- Konu Sahibi bebekheyecani
- #13.081
imagination forever canım sağlıkla büyüsün minnoşun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım hergün 1 yemek kaşığı tahin pekmez tüket kontrolüne kadar gelişim geriliği gidiyor olması gereken kese boyutuna ulaşıyor tecrübe ile sabitKızlar Selam gördük keseyi çok şükür bebek yok henüz. 6+1 olması gerekirken kesem 5 haftalık çıktı. Dr normal toparlar dedi ama benim canım çok sıkkın normal mi sizce
Evet canım bebek olmadan yolk oluşuyor bu sayede boş gebelik olmadığı netleşiyor önce yolk sonra embriyo oluşuyor diye biliyorumYok kuzum demedi birsey bebek yok henüz için de bebek olmadan yolk gözüküyor mu?
Ben sıkıntı oldugunu düşünmüyorum bir haftanın iyi düşün sen birkaç haftaya toparlayacak oKuzum 10 şubatta regl oldum 23 şubatta yumurtam çatladı. Vajinal ultrasona gittim ben subat ayında yumurta kontrolü için yani geç döllenme olma olasılığı yok gibi
Ayy keşkee tasuuummmpazartesıne bellı olur artık varsa.yoksada yola devamimagination forever canım sağlıkla büyüsün minnoşun
İnşallah canım çokta umutlanmak istemiyorum çünkü yumurtlamamın üstünden 8 gün geçti başka belirti olmadı regl günüme de 4 gün kaldı bana göre yok gibi test yapmıcam bı sefer çok üzülüyorum günümü beklicem bu sefer her sekılde uzulcem bari bi kez üzüleyimKesinlikle olabilir canım çünkü ben ondan şüphelenip test yaptım. İnşallah vardır güzel haberler alırsın
Kız senin başka bebegin var mıAyy keşkee tasuuummmpazartesıne bellı olur artık varsa.yoksada yola devam
Benim 4 gün sürdü. Sizin bitmedi miPeki kaç gün daha sürecek böyle sizin ki kaç gün sürdü
Canım ben görüyorum gölgeyi bu sefer var gibi hadi inşallah hayırlısı olsun her sabah tekrar koyulaşmayi takip et canım inşallah bebisin seninledirpredıctorlar gelene kadar hergun bı testgunaydın bebeklerım.sizde durumlar ney sekercım A Afratafrac @tweeetyyy sankimmm gölge gördüm gibiii bu sefeer.ama napıyoruuuzz gölgelere ınanmıyoruuuzzz @Papatyamaviss melegim can @fnd_50 @savascii
Bence normaldir canım kuzenimin iki bebeğide 2 hafta geriden geldi ama aşırı tatlı ve çok zeki sıpalar :) çokta sağlıklılar çok şükürKızlar Selam gördük keseyi çok şükür bebek yok henüz. 6+1 olması gerekirken kesem 5 haftalık çıktı. Dr normal toparlar dedi ama benim canım çok sıkkın normal mi sizce
Sen naptın canımCanım ben görüyorum gölgeyi bu sefer var gibi hadi inşallah hayırlısı olsun her sabah tekrar koyulaşmayi takip et canım inşallah bebisin seninledir
Bu hafta yumurtlama canım bu ay ovulasyonla takipteyim dün pik oldu değerlendirdim bugün daha test yapmadım yapınca bakıcam çatlamış mi ay bu bebiş gelse biran önceSen naptın canım
düşük çıkmış kuzum ama bana göre yüksek benim ki 0.68 ama ona ragmen hamile kaldım kalmayada öalışıyorum inşallah. Canım takviye kullanma ihtimalin varsa kullan ben doktor degiştiridm bana ve eşime verdiKızlar amh testi vermiştim 1.26 çıkmış sonuç iyimi bilemedim
ben iyi diye biliyorum canım :)Kızlar amh testi vermiştim 1.26 çıkmış sonuç iyimi bilemedim
Inşallah canım korktum bian düşük mu diye herşeyden nem kapiyoruzben iyi diye biliyorum canım :)
pc den bakıyorum görüyor gibiyimde görmüyor gibiyimde.çok muallakta kaldımKızlar birşey görüyor musunuz ?