- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.634
- 35
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #12.021
Gördüm kuzum maşallah var gibi duruyor. BAşka test var ise yarın sabah tekrarla, yine çıkarsa vardır netKızlar bata 2 gün var silik çizgi görüyor musunuz ???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gördüm kuzum maşallah var gibi duruyor. BAşka test var ise yarın sabah tekrarla, yine çıkarsa vardır netKızlar bata 2 gün var silik çizgi görüyor musunuz ???
Var varKızlar bata 2 gün var silik çizgi görüyor musunuz ???
yarın tekrarlayayım o zaman çok heyecanlandım kendim görmek istediğim için görüyorum sanmıştım çizgiyiGördüm kuzum maşallah var gibi duruyor. BAşka test var ise yarın sabah tekrarla, yine çıkarsa vardır net
Ciddi misin. Demekki akşama kadar beklediği için öyle olmuş ikisi de. O yüzden 10 dk sonrasında oluşan çizgiyi dikkate almayın diyorlar. NE diyeyim bilmiyorum, bir an umutlanmıştım senin için çok. Nasip böyleymiş kuzum. Nisan ayı hepimize bereketiyle gelecek inşallah.Kızlar sonuç negatif çıktı imagination forever kader arkadaşım gel sarılalım
Kuzum negatif çıktı ya bende ağzımın payını aldımsavascii bende merakla umutla bekliyorum canım
Ayyy neler söylüyorsunuzVar var
Yaa aşkımmm sakın üzülme bak.bu neden oluyo bılıyomusun heycanlı bı yapıya sahıp olmaktan ve grılıklerı sevmemekten oluyo.ya herru ya merru huyumuz varsakın uzulmuyosun sımdı en sevdıgın şarkıyı acıyosun ve onu dınlıyosunKızlar sonuç negatif çıktı imagination forever kader arkadaşım gel sarılalım
Yok kuzum bariz var. Daha bu sabah yaptım ben bu testin aynısından ve silik çizgi bile çıkmadı bende.yarın tekrarlayayım o zaman çok heyecanlandım kendim görmek istediğim için görüyorum sanmıştım çizgiyi
saglıkla ilerlesin kuzumAyyy neler söylüyorsunuz
Canım valla artık 11. Dakikada çıkan çizgiyede inanmam kop koyu kırmızı olmadan çıkan çizgiyede inanmam. Nisan ayına inşallah yaCiddi misin. Demekki akşama kadar beklediği için öyle olmuş ikisi de. O yüzden 10 dk sonrasında oluşan çizgiyi dikkate almayın diyorlar. NE diyeyim bilmiyorum, bir an umutlanmıştım senin için çok. Nasip böyleymiş kuzum. Nisan ayı hepimize bereketiyle gelecek inşallah.
Yok kuzum bariz var. Daha bu sabah yaptım ben bu testin aynısından ve silik çizgi bile çıkmadı bende.
saglıkla i
Amiiin inşallahsaglıkla ilerlesin kuzum
Yok kız üzülmedim ben zaten bi kere daha böyle yapıp ağzım yandığı için bunu üfleyerek yedim valla çok sabırsızız ondan oluyor hep buYaa aşkımmm sakın üzülme bak.bu neden oluyo bılıyomusun heycanlı bı yapıya sahıp olmaktan ve grılıklerı sevmemekten oluyo.ya herru ya merru huyumuz varsakın uzulmuyosun sımdı en sevdıgın şarkıyı acıyosun ve onu dınlıyosun
İnşallah kuzum, Allah büyükCanım valla artık 11. Dakikada çıkan çizgiyede inanmam kop koyu kırmızı olmadan çıkan çizgiyede inanmam. Nisan ayına inşallah ya
Yaa cidden üzüldüm ama kan vererek en iyisini yaptin bence canim oyle miydi boyle miydi koyulasti mi koyulasmadi muhabbetleri yok temiz negatif. Önüne bakarsin. Sonuca ulasmayan bir pozitiftense tertemiz negatifi tercih ederim şahsenKızlar sonuç negatif çıktı imagination forever kader arkadaşım gel sarılalım
Hayırlısı olsun canım, ben artık şöyle düşünmeye başladım testlerde sorun yok, bizde var adet günü geçtikten sonra yapsak sorun olmayacak dedi "korunurken test yapan biri"Kızlar sonuç negatif çıktı imagination forever kader arkadaşım gel sarılalım
Aynen öyle şimdi olsa yine kan vermeye gidiyor olurdum ben öyle varmı yokmu arada kaldım muhabbetini hiç ama hiç sevmiyorum tertemiz negatif bari işime gücüme bakayım yeni ayın planını yapayımYaa cidden üzüldüm ama kan vererek en iyisini yaptin bence canim oyle miydi boyle miydi koyulasti mi koyulasmadi muhabbetleri yok temiz negatif. Önüne bakarsin. Sonuca ulasmayan bir pozitiftense tertemiz negatifi tercih ederim şahsen
Bende eşime diyorumki bida kan vermicem bıktım bu ne oda bana diyorki sen o kanı yine verirsin ben seni biliyorum bari bu sefer şu hamilelik testlerinden bolca sipariş et bizi uğraştırmaHayırlısı olsun canım, ben artık şöyle düşünmeye başladım testlerde sorun yok, bizde var adet günü geçtikten sonra yapsak sorun olmayacak dedi "korunurken test yapan biri"
Amin canım Allah evladını bağışlasınAynısını bende bugun düşündüm zorlamicam olursa olur olmazsa zaten Bi tane var Allah olmayanlara nasip etsin kendime spor yapıcam yürüyüş yapıcam oğlumla