- Konu Sahibi bebekheyecani
- #11.581
Ramazan ayı bereketli gelir inşallah canımAh keşkeeee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ramazan ayı bereketli gelir inşallah canımAh keşkeeee
Mantikli bence canimSaatleri yakalayabilmek adına gecenin cok ilerleyen saatlerinde degerlendirmem daha mı mantıklı sizce
Bu 3er gun ara olayi mantikli bence canim yumurtlamayi kacirdim mi stresine de girmemeyi basarirsan eger olmamasi icin bir sebep göremiyorum cok sık iliskide olmuyor genel olarak gözlemim bu yönde bu grupta okuduklarimdan cikardigima göre..Ben kaç tane rüya gördüm bi bilsen
Çok şükür Bi evladım var
Eşim çok relax Bi insandır, zaten buda Olmassa ilaç, iğne, hormon hiçbısekılde istemıyor.
Sıkma canını akışına bırakırız dıyor, zaten bu sekılde çok araştırıp, kafa yorduğum için çok kızıyordu bna..
Ovülasyon zamanı (adet ortası) 3er gün arayla 3-4 kez ilişki düşünüyorum bundan sonra
Gün aşırı ilişki çok yorucu Gercekten, çok gerıldık
Rabbim herkesin gönlüne göre versın
Bence 12. Gunu de bir gör canim.. 12 rakami onemli bu sitedeKizlar femera ile yumurta büyüttük 9 da catlaama iğnesi yaptık test yaptım ilk 15 Mart'ta negatif bugün yaptım 20 Mart negatif 11.gunum oluyor topikte filan hiç denk geldiniz mi bu tarihlerden sonra pozitife dönen beklemeli miyim hayalet cizgi dahil olmadı 6. Gün itibariyle
Yok canım onu kastetmedim. Geçen erken gebelik yapmıştın ya silik çıkmıştı. Onu kastettim canoooCanım ben adetten 3-4 gün önce öğrendim 22 gibi bir değerle ilk gebeliğimi
Böyle zor dönemlerde hep her zorluğun ardından kolaylık vardır ayetini tekrarlarım. İnşirah suresi dinlerim bol bol. İnşAllah seni de ferahlığa kavuştursun canım. Tedavisi var bak çok şükür. Belki bu süreç seni çok daha tehlikeli durumlardan koruyacak. Sabırla bugünlerin geçeceğini bilerek ilerle canım bu süreçte yalnız değilsin unutma3 tane ayrı uzmana gösterdim biri Kayseri’de biri İstanbul’da biri burda. Hepsi de hidrosalpinks dedi. Alınmazsa tüp bebek bile tutmaz dediler. 22 bin diyor özeller ameliyat için. Devlette zaten hsgye bile yalvar yakar baktırdım. Sinirlerim alt üst oldu…
Kizlar reglin ertesi gunu basladigim ovu testlerim.. 3 gundur yapiyorum daha. Ilk testte gorulen pik olamaz degil mi? Giderek silinmeye basladi sanki hic yukselmeyecekmis gibi. Reglin 7.gununde de yumurtlama olmaz heralde diye düşünüyorum
Dün lekelenmem de oldu testim negatif ama bat bekliyeceğim insallah dileyen herkesin bir an önce olurBende katılıyorum sizeeee son reglim 22 Şubat beklenen 23 Mart
Kizlar reglin ertesi gunu basladigim ovu testlerim.. 3 gundur yapiyorum daha. Ilk testte gorulen pik olamaz degil mi? Giderek silinmeye basladi sanki hic yukselmeyecekmis gibi. Reglin 7.gununde de yumurtlama olmaz heralde diye düşünüyorum
Ayy eklemistim aslinda internetin kesilecegi tuttu tam gonderirkenGörsel ekleyebilir misin
Ayy iyi bunu duyduguma cok sevindim. Cunku meraktan yapmistim hic hazirligim yoktu 14 gun gibi bekliyorum cunku olursa yumurtlamayi.. bu testler de laboquickBence pik degil ve ben de adet sonrası hemen basladım ara ara böyle cizgiler olustu ama yumurtlama günü bayagı bordo renk oldu, laboquick kullanıyorum
Tamam dediğini yapicamBence 12. Gunu de bir gör canim.. 12 rakami onemli bu sitede
Cnm ben hamile kalabılıyorum bu yaşımdaBu 3er gun ara olayi mantikli bence canim yumurtlamayi kacirdim mi stresine de girmemeyi basarirsan eger olmamasi icin bir sebep göremiyorum cok sık iliskide olmuyor genel olarak gözlemim bu yönde bu grupta okuduklarimdan cikardigima göre..
Problem varmıydı kuzum sen deCnm ben hamile kalabılıyorum bu yaşımda
Bak 5 ayda 2 kere kaldım
Ama devamı yok
Canim sen her ihtimale karşı değerlendirdin mi peki? Adet sonrası yumurtlayan duydum. Ama senin olmayadabilir bunu ilerki günlerde görürüz ancaKizlar reglin ertesi gunu basladigim ovu testlerim.. 3 gundur yapiyorum daha. Ilk testte gorulen pik olamaz degil mi? Giderek silinmeye basladi sanki hic yukselmeyecekmis gibi. Reglin 7.gununde de yumurtlama olmaz heralde diye düşünüyorum
Kuzum bunda görünüyor gölge de değil bence baya görünüyorFreely testi bana kafayı yedirtecek. Sabah predictor ile negatif çıktı ama akşam testi yapim dedim dünden daha yoğun bir gölge görüyorum bu sefer. Valla hamile değilsem artık freely de benim için güvensiz testler arasına girecek. Ateşimi ölçtüm demin 37.2
Eki Görüntüle 3221033