- Konu Sahibi bebekheyecani
- #11.601
Ne zaman yapmak lazımÇıkmaz canım ben yaptım çıkmadı bugün 8. Günüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne zaman yapmak lazımÇıkmaz canım ben yaptım çıkmadı bugün 8. Günüm
Ben de görüyorum ben deeeeFreely testi bana kafayı yedirtecek. Sabah predictor ile negatif çıktı ama akşam testi yapim dedim dünden daha yoğun bir gölge görüyorum bu sefer. Valla hamile değilsem artık freely de benim için güvensiz testler arasına girecek. Ateşimi ölçtüm demin 37.2
Eki Görüntüle 3221033
Bildiğim bişy yokProblem varmıydı kuzum sen de
Evet cocugunuz da var yani dogru insallah artıs olur yaBildiğim bişy yok
Sadece hormon testi yaptrdım hiçbişy çıkmadı
Tüplerımın açık oldugunu dusunuyorum hsg cektırmedım
Sperm testide vermedım, ama spermın ıyı oldugunu dusunuyorum
Eşime genetik testi verelim dedim
Gebetiğimiz bozuk olsaydı Bi çocugum uz olmazdı dıyor
Cnm hiç beklemediğin bir gun bir anda pik oluyorKizlar reglin ertesi gunu basladigim ovu testlerim.. 3 gundur yapiyorum daha. Ilk testte gorulen pik olamaz degil mi? Giderek silinmeye basladi sanki hic yukselmeyecekmis gibi. Reglin 7.gununde de yumurtlama olmaz heralde diye düşünüyorum
Pıhtılaşma olabılır sadece bu ıhtımali dusunuyorumEvet cocugunuz da var yani dogru insallah artıs olur ya
10. Gün yap canım ben öyle yapcam adet olmazsam. Çarşamba yapacagım yaniNe zaman yapmak lazım
Cnm Bi koyuluk var ama Ayy hadi inşallahFreely testi bana kafayı yedirtecek. Sabah predictor ile negatif çıktı ama akşam testi yapim dedim dünden daha yoğun bir gölge görüyorum bu sefer. Valla hamile değilsem artık freely de benim için güvensiz testler arasına girecek. Ateşimi ölçtüm demin 37.2
Eki Görüntüle 3221033
Canım bu test çok düşük betayıda algılıyor. 5 10 gibi betayı algılıyorFreely testi bana kafayı yedirtecek. Sabah predictor ile negatif çıktı ama akşam testi yapim dedim dünden daha yoğun bir gölge görüyorum bu sefer. Valla hamile değilsem artık freely de benim için güvensiz testler arasına girecek. Ateşimi ölçtüm demin 37.2
Eki Görüntüle 3221033
İnşallah vardır ya, dün akşamkinden daha net görebiliyorum ama pembe gibi gelmiyo bana hala. Bir de sabah yaptıklarımda hiç bir şey çıkmadı, yine test madurumuyum acaba diye de düşündüm. Artık yarın sabah yaptığımda net bir şekilde çıkarsa vardır.Kuzum bunda görünüyor gölge de değil bence baya görünüyor
Akşam görüyoruz sabah yok oluyorBen de görüyorum ben deeee
Yarın ola hayır ola kuzum. BEnim testler niyeyse sabah negatif akşam pozitif
Ya evet bana da öyle geldi ama sabahki neden negatifti o zaman predictor diye de düşündürdü. Gerçekten hamilelik var ve algıladıysa predictor boşa para kaybı anlamına gelir.Cnm Bi koyuluk var ama Ayy hadi inşallah
İnşallah yarına koyulaşır daha çokİnşallah vardır ya, dün akşamkinden daha net görebiliyorum ama pembe gibi gelmiyo bana hala. Bir de sabah yaptıklarımda hiç bir şey çıkmadı, yine test madurumuyum acaba diye de düşündüm. Artık yarın sabah yaptığımda net bir şekilde çıkarsa vardır.
Hamile olup 5.10 beta ile testte öğrenenlerde renk nasıldı acaba biliyor musun? Keşke örnek olsaydı. Bir bakim belki paylaşmıştır forumda birileri.Canım bu test çok düşük betayıda algılıyor. 5 10 gibi betayı algılıyor
Ama benim hemen çatlamazdı ya bundan önce bir tane daha yapmıştım afadersin tuvaletim su gibi olduğu için çıkmadı 1 saat daha bekledim bu kadar silik çıktı daha da beklesem koyulacak sanki emin olamıyorumEki Görüntüle 3221077
Evet canım bak benim de böyle olmuştu
Benim beta 17.73 ken miratech böyleydiHamile olup 5.10 beta ile testte öğrenenlerde renk nasıldı acaba biliyor musun? Keşke örnek olsaydı. Bir bakim belki paylaşmıştır forumda birileri.