- Konu Sahibi bebekheyecani
- #14.421
Şu an depremden dolayı evimde değilim ve doktor için de uygun bir yerde değilim, artık diğer aya3.günü hormon testi yaptır bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şu an depremden dolayı evimde değilim ve doktor için de uygun bir yerde değilim, artık diğer aya3.günü hormon testi yaptır bence
Kuzum bıraz iyi çıkmamış malesef.ama takvıyelerle fln çözülür sanırım.doktorunla gorusmen en dogrusu o yuzden.en guzelı olsun ınsallah hakkındasende adetın 3. Gunu yapıla hormon testını yaptır,normalse eşine takvıyeyle yola devam edersınkızlar bakabildiniz mi? anlayan var mı?
NE KONUDA İYİ ÇIKMAMIŞ anlıyorsan yazar mısın canım doktora attım bir sorun yok dedi ama içim rahat etmedi ona göre takviye kullanacağım. hızımı iyi değil sayısı mı nesi acaba kuzum söyler misin?Kuzum bıraz iyi çıkmamış malesef.ama takvıyelerle fln çözülür sanırım.doktorunla gorusmen en dogrusu o yuzden.en guzelı olsun ınsallah hakkındasende adetın 3. Gunu yapıla hormon testını yaptır,normalse eşine takvıyeyle yola devam edersın
İdrarın beklememiş olması gerekiyor canımKızlar sabahki ilk idrarı bir kaç saat bekletsem test alsam gelsem sonra test yapsam sağlıklı sonuç elde eder miyim ?
Aşkoooo naber :)Kuzum bıraz iyi çıkmamış malesef.ama takvıyelerle fln çözülür sanırım.doktorunla gorusmen en dogrusu o yuzden.en guzelı olsun ınsallah hakkındasende adetın 3. Gunu yapıla hormon testını yaptır,normalse eşine takvıyeyle yola devam edersın
Teşekkür ederimİdrarın beklememiş olması gerekiyor canım
yaptırdım canım birşey yok hormonlarımda prolaktin yüksekti düşmüşKuzum bıraz iyi çıkmamış malesef.ama takvıyelerle fln çözülür sanırım.doktorunla gorusmen en dogrusu o yuzden.en guzelı olsun ınsallah hakkındasende adetın 3. Gunu yapıla hormon testını yaptır,normalse eşine takvıyeyle yola devam edersın
Rica ederimTeşekkür ederim
Bence hızlı sperm sayısı az ama tabıkı doktorun daha ıyı bılır canım.ben esımınkıne gore karsılastırma yaptım.benım esımınkı ıyı olmasına ragmen takvıye kullandırtıyorum ben ona.sen nıhaı sonucu doktorunla konus ama.sonucta bız kendımızce yorum yapabılırızNE KONUDA İYİ ÇIKMAMIŞ anlıyorsan yazar mısın canım doktora attım bir sorun yok dedi ama içim rahat etmedi ona göre takviye kullanacağım. hızımı iyi değil sayısı mı nesi acaba kuzum söyler misin?
Askımmm standart adet sendromubıde yemek hazırlamaktan bıtap dustum artık cok gıremesemde gozum elım burada tabıkı sen napıyosun gectımı lekelenmeler atraksıyonlar basladımıAşkoooo naber :)
çok teşekkür ederim canım hangi takviyeyei kullanıyorsun acvison Maxigo Saşe SACHETS markasını buldumBence hızlı sperm sayısı az ama tabıkı doktorun daha ıyı bılır canım.ben esımınkıne gore karsılastırma yaptım.benım esımınkı ıyı olmasına ragmen takvıye kullandırtıyorum ben ona.sen nıhaı sonucu doktorunla konus ama.sonucta bız kendımızce yorum yapabılırız
%80 artmış canım gayet iyi bence. Aynı saatte mi vermiştinKızlar bugün doktora geldim kan sonucum iki gün önce 342 çıkmıştı bugün 617 çıktı tam iki katı çıkmadı acaba sizce bir sıkıntı olur mu? Biraz stres yaptım. Doktor 10 gün sonra gelmemi istedi
Ekran görüntüsü alıp atsana canımCanım Dr gittim vajinaya baktı problem olmadığını söyledi ama hala kanamam devam ediyor. Kan testi yaptı öğleden sonra olmayacağı için yarın tekrar gideceğim .ben sonuçlara baktığımda Beta-hCG (Total hCG) 74-106 çıkıyor ne demek acaba ?bilginiz varmı
Kuzum promen yada orzaxın bı vıtamını daha var evde adını hatırlayamadm ıkısınden bırını kullanıyor canı hangısını ısterse (dr verdı bu arada) bıde ben bu ay bal arı sutu polem karısımı alcam mıgrostan.kecıboynuzuda yedırırsen ıyı olurbence sonuclarınızı baska bı doktora gostermeden rahım fılmı cekılme.cok ıyı bulmadın sanırım doktorunuçok teşekkür ederim canım hangi takviyeyei kullanıyorsun acvison Maxigo Saşe SACHETS markasını buldum
Proceıve m miş adı canım ınternetten baktm sımdı. gossipbusraKuzum promen yada orzaxın bı vıtamını daha var evde adını hatırlayamadm ıkısınden bırını kullanıyor canı hangısını ısterse (dr verdı bu arada) bıde ben bu ay bal arı sutu polem karısımı alcam mıgrostan.kecıboynuzuda yedırırsen ıyı olurbence sonuclarınızı baska bı doktora gostermeden rahım fılmı cekılme.cok ıyı bulmadın sanırım doktorunu
tamam canım bakıyorum sipariş geçeceğim hemen :) gynoseed fertılıty gel de mi kullansam bilemedim :)))Proceıve m miş adı canım ınternetten baktm sımdı. gossipbusra
Aslında ıyı olabılır kuzum ıcerde daha cok sperm tutuyormus o jel.iyi gelebılır.ınsallah guzel sonuclar alırsıntamam canım bakıyorum sipariş geçeceğim hemen :) gynoseed fertılıty gel de mi kullansam bilemedim :)))
çok sağol canım sonuçları yazarım bugün sipariş geçiyorum :)) jeli aldım bakalım sonuçlarını yazacağım :)Aslında ıyı olabılır kuzum ıcerde daha cok sperm tutuyormus o jel.iyi gelebılır.ınsallah guzel sonuclar alırsın