- 24 Şubat 2023
- 114
- 162
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #12.101
Kızlar ben karar verdim çocuk istemiyorum vaz geçtim Allah önce olmayanlara sonra çok isteyenlere nasip etsin girip mesajları okurum aşılama falan da yapmıcam artık hastaneye gitmek için eşime diyorum ki çocuha sen bak ben gidip geleyim ben bakmam annem baksın diyor bende senin ailen çocuk istemiyor dedim gitme diyor sen sorumlusun çocuğun olmuyor diyor bana işte gel de böyle bi gerizekalıdan ikinci çocuğu yap Allah korusun olmasın zaten artık belli bizim evlilik işi bitecek yani çünkü Bi kaç gündür üstüme yürüyor eğer ki tek bir sefer daha el kaldırırsa ben çıkar giderim kusura bakmasın ben onun kölesi değilim haksız mıyım sizce? Canı sıkılıcak bana patlayacak biri Bi şey dicek sinirlenicek bende Bi şey sorunca bana vuracak bu sefer müsaade etmem değ raporum da var direk boşar dava açarım yeter ya 5 yıldır evliyim hep burnumdan getirdiler hem o hem ailesi ne kadar alttan aldıysam o kadar suçlu ben oldum bıktım ya hayattan nefret eder hale geldim neyse kızlar sizin de kafanızı bulandırdım
Hakkınızda hayırlısı olsun insallah, bence de şu süreçte beklemek en mantıklısı, evlat duygusunu tatmıssınız sonucta Allah ona uzun ömürler versin..
Siz de evliliğinizi gözlemleyin ve her seyden emin oldugunuzda tekrar ikinci bebegi planlarsınız, dualarım sizinle