- 4 Mayıs 2015
- 10.689
- 16.662
- Konu Sahibi bebekheyecani
İnşAllah olmaz artık biter bu depremlerNeden ayrı kalıyorsunuzki?bu deprem beni sarsıtmış..şimdide diyorlar Marmarada deprem bekleniyor..resmen oturup bekliyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşAllah olmaz artık biter bu depremlerNeden ayrı kalıyorsunuzki?bu deprem beni sarsıtmış..şimdide diyorlar Marmarada deprem bekleniyor..resmen oturup bekliyoruz
Doktor benim kafamı karıştırdı tahlil isteyince adet saymıyoruz dediAdet olarak sayın diyorlar canım
Ne için tahlil istedikiDoktor benim kafamı karıştırdı tahlil isteyince adet saymıyoruz dedi
Sen nerdeydin canımİnşAllah olmaz artık biter bu depremler
Evet canım yumurta ölçüsünü doğru almak için vajinal ultrasonla bakıyorlarKızlar size birşey soracağım. Yumurta takibi yaptırmak istiyorum doktorda. Hep alttan muayene ile mi kontrol ediliyor? Bana bilgi verir misiniz acaba
Off çok geriliyorum. Normalde kadın doktorda bile geriliyorum burada kadın doktor yok benim için daha da gergin bir ortam yanievet alttan bakıyor ama 3-4 dakikalık birşey.
Ben dedim hormonlara bakılsa diye kanamanın 3.günü diye adet saymıyoruz adet olunca gelirsin yaparız dediNe için tahlil istediki
Teşekkürler kuzumEvet canım yumurta ölçüsünü doğru almak için vajinal ultrasonla bakıyorlar
Canım rahat ol zaten bakmıyorlar bile üstüne örtü örtüp ultrason cihazına dönük oluyor hep kafalarOff çok geriliyorum. Normalde kadın doktorda bile geriliyorum burada kadın doktor yok benim için daha da gergin bir ortam yani
Evet alttan bakıyor çünkü çok küçük o sırada yumurtalar ve daha iyi görüyorKızlar size birşey soracağım. Yumurta takibi yaptırmak istiyorum doktorda. Hep alttan muayene ile mi kontrol ediliyor? Bana bilgi verir misiniz acaba
Çok geçmiş olsun. Acaba dişinde iltihap falan vardıda öyleyken mi çektiKızlar dün tekrar dişçiye gittim 4 tane dolgu ve temizlik yapıldı. Eskiden bir tane çekilmiş dişim vardı etrafındakilerde çürük olunca üç tanesini traşlayıp küçülttü kaplama olacak 4 li bir şekilde
Neyse bu işlemler için yaklaşık 8 tane iğne vurdu anastesik bir tanesi sağlam çürüktü kulağım ve boynuma kadar uyuşmasına rağmen onu oyarken ağrısını hissettim yerimden zıplasım sürekli doktor çocuk gibi davrandı amanda canın ne tatlı falan o kadar sinir oldum ki. İğnelere rağmen zıplıyorsam demekki acıyor di mi demekki sinire dokunuyorsun demekki o diş sağlam çürük çekilmesi gerekiyor belki de. Neyse 1 de başladım onca iğne etkisi anca 7 de çözülmeye başladı benim bir ağrım başladı sonra kulağım zonkluyor başıma vuruyor bademciğime sağ taraf bütün boynum apranaks içtim bir saat yürüye yürüye evde etkisini bekledim bana mısın demiyor , sonra çene kemiğimde şişlik çıktı ortaya. Çok bilmiş doktor nasıl başardıysa apse yaptı o dişim bikaç saatte. Acile girtim ağrı kesici iğne yaptırdım çok şükür 10 dkya etkisini gösterdi antibiyorik yazdırdım bide içtim dün ve bu sabah. Velhasıl o kadar sinir oldum ki arayıp söyleyecem sayenizde acillik oldum diye onu söyleyecek kadar bile tahammülüm yok çok sinir oldum adama. Daha gerçek kaplama için haftaya gidecem tekrar. Yani benim zaten umudum yoktu şimdi bir sürü sağlam ağrı kesici içtim anastezik iğne yedim antibiyotik içiyorum ve yumurtlama zamanım. Hayattan soğudum valla öyle bir paylaşasım geldi ((
Kimyasal olduğu için kan değerlerin belki farklı çıkabilir diye demiştir ama bence adetten sayılmalıBen dedim hormonlara bakılsa diye kanamanın 3.günü diye adet saymıyoruz adet olunca gelirsin yaparız dedi
Kayseri’deyim canım.Haberlerde Kayseri’nin adı bile geçmiyor ama çok sallanıyor.can kaybı yok çok şükür Ama korkuyoruz eve girmeye. Biz böyleysek oradakileri düşünemiyorumSen nerdeydin canım
Akrabalarımız var canım haberim var pınarbaşı tarafı daha çok sallanıyor diye biliyorum eşim tarafı kayseriliKayseri’deyim canım.Haberlerde Kayseri’nin adı bile geçmiyor ama çok sallanıyor.can kaybı yok çok şükür Ama korkuyoruz eve girmeye. Biz böyleysek oradakileri düşünemiyorum
O zaman ona göre hesap yapayım takvime gireyim tarihiKimyasal olduğu için kan değerlerin belki farklı çıkabilir diye demiştir ama bence adetten sayılmalı
Hiiç gerilme. Sonuçta profesyonel bir insan senin sağlıkla bebiş sahibi olman için çalışıyor. Daha bugün gittim muayneye, öncesinde de sohbet tadında bilgiler verdi gebelikle alakalı. Smear + muayne 5 dk sürdü sürmedi.Off çok geriliyorum. Normalde kadın doktorda bile geriliyorum burada kadın doktor yok benim için daha da gergin bir ortam yani
Önce senin sağlığın canım. Kendini toplamalısın tedavi olmalısın. İnşAllah daha sağlıklı şekilde çalışmalara devam edeceksin.Kızlar dün tekrar dişçiye gittim 4 tane dolgu ve temizlik yapıldı. Eskiden bir tane çekilmiş dişim vardı etrafındakilerde çürük olunca üç tanesini traşlayıp küçülttü kaplama olacak 4 li bir şekilde
Neyse bu işlemler için yaklaşık 8 tane iğne vurdu anastesik bir tanesi sağlam çürüktü kulağım ve boynuma kadar uyuşmasına rağmen onu oyarken ağrısını hissettim yerimden zıplasım sürekli doktor çocuk gibi davrandı amanda canın ne tatlı falan o kadar sinir oldum ki. İğnelere rağmen zıplıyorsam demekki acıyor di mi demekki sinire dokunuyorsun demekki o diş sağlam çürük çekilmesi gerekiyor belki de. Neyse 1 de başladım onca iğne etkisi anca 7 de çözülmeye başladı benim bir ağrım başladı sonra kulağım zonkluyor başıma vuruyor bademciğime sağ taraf bütün boynum apranaks içtim bir saat yürüye yürüye evde etkisini bekledim bana mısın demiyor , sonra çene kemiğimde şişlik çıktı ortaya. Çok bilmiş doktor nasıl başardıysa apse yaptı o dişim bikaç saatte. Acile girtim ağrı kesici iğne yaptırdım çok şükür 10 dkya etkisini gösterdi antibiyorik yazdırdım bide içtim dün ve bu sabah. Velhasıl o kadar sinir oldum ki arayıp söyleyecem sayenizde acillik oldum diye onu söyleyecek kadar bile tahammülüm yok çok sinir oldum adama. Daha gerçek kaplama için haftaya gidecem tekrar. Yani benim zaten umudum yoktu şimdi bir sürü sağlam ağrı kesici içtim anastezik iğne yedim antibiyotik içiyorum ve yumurtlama zamanım. Hayattan soğudum valla öyle bir paylaşasım geldi ((
Yok canım çürüktü ama iltihap yoktu ağrısız gittim ben iltihap ağrsını biliyorum çünkü dayanılmaz oluyor ağrısız girdim perişan bir halde çıktımÇok geçmiş olsun. Acaba dişinde iltihap falan vardıda öyleyken mi çekti
Sağol canım inşallah enşnde sonunda çekecektim bunu ama ekstra gereksiz canımı yaktı sinirden apladım sürekli çok uyuz oldum (Önce senin sağlığın canım. Kendini toplamalısın tedavi olmalısın. İnşAllah daha sağlıklı şekilde çalışmalara devam edeceksin.
Çok geçmiş olsun İnşAllah ağrısız tamamlanır bu süreç