2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Aynen canım valla stres bitmiyor. Ben şimdi kese var mı derdindeyim,cumadan sonra kalp atışı derdinde olucam hep bir bekleyiş Rabbim hayırlısını versin hepimizin hakkında emeklerimiz boşa gitmesin inşallah

Akşam daha rahat olur kuzum.Ben günde 3 defa kullanıyorum en verimli akşam yatarken oluyor bana göre ayağa kalkmadığım için çok fazla geri gelmiyor çünkü
Dün ilk defa kullandım canım gece yatarken koydum bir kaç saat idare etti sık idrara çıktığım için erken kalkarım diye korktum ama şükür dayandı. Sabah biraz biraz geri geldi normal oda. Gerçi dün sabahtan beri lekelenmem kesildi lekelenme var diye başlamıştık fazla progestan göz çıkarmaz

Aynen kuzum fazlası muhakkak geri geliyor zaten Progesteron beni çok rahatlatıyor ya ben estrofem ve prolutex dışında günde 3 tane fitil ve 3 günde 1 kalçadan iğne oluyorum kuzum Şifa olsun hepimize inşallah Bende bugün 6+3 oldum zaman bir yandan çok hızlı bir yandan çok yavaş .İnşallah hepimizin bebekleri çok sağlıklıdır ve sağlıkla kucağımıza almak nasip olur Allah'ım bu duyguları bekleyen tüm arkadaşlarımıza yaşatsın inşallah

Amin kuzum amin Rabbim kimsenin kucağınız boş bırakmasın sağ salim herkes kucağına alsın yavrusunu ya cumartesi leke olunca çok korktum ağrılıydı bide dedim gitti bebeğim hemen doktora sordum pazar günü fitili ekledi ama dün sabah kesildi bende dedim nasıl olsa prolutex günde 2 estrofem günde 4 bide fitilden birşey olmaz belki iyi bile gelir. Kalçadan iğne vermedi bu tedavimde bana diğer 2 tedavimde kalçadan kullanmıştım hep son 2 tedavide göbekten gidiyor. Hayırlısı ile artık bana cuma gelsin biran önce kese görüm sende biran önce kalp atışını duy inşallah miniğinin 5+3 de bazen vajinal kalp atışıda duyuluyormuş bende gittiğimde duyarım belkim

Amin kuzum benim inşallah Ultrasonda görülüyor erken tutunduysa benim ki 5+3 de çok minikti daha yolk kesesinin ucunda miniminnacıktı o yüzden biz göremedik İnşallah bu hafta duyacağız Allah'ın izniyle.Bazen zaman geçmiyor gibi geliyor ama ne kadar geç gidersen o kadar iyi sanki daha net duyuluyor o zaman galiba İnşallah senin de çok güzel geçecek kontrolün kuzum

Evet aslında 7 hastalıkken gitmeyi bekleyebilrsek bebeğide kalp atışınıda direk görücez ama işte nerede bizde o sabır değerim biraz yüksek çıktı diye bir umut dedim bakalım artık neyini görürsek kardır aynen canım geçmiyor valla Zaman. İnşallah sende güzel güzel atışlarını göreceksin minişinin

Slm Kızlar, transferimin 4. Günü bugün, aynı zamanda uygulamaya göre regl günüm ve belim ağrıyo regl sancısı gibi çok korkuyorum

Amiin Öyle kuzum bakma sana böyle söylüyorum ama bende bu kadar bekleyemezdim heralde En azından keseyi gördük diyorum Artışlar neredeyse hepimizin çok güzel inşallah gebeliklerimizde böyle sağlıkla ilerleyecek Rabbimin izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…