Valla belirtim yok aslında. Göğüslerim bile sönük. Bir tek uçları çok acıyor. Dokunulmuyo. Sahura kalkmadan önce de gece sol tarafımda batma hissettim uykumdan uyandım. O yüzden de predictorla son bir test yapayım diye düşündüm. MEsela idrarımın rengi ve kokusunda da değişiklik yok. :/ Gerçi cidden hamilemiyim değil miyim tam bilmiyoruz da.
Benim 10 MArt yumurtlama akıntısı oldu.
İlişki tarihlerim : 11 - 12 - 13 - 17 Mart tarihlerinde oldu. 16 Mart tarihinde efsane bir ağrım olmuştu buraya yazmıştım çok canım acımıştı. 17 Mart geçmişti. Ay bilemiyorum Merhaba
Valla belirtim yok aslında. Göğüslerim bile sönük. Bir tek uçları çok acıyor. Dokunulmuyo. Sahura kalkmadan önce de gece sol tarafımda batma hissettim uykumdan uyandım. O yüzden de predictorla son bir test yapayım diye düşündüm. MEsela idrarımın rengi ve kokusunda da değişiklik yok. :/ Gerçi cidden hamilemiyim değil miyim tam bilmiyoruz da.
Benim 10 MArt yumurtlama akıntısı oldu.
İlişki tarihlerim : 11 - 12 - 13 - 17 Mart tarihlerinde oldu. 16 Mart tarihinde efsane bir ağrım olmuştu buraya yazmıştım çok canım acımıştı. 17 Mart geçmişti. Ay bilemiyorum olduysa ne gün tuttu.
olduysa ne gün tuttu.