- 30 Ocak 2023
- 397
- 185
- 35
- Konu Sahibi bebekheyecani
Tesekkur ederimEvet şuan bana yazdığınız yere örnek sat 14 Şubat bat 12mart
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkur ederimEvet şuan bana yazdığınız yere örnek sat 14 Şubat bat 12mart
Rica ederim hayırlı olsunTesekkur ederim
Hayırlısı olsun hakkında inşallahbugun doktora gittim asilama icin psikolojik olarak duzelelim hocam dedim diyarbakirdayiz biz, oyle diyince asilamam ertelendi2 ay. Metformin baslayalim dedi gunde 2 kez 500 mg. İnositol kullan dedi. Bir de cyclo progynova verdi. Bu ilaclari kullaninca hamile kalinir mi?
Allah bi daha yaşatmasın yarın ekliycem canım HoşgeldinHayırlı akşamlar kızlar. Kasım ayında bir kürtajım var doktor 2 ay beklememizi tavsiye etti. Ocak itibari ile tekrar çalışmalara başladık ama bu ay olmadı malesef. İnşallah şubat ayı hepimiz için hayırlı olur, burayı okumak iyi geliyor o yüzden yazmaya karar verdim
Sat 6 şubat bat 6 mart
Cnm bnde ocak 2de kimyasal yaşadımMerhaba kızlar, öncelikle hepimize tüm depremzedelerimize geçmiş olsun milletimizin başı sağ olsun ..
Ocak ayında kimyasal yaşamıştım hala adet olmadım olmak üzereyim ağrılarım var .
Eşim bir arkadaşının ısrarla önerisi üzerine promen kendine prowomen bana takviye almış içinizde kullanan oldu mu daha önce? Doktora danışmadan kullanmakta istemiyorum
Benim normalde de düzensiz en geç 36. Gun olurdum bugün 36. Gun hala olmadım çok ağrım var bir haftadır söktürücü masaj mi yapsam acabaCnm bnde ocak 2de kimyasal yaşadım
Ve nihayet adetım bugun geldi
Tarlusal kullandım 6 gün boyunca
İlaç bttıkten 4 gün sonra geldi
Senin kaç gun gecikti
Cnm aynıyız benımde döngüm 30-37 gün arasıBenim normalde de düzensiz en geç 36. Gun olurdum bugün 36. Gun hala olmadım çok ağrım var bir haftadır söktürücü masaj mi yapsam acaba
Ben geçen ayı değerlendirdim cnmAdet görmeden gebelik dusunmeyim dedim dedim de baktım ki çok gecikiyor dün korunmasız ilişki yaşadık ilk kez yumurta takibi falan yapmadım saldım artik nasıl tutarsa
Benim çok canımı sıktı iki düşük kimyasal vs vs saldım artık birde deprem vs yasandj burada adanada aklıma dahi gelmiyor gebelik bugün öyle aklıma geldi acaba korumayı biraksammi artık diyeBen geçen ayı değerlendirdim cnm
Ama sadece 3 kez günaşırı ilişki oldu.
Kimyasalda ovu testi yapmıştım
Geçen ay yapmadım
Şimdi ovu testlerım geldi sipariş vermiştim
Ama yaş faktorunden (38) dolayı ben bu ay çatlatma iğnesi istıyorum
Doktora gidicem
İşimi garantıye almk istıyorum
Bana doktorum policaps verdi sanırım hemen hemen aynı şeylerBenim çok canımı sıktı iki düşük kimyasal vs vs saldım artık birde deprem vs yasandj burada adanada aklıma dahi gelmiyor gebelik bugün öyle aklıma geldi acaba korumayı biraksammi artık diye
Asıl sorum prowomen kullanacağım kullanan var mıdır acaba