💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Amiiiinnn inşallah 🙏🏻 belirtin var mıı ? Mesela benim kasıklarımda yumurtlamadan beri ağrım var rahmimde böyle titreşim varmış gibi hissediyorum bazen. 2-3 gündürde göğüslerim hassaslaştı bat gün geçtikçe daha hassas oldular ama sızlama yok elleyince acıyor ve uçları bir tık büyük birde karnımda bi şişlik var gaz gibi yemek yaparken tezgaha falan dayanınca rahatsız ediyor
Bata kac gun var canim senin?

Yaaa bırakmayın. Pes etmek yok. Allah büyüktür 🙏 bu aydan ümitliyim inşallah olacak. Öncelikle ben bu ay biraz rejim yapacağım ve spor. Bir de sağlıklı besleneceğim. Dışarıdan yemek istemeye son 😅 yumurtam nasıl kaliteli hale gelir bir de bunu bulsam ah ah
Merhaba..instagramda embriyologidilbozkurt diye biri var..o yumurta kalitesi üzerine çalışıyor..beslenme önerileri sunuyor, takip edebilirsiniz..

Ahh ağzın bal yesin aminnn inşallah rabbim kucaklarımızı sıcacık doldursun inşallah tamam kesin haber vericem inşallah güzel haberler vermek nasip olur. 😊😇
Yahu dün içmeye başladım kafamı kaldıramıyorum uyku sersemlik şimdiden başladı okulda napacagım bilmiyorum 😅 inşallah sonu güzel olur senin de haberlerini bekliyorum canım benim

Herkese merhaba... benim de sat ve bat daha belli değil ama hamile olmadığım kesinleşti. Beta hcg 0 çıktı. Sat ve bat belli olunca listede yerimi alırım bende... bebekheyecani bebekheyecani

Eklentiler

• Screenshot_20230226_113838_Chrome.jpg
    Screenshot_20230226_113838_Chrome.jpg
    53,3 KB · Görüntüleme: 49
Kansızlığı kendim yaşadığım için fikrim var ve maalesef adeti de geciktiriyor. Kan ilacı verdi mi doktorunuz?
Salı günü gidicem bakalım hamileliğe engel olmaz zaten dimi ilaç vitamin vs verse çünkü bildiğim kadarıyla kist de yok bende. Ovulasyon testi deniycem bu ay çünkü ne zaman yumurtlama olduğunu bilmiyorum. Adetim 10 gün gecikti çünkü. Rabbim isteyen herkese nasip etsin anne olmayı 🤲❤️

Yahu dün içmeye başladım kafamı kaldıramıyorum uyku sersemlik şimdiden başladı okulda napacagım bilmiyorum 😅 inşallah sonu güzel olur senin de haberlerini bekliyorum canım benim
Evet sorma bir ağırlık veriyor ister istemez su gibi geçsin bu günler ve hedefimize ulaşalım inşallah 🤗🥲

Kızlar doktordan çıktım hormonlar adetin üçüncü günü bakılıyor ama biz o zaman gelemedik 10. Gün bugün ama hormonlarda genelde sıkıntı çıkmıyordu o yüzden ona şey yapmadık. Eşinden sperm testi istecez dedi ben de onu yaptırdık iyi çıktı dedim tamam o zaman dedi geriye rahim filmi kalıyor dedi. İlişki oldu mu dedi ah dün olmuştu😭😭😭😭😭 oldu dedim ilişki olmadan çekilmesi gerekiyor dedi önümüzdeki adet bitiminde çekeriz dedi gebelik olmazsa dedi. Muayene etti yumurtalıklar gayet iyi dedi senin rahim ince bu sebepten olmuyor olabilir dedi Progestan yazdı. Biliyor musunuz ilk gebeliğimde de 15 ay olmamıştı son ay doktor Progestan vermişti onu içtiğim ay gebe kalmıştım tarih tekerrür mü edecek acaba😁 nedense Progestan içince olacağına inanıyorum hayırlısı ile. Bir de bitkisel bir takviye yazdı “art med “ diye. Ona da bakıcaz @Papatyamaviss @trueliving_ @TASUU @melisaa93 bebekheyecani bebekheyecani @Safransari ve etiketlemeyi unuttuğum diğer canlarım
hadi hayırlısı inşallah bebeğim :)

kızlar ben kaç gündür depresyondayım, adetin 13 gunu gittim rahim kalınlığı 6mm mmdi, sağda kist, solda 18-17 mm yumurta var, 4 gun bekle iğne yap dedi, umutsuz şekilde yaptım, yapmıcaktım, ama doktorun tedavisine uymak istedim, bu gün iğnenin 2ci günü, doktordan geldiğimden ağrıyorum, Avcılar ya da Beylikdüzü tarafda iyi doktor bilen var mı, önümüzdeki ay özele gideyim diyorum.. bebekheyecani bebekheyecani canım benim batı 9 marta çekmen mümkünmü, uygulamadan bakmıştım, kontrol ettim 9a denk geliyor
aşkım satı da yaz bana hemen ekliyim.esenyurttta reyap hastanesine gidiyorum ben.kadın bi doktor var çok ilgili ona gidebilirsin.

X