- 19 Ekim 2020
- 1.375
- 886
- 28
- Konu Sahibi bebekheyecani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm buda bugünkü testimTakviye ilaç fln başlarsa diye
Çatlamış kuzum değerlendir sen bugünleriKızların buda bugün ki testim üsteki dün alttaki bugün yaptim
Şeffaf yumurta akından 4. ve 5. gün pik görmüştüm bu ay ben. Bazısı ertesi gün piki görebiliyor. Kişiden kişiye değişiyor. Doktorların tavsiyesi 1 boş 1 dolu değerlendirin bu ara başlayın.Kizlar hayirli sabhlar benim adet baslangicindan 14.gunum hergun ovulasyin yaptm az once dahil hep silik busabah afedersiniz seffaf akinti hissettm yumurtlamayla alakali olabilirmi bazi kadnlar oyle yumurtladgni anliyormus ben bu ay ilk defa ovulasyn aldm ve kendimi takibe aldm degisim olacakmi bnde diye ama ovusl testi hala silik yapmaya devam edicem ama bugunu degerlendiricm insaAllah
Hangi testi kullanıyorsun canım
Arti med aldim ikigun kullandm iyi degil denildi laqock boyle bilindik bi marka varmis bayanlar burdan tavsiyesde bulundu onu siprs ettim iki gnde geldi hemen onu kullaniyirum digerinide denedim ayni silikti ikiside ama artimedin yok gibiydi mesela digerinde daha silikligi belli oluyrdu.ontane vardi icinde birde erken gebelik testiHangi testi kullanıyorsun canım
evet artk nasip bakalim tesekkurler kizlar hepinizeŞeffaf yumurta akından 4. ve 5. gün pik görmüştüm bu ay ben. Bazısı ertesi gün piki görebiliyor. Kişiden kişiye değişiyor. Doktorların tavsiyesi 1 boş 1 dolu değerlendirin bu ara başlayın.
Harika, bugünü mutlaka değerlendirin ne yapıp edip :)Kızların buda bugün ki testim üsteki dün alttaki bugün yaptim
Çatlamış bugün Hayırlısıyla tutar İnşAllahCnm buda bugünkü testim
Biz yine evi terk ettik bir hafta dönmeyeceğiz. Eşimle yine ayrı kaldık. Deprem korkusundan bir şey yapamıcaz bu gidişle. Bu çocuk nasıl olacakŞeffaf yumurta akından 4. ve 5. gün pik görmüştüm bu ay ben. Bazısı ertesi gün piki görebiliyor. Kişiden kişiye değişiyor. Doktorların tavsiyesi 1 boş 1 dolu değerlendirin bu ara başlayın.
Meselq benim testlerim daha henuz hic boyle kirmizi olmadi bile benim amacim bakalim ne zmn oyle olucak nezmn yumurtlama gunleri merak ediyorumKızların buda bugün ki testim üsteki dün alttaki bugün yaptim
Hayırlı olsun degerlendirin benmde dun silik oldu bu 1 2 günü değerlendircez:)Kızların buda bugün ki testim üsteki dün alttaki bugün yaptim
Neden ayrı kalıyorsunuzki?bu deprem beni sarsıtmış..şimdide diyorlar Marmarada deprem bekleniyor..resmen oturup bekliyoruzBiz yine evi terk ettik bir hafta dönmeyeceğiz. Eşimle yine ayrı kaldık. Deprem korkusundan bir şey yapamıcaz bu gidişle. Bu çocuk nasıl olacak
3.günü gidip bazıları 3 ama çoğunluğu 5. günü başlatıyorlar canım ilacabebekheyecani canim beni de ekler misin?, SAT 21 BAT 23 bu ay çatlatma iğnesi denemek istiyorum daha önce de 3 kere denedim ama süreci unuttum adetin kaçıncı gunu başlaniyor?
Teşekkur ederim perşembe gunune randevu almistim gec olur diye endişeleniyordum3.günü gidip bazıları 3 ama çoğunluğu 5. günü başlatıyorlar canım ilaca
Adet olarak sayın diyorlar canımKızlar bi akıl verin kafam çok karışık bu kimyasal kanamasını adet olarak mı baz alayım
Bizim oturduğumuz ev 14 katlı o yüzden evde olmaya korkuyoruz ailelerimizin evleri daha güvenli. Kayınvalidemin evi ile annemlerin evi 15 dk mesafede. Ben kv evine gitmek istemiyorum annemde kalıyorum eşimde kendi ailesinde kalıyor. Bazen akşam yemeğe geliyor beni görmeye o kadar. Beni orada eltim vs. huzursuz ettikleri için gitmek istemememi anlıyor destek oluyor çok şükürNeden ayrı kalıyorsunuzki?bu deprem beni sarsıtmış..şimdide diyorlar Marmarada deprem bekleniyor..resmen oturup bekliyoruz
evet alttan bakıyor ama 3-4 dakikalık birşey.Kızlar size birşey soracağım. Yumurta takibi yaptırmak istiyorum doktorda. Hep alttan muayene ile mi kontrol ediliyor? Bana bilgi verir misiniz acaba