💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

ben de daha yoğun olur diye düşünmüştüm ama az gelmişti kanama dediğin gibi.. hemen ertesi ay gebelik olur diyen cok kişi oldu. ona da umut bağlamamak lazım bence.. benim 5 ay sonra tekrar oldu. o 5 ay boyunca sürekli abartılı beklenti içine girdim öyle söylendiği için. herkesin bünyesi farklı
Hayırlısı nasip artık ne zaman kısmet olursa o zaman olacaktır

Günaydın kızlar hayırlı sabahlar nasılsınız 🌼
Sessiz takipten sıkıldım 🤭 hepimizin aynı şeyleri yaşıyor olması ne garip her ay her gün sabah akşam akıl resmen kasıklarda oldu mu tuttu mu bugün ayın kaçı yumurtlamanın kaçıncı günü üstünden kaç gün geçti tecrübe etmiş olsakta belki bu ay erken belli olur varsa... Ufff başıma ağrılar girdi sayarken bile 😅 mesela ben geçen ay sadece olmadığına emin olmak için test yaptım nedense içime bir his geldi kaç aydır vazgeçmiş bir durumdaydım ve bazı şeylerden dolayı da istemiyorum çocuk diyordum.. Meğer o istek hep varmış hiç gitmemiş ve yeniden o evredeyim... Ben yumurtlamayı uygulama üzerinden takip ediyorum aşağı yukarı tahmin tutuyor zaten gün aşırı değerlendirmek gerektiği için kitlere ihtiyaç kalmıyor diye düşünüyorum.. Peki kit dışında uygulama kullanan var mı aranızda?
Ben geçen ay başladım uygulama takibi ile

Bu arada ateş tablom şu şekil ilerledi ve ovülasyonda sanırım çifti kaçırdım innovita bu ay beni mutlu etti Laboquick delirtmişti hatırlayanlar bilir 😇
Sanki bu ay hamile kalıcam hayırlısı tabi herşey ❤

Eklentiler

• Screenshot_20230221-104223_FF App.jpg
    Screenshot_20230221-104223_FF App.jpg
    147 KB · Görüntüleme: 56
Bu arada ateş tablom şu şekil ilerledi ve ovülasyonda sanırım çifti kaçırdım innovita bu ay beni mutlu etti Laboquick delirtmişti hatırlayanlar bilir 😇
Sanki bu ay hamile kalıcam hayırlısı tabi herşey ❤
Em yüksek olduğu zamanlar mı oluyor ovulasyon

Em yüksek olduğu zamanlar mı oluyor ovulasyon
Yükselme yumurta çatladıktan sonra ateş yükseliyor ve düşmeden adet döngüsünü geçerse yada bir anda çok düşüp tekrar yükselişe geçerse döllenme oluyor. Hamile kalıyorsun ama ben ateş tablosunu aşırı iyi bilmiyorum kızlara soruyorum. Geçen ay çizgi çektiği 17 şubattaki günü kızlar ovülasyon pik günü sayıyorlar ama benim ovülasyon 15 şubat 17 arası bir yerde pik oldu çalıştığım için saat olarak kaçırdım diye düşünüyorum koyuluk 15 şubat çok yaklaşmıştı çünkü. Kızlar yanlışsam düzeltin yanılmak istemem kimseyi 🤗

Günaydın kızlar, bende bugün kesin olarak elendim. Ovulasyon takibinde piki gördüğüm günden tam 14 gün sonra regl oldum. Yani aslında herşey çok düzenli işliyor ama sanırım geçen ay enfeksiyon tedavisi gördüğüm için etkilemiş olabilir mi bilmiyorum. Enfeksiyon gebe kalmaya engel diyen de var değil diyende var mı bir bilginiz bu konuda

Günaydın kızlar, bende bugün kesin olarak elendim. Ovulasyon takibinde piki gördüğüm günden tam 14 gün sonra regl oldum. Yani aslında herşey çok düzenli işliyor ama sanırım geçen ay enfeksiyon tedavisi gördüğüm için etkilemiş olabilir mi bilmiyorum. Enfeksiyon gebe kalmaya engel diyen de var değil diyende var mı bir bilginiz bu konuda

Ben de günümde oldum bu ay, inşallah Mart ayında gönlümüzden geçen olur 💖 İlaç kullandınız mı, ilaçlar etkiliyor diye biliyorum

Ben de günümde oldum bu ay, inşallah Mart ayında gönlümüzden geçen olur 💖 İlaç kullandınız mı, ilaçlar etkiliyor diye biliyorum
Evet gynoflor kullandım, gardnerella vajinalis demişti doktor bütün fitil ve hap verdi kullandım belirtlerimde yok aslında şuan iyi durumdayım inşallah bu ay çooook güzel haberler alırız 💘

Şu ateş olayını bir türlü yapamadım ya nasıl oluyor bu
her gün aynı saatte dil altından çubuk ateş ölçerle ölçüp kaydediyosun.ama hiç yataktan kalkmadan ölçeseksin.bi süre sonra çıkan ya da düşen ateşinden yumurtlama gününü görebiliyosun.1.sayfada ekli ateş tablolarına bakabilirsin

Kizlar hayirli sabhlar benim adet baslangicindan 14.gunum hergun ovulasyin yaptm az once dahil hep silik busabah afedersiniz seffaf akinti hissettm yumurtlamayla alakali olabilirmi bazi kadnlar oyle yumurtladgni anliyormus ben bu ay ilk defa ovulasyn aldm ve kendimi takibe aldm degisim olacakmi bnde diye ama ovusl testi hala silik yapmaya devam edicem ama bugunu degerlendiricm insaAllah

Kizlar hayirli sabhlar benim adet baslangicindan 14.gunum hergun ovulasyin yaptm az once dahil hep silik busabah afedersiniz seffaf akinti hissettm yumurtlamayla alakali olabilirmi bazi kadnlar oyle yumurtladgni anliyormus ben bu ay ilk defa ovulasyn aldm ve kendimi takibe aldm degisim olacakmi bnde diye ama ovusl testi hala silik yapmaya devam edicem ama bugunu degerlendiricm insaAllah
Benim genelde o şeffaf yumurta akı kıvamı akıntıdan bir iki gün sonra oluyor yumurtlamam

Hangi testi kullanıyorsun canım

X