💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Öyle canım senin elinden geldiğince stresten üzüntüden uzak durman lazım. Hüzün kadınlık hormonunu azaltırmış bende uzak kalmaya çalışıyorum haberlerden. Dua ediyorum sürekli bu afeti yaşayan herkes için. Senin de yanında eşin var çok şükür ki 🤲🏻 Eviniz güvenli birbirinize desteksiniz ☺️
Evet öyle çok şükür ama ailemide çok özlüyorum..uzak olunca daha çok her şeyin değerini biliyorsun.Kuzum şimdi hiçbir evler malesef güvenli diğil..en güzeli uzak olmak haberlerden..Allah depremzede olanlarada yardım etsin çok zor

Amin inşallah canım normalde bu ay 15inde adet olmam gerekiyordu 18ünde kanama oldu bnde 26 günde bi oluyorum kimyasaldan sonra geçikme oldu mu bitsin zaten çok az geliyor bulaşık gibi devam edecem denemeye bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim bu bilgi işime yaradı
gecıktı benım kuzum 10 gun , ne demek :)

Yükselme yumurta çatladıktan sonra ateş yükseliyor ve düşmeden adet döngüsünü geçerse yada bir anda çok düşüp tekrar yükselişe geçerse döllenme oluyor. Hamile kalıyorsun ama ben ateş tablosunu aşırı iyi bilmiyorum kızlara soruyorum. Geçen ay çizgi çektiği 17 şubattaki günü kızlar ovülasyon pik günü sayıyorlar ama benim ovülasyon 15 şubat 17 arası bir yerde pik oldu çalıştığım için saat olarak kaçırdım diye düşünüyorum koyuluk 15 şubat çok yaklaşmıştı çünkü. Kızlar yanlışsam düzeltin yanılmak istemem kimseyi 🤗
Ben bugünden başlasam herhalde işe yarar uygulamaya göre üç gün var yumurtlama günüme 🤭

her gün aynı saatte dil altından çubuk ateş ölçerle ölçüp kaydediyosun.ama hiç yataktan kalkmadan ölçeseksin.bi süre sonra çıkan ya da düşen ateşinden yumurtlama gününü görebiliyosun.1.sayfada ekli ateş tablolarına bakabilirsin
Sabah uyanınca mı yani yataktan kalkmadan derken bunu mu kastettin canım

Evet öyle çok şükür ama ailemide çok özlüyorum..uzak olunca daha çok her şeyin değerini biliyorsun.Kuzum şimdi hiçbir evler malesef güvenli diğil..en güzeli uzak olmak haberlerden..Allah depremzede olanlarada yardım etsin çok zor
Amin amin tez zamanda yuvalarını tekrar kursunlar İnşAllah 🤲🏻

Mart ayının, bebek isteyen bütün anne adaylarımıza uğurlu gelmesini diliyorum. Hepimizin güzel haberler verdiği rengarenk bir ay olsun.

Adınızı yazdırmak için beni etiketlemeyi unutmayın yorumlarda :)
SAT ve BAT tarihlerinizi bildirin ve güncelleyin lütfen.

e9bdf670-cb75-4605-92a3-76168a92169c-jpeg.3187250

Ateş Takibi Yapanlar ❤️‍🔥

L A L L A L 7918f3 Ovulation charts on FertilityFriend.com
bebekheyecani bebekheyecani 78e298 Ovulation charts on FertilityFriend.com

ANNE ADAYI
SAT
BAT
DURUM
@tubiiloji--
🍀
@Zuzushh--
🍀
C cnlrm --
🍀
@minik serduy5 Şubat1 Mart
🍀
@Suyolu0131 Ocak1 Mart
🍀
@mutluanne27792 Şubat2 Mart
🍀
@berilettomber2 Şubat2 Mart
🍀
@Astrologsero5 Şubat4 Mart
🍀
@suyesili16 Şubat4 Mart
🍀
@Hayirlisi1233 Şubat5 Mart
🍀
L A L L A L 3 Şubat5 Mart
🍀
@TASUU5 Şubat5 Mart
🍀
@ezomanya6 Şubat5 Mart
🍀
@tweeetyyy2 Şubat6 Mart
🍀
@True_orange6 Şubat6 Mart
🍀
@Anac ana9 Şubat6 Mart
🍀
O _okyanus 11 Şubat7 Mart
🍀
@Gizem20213 Şubat8 Mart
🍀
@naz19977 Şubat8 Mart
🍀
@Hayatbaska8 Şubat9 Mart
🍀
@destinesiaa9 Şubat9 Mart
🍀
@Papatya2209 Şubat9 Mart
🍀
@Mervenur27710 Şubat9 Mart
🍀
@Mrvpearl12 Şubat9 Mart
🍀
@CEYLANIKOO11 Şubat10 Mart
🍀
sevayd sevayd 11 Şubat10 Mart
🍀
@mlh511 Şubat11 Mart
🍀
@berenikaa11 Şubat11 Mart
🍀
@Eyllselmhn11 Şubat11 Mart
🍀
@mlh511 Şubat11 Mart
🍀
@Hasretimm12311Şubat11 Mart
🍀
S Seray94 15 Şubat11 Mart
🍀
@Perlitik10 Şubat12 Mart
🍀
@Asli Miraz14 Şubat12 Mart
🍀
@fatsek15 Şubat12 Mart
🍀
@mrsdnz10 Şubat14 Mart
🍀
@DILARA15912 Şubat15 Mart
🍀
@Feyzacim14 Şubat15 Mart
🍀
@aynurland8 Şubat16 Mart
🍀
bebekheyecani bebekheyecani 18 Şubat16 Mart
🍀
@Gulssen13 Şubat17 Mart
🍀
Tikabasa Tikabasa 16 Şubat17 Mart
🍀
@mevsimofm17 Şubat17 Mart
🍀
@BirMucizeOlsunb18 Şubat17 Mart
🍀
@edirefedirefediref20 Şubat17 Mart
🍀
@marilyn9514 Şubat18 Mart
🍀
@mucizebekliyorum118 Şubat18 Mart
🍀
melisaa93 melisaa93 17 Şubat18 Mart
🍀
@cicekperisi1219 Şubat18 Mart
🍀
@difembahyaa20 Şubat18 Mart
🍀
@filozofia15 Şubat20 Mart
🍀
@birbebekhikayesi20 Şubat20 Mart
🍀
@leblebii1921 Şubat20 Mart
🍀
trueliving_ trueliving_ -31 Mart
🍀
Beni de ekler misiniz 🥰
Sat 10 Şubat
Bat 8 Mart Allahın izniyle bu aydan da umutluyum 🤲🏼

Dün değerlendirdik bugün ve yarını da değerlendireceğim birşey daha sonra bilirmiyim değerlendirdikten sonra yapmam gereken birşeyler varmi
Birliktelik olduğu zaman belinin altına yastık koyun ve meni geldikten sonra eşin bir süre çıkmasın biraz beklesin daha sonra sen hiç hareket etmeden eşin ayaklarını havaya kaldırsın 3 dk dursun beklesin daha sonra duvara ayaklarını dayayıp yarım saat öyle bekle 🤍

Dün değerlendirdik bugün ve yarını da değerlendireceğim birşey daha sonra bilirmiyim değerlendirdikten sonra yapmam gereken birşeyler varmi
Cnm ilişki bitince hemen wc gitme
Ben hep yüz üstü yatarım
Bu sekılde 2 kere hamiş kaldım

İlişkide (dogy pozisyonu) yani kadının köpek duruşu pozisyonu etkili oluyor

Kızlar bu yumurta iğneden sonra hep 36 saat sonra mı çatlar
Öncesinde çatlama ihtimali var mıdır

Kızlar selam şubat ayını da es geçtim mart grubundayım bir kadın ile görüştüğümde bana doktor olduğunu söyledi ama bilmiyorum benim yumurtalarımın boş olduğunu estradiol hormonu ve Progesteron hormonlarımın normal olmadığını söyledi fakat ikisi de referans değeri aralığında kafam karıştı boş yumurta ne demek istesen de süper bölemez yumurtayı tutunamaz eşinin spermleri vücudundan çıkar gibi şeyler söyledi ve aşırı moralimi bozdu ben de hemen randevu aldım tekrar tahlil yaptırıp yeniden özel bir doktora gideceğim yani lütfen Bilgisi olan yorum yapabilir mi aşırı düştüm 6 aydır bebek istiyorum olmuyor acaba kadının söyledikleri gerçek mi

X