sanırım hamilesin Allah sağlıkla kucağına aldırsın testi ne zaman yaptın canım ilk gebeliğin miHayırlı olsun tedavin canımDondurulmuş bence de daha rahat kuzum. Adetin 2. Günü estrofeme başlalıştım tam süreci hatırlayamıyorum şuan ama adetin 20. Günü tarnsfer oldum.Transferden 1 hafta önce estrofeme iğne ve fitil eklenmişti
Merak etme annesi ben burdaym diye seslencekCanım benimYarın kuzum Allah nasip ederse. Atarım tabi ki kuzum inşallah herşey yolundadır
Yok yok ypmazsin merak etme doktorlar seni zaten hep yonlendiriyor benim dondurulmus negatif olmustu martta taze yaptirdim o da kimyasal olduDoğrudur canım daha önce rahmi iki kez taze transfere hazırladık ama dondurulmuş ilk defa olacak yanlış bişey yapmaktan korkuyorum
Sen nerede tedavi görüyorsun canım tanışalım ya burda baya samimi bi ortam var benim oğlum zamanın dara girmiştim buraya çok güzel arkadaşlıklar olmuştuYok yok ypmazsin merak etme doktorlar seni zaten hep yonlendiriyor benim dondurulmus negatif olmustu martta taze yaptirdim o da kimyasal oldu
İnşallah her şey yolundadır canım hayırlısıyla bebisini görürsünİnşallah canım benimEvet kuzum yarın 9:30 da çok heyecanlıyız Allah nasip ederse 6+5 olacak yarın inşallah büyümüştür bebeğim Herşey yolundadır
Canm ben ilk pendik medicalde yaptim dondurulmus olmadi sonra marmara egitim arastirmada yaptim martta o da kimyasal oldu ramazandan sonra tekrar deneyecektim ama 4 ayda 2 tup beden olarak cok yordu ara vericem sen nerde yaptirorsunSen nerede tedavi görüyorsun canım tanışalım ya burda baya samimi bi ortam var benim oğlum zamanın dara girmiştim buraya çok güzel arkadaşlıklar olmuştu
Ben Bursa acı bademde yaptırdım 2017 de çok şükür çift taze transfer teki tuttu 5 yaşında çocuğum var ikinci Konya da denedim negatif ondada çift taze transfer oldu şimdi Bursa Acıbadem de 3 adet dondurulmuşum var tekrarCanm ben ilk pendik medicalde yaptim dondurulmus olmadi sonra marmara egitim arastirmada yaptim martta o da kimyasal oldu ramazandan sonra tekrar deneyecektim ama 4 ayda 2 tup beden olarak cok yordu ara vericem sen nerde yaptirorsun
dondurulmusta rahim dinlenmis oluyor aslinda ama.bnm dondurulup cozulduten sonra embriyom cok iyi cozuldu heehalde istenilen gbi olmadi ama yinede transfer erti doktorum tabi negatif ikincizi tazeydi tuttu ama kimyasal burda br cok arkadasin dondurulmus ve ck sukur hepsi pozitf nerdeyse ama bn brdaha yaptircak olsam yine taze yaptirimBen Bursa acı bademde yaptırdım 2017 de çok şükür çift taze transfer teki tuttu 5 yaşında çocuğum var ikinci Konya da denedim negatif ondada çift taze transfer oldu şimdi Bursa Acıbadem de 3 adet dondurulmuşum var tekrar
Tedaviniz hayırlı olsun şimdiden inşallah güzel sonuçlar alırsınız. Ben 1 taze 3 dondurulmuş transfer oldum. 4.tuttu şuanlık şükür daha muayene olmadım. Adetin 2.günü e2 ve progesteron testi istedi doktorum benden onların sonucuna göre estrofem ve coraspin başladık. 1 hafta sonra kontrole gittim. Prolutex sabah 1 akşam 1 iğne başladık ve 5 gün prednol kullandım. Adetin 18.günü transfer oldum. Estrofem , prolutex , coraspin ,vitamin devam ettik. Transferin 8.günü lekelenmem oldu coraspini kestik bugün transferin 18.günü coraspini hala kullanmıyorum. Arada lekelenmelerim olduğu için pazartesi progestan fitilde başladık şükür 3 gündür leke yok. Ben 3 tedavimde İstanbul’da yaşıyordum kolaydı tabi gidip gelmek. 4.transferden epey önce Fethiye’ye taşındım. Önce toplama için gidip geldim dondurulmuş olacağı için 1.5 ay falan ara verdik. Transfer için 1 hafta önce kontrole gittim. İstanbul’da kaldım. Transferden 1 gün sonrada evime döndüm.Kızlar merhabalar ben 2017 yılında tüp bebekle çocuğumuz oldu artık 5 yaşında suan dondurulmuş embriyolarımız var bizde artık gitsek diyoruz ama önceki çocuğum taze çift transferdi teki tuttu sonra bi tane olumsuz sonuç aldık şimdi bu üçüncüyü dondurma kararı aldık sizce nisan adeti ile gitmeli miyiz arasında ki yaş farkı çoğalıyor ama dondurulmuş transfer daha önce Olmadım nasıl ilerliyor fikirlerinizi alabilir miyim bende
Yani tedavi olan şehirde kalmak mı gerekir cnm kendi şehrimde kontrollere gitmek sağlıklı olmaz mıTedaviniz hayırlı olsun şimdiden inşallah güzel sonuçlar alırsınız. Ben 1 taze 3 dondurulmuş transfer oldum. 4.tuttu şuanlık şükür daha muayene olmadım. Adetin 2.günü e2 ve progesteron testi istedi doktorum benden onların sonucuna göre estrofem ve coraspin başladık. 1 hafta sonra kontrole gittim. Prolutex sabah 1 akşam 1 iğne başladık ve 5 gün prednol kullandım. Adetin 18.günü transfer oldum. Estrofem , prolutex , coraspin ,vitamin devam ettik. Transferin 8.günü lekelenmem oldu coraspini kestik bugün transferin 18.günü coraspini hala kullanmıyorum. Arada lekelenmelerim olduğu için pazartesi progestan fitilde başladık şükür 3 gündür leke yok. Ben 3 tedavimde İstanbul’da yaşıyordum kolaydı tabi gidip gelmek. 4.transferden epey önce Fethiye’ye taşındım. Önce toplama için gidip geldim dondurulmuş olacağı için 1.5 ay falan ara verdik. Transfer için 1 hafta önce kontrole gittim. İstanbul’da kaldım. Transferden 1 gün sonrada evime döndüm.
Amin canım benim Allah razı olsunYaaa maşallah sanırım hamilesin Allah sağlıkla kucağına aldırsın testi ne zaman yaptın canım ilk gebeliğin mi
Öğrendikten sonra kanaman falan oldu mu peki canımAmin canım benim Allah razı olsunÇok şükür hamileyim canım yarın Allah nasip ederse kalp atışı için gideceğiz 6+4 günlük şuan Darısı sizlere nasip olsun inşallah Evet kuzum ilk gebeliğim.Bu 2. Transferdi ilkinde kimyasal olmuştu.Çift transfer olduğum için 7. Gün erken gebelik testinde öğrendim canım 10. Ve 12. Gün de kan testinde netleşti.Şimdilik tek kese yarın bir değişiklik var mı göreceğiz bakalım
Güzel kalpli arkadaşım Allah razı olsun inşallah canım benimMerak etme annesi ben burdaym diye seslencekheyecanla bekliyorumn valla kendim gibi
Amin kuzum benim Allah razı olsunİnşallah her şey yolundadır canım hayırlısıyla bebisini görürsün
Aminn canim rabbim isteyen herkese saglikli sihhatli eli ayagi duzgun evlatler nasip etsin ❤Güzel kalpli arkadaşım Allah razı olsun inşallah canım benimBu post da hepimizin güzel haberlerini alacağız inşallah
Canım bana farklı şehirdeyseniz 2 gün sonra yolculuk yapın demişlerdi ama her doktorun prosüdürü farklı oluyor sanırımYani tedavi olan şehirde kalmak mı gerekir cnm kendi şehrimde kontrollere gitmek sağlıklı olmaz mı
Sen hangi hastanede tedavi gördün canımCanım bana farklı şehirdeyseniz 2 gün sonra yolculuk yapın demişlerdi ama her doktorun prosüdürü farklı oluyor sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?