💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Canlarım sadece yumurtlama mi yoksa pik mi ben anlayamadım pik hiç denk gelmedim 2. Kullanırsın bakar mısınız 😇

Eklentiler

• IMG_20230217_211045.jpg
    IMG_20230217_211045.jpg
    34,9 KB · Görüntüleme: 54
Bence de boşver ovulasyonu. Eğer gün aşırı ya da 3-2 şeklinde deneyebiliriz diyorsan. Ovulasyon ayrı stres bence. Yok su içme yok aynı saatte yap robot değiliz ki olmuyor yani 😪
Evet bir de işe gidiyorum sabah işe yetişme telaşı falan ben de yapabilir miyim kaygilanıyordum bu ay da 3-2 ya da gün aşırı deneyeyim bakalım 🥹

Kızlar iyi geceler birşey sorucam size aşırı şeker kullanımı gebe kalmaya engel midir sizce yatakta bir anda aklıma takıldı günde en az 4 sefer çay demlerim ve bir bardağa en az 5 kaşık şeker atarım 😪 şeker rahatsizliğim falan yok ama ne hikmetse . Aklıma takıldı 2 senedir bir sorunum olmamasına rağmen gebe kalamiyorum artık kafayı sıyırmak üzereyim sanırım

Kızlar iyi geceler birşey sorucam size aşırı şeker kullanımı gebe kalmaya engel midir sizce yatakta bir anda aklıma takıldı günde en az 4 sefer çay demlerim ve bir bardağa en az 5 kaşık şeker atarım 😪 şeker rahatsizliğim falan yok ama ne hikmetse . Aklıma takıldı 2 senedir bir sorunum olmamasına rağmen gebe kalamiyorum artık kafayı sıyırmak üzereyim sanırım
Hiç sanmıyorum canım yaa millet uyuşturucu alkol kullanırken hamile kalıyo🤷‍♀️. Bizler temiz beslensek de olmuyo vardır rabbimin bir bildiği inşallah bu ay hepimiz hayırlı haberleri alırız 🤲

Kizlar benim adet bitimim 14 subat ben 15 ve 16 ovulasyon yaptim cok silik cikti smdi 17 ve 18 de de yaptm hatta az once yaptm hic silik bile cikmadi o ilk iki gun cok silik gordm hatta su tuttm sonradan kuruma cuzgisimi diye degildi.kafami karistrdi bu test ilkdefa deniyorum artimed markasi aldm acaba testmi sorunlu yoksa anlamadim ama devam edecgim birhafta daha

Kizlar benim adet bitimim 14 subat ben 15 ve 16 ovulasyon yaptim cok silik cikti smdi 17 ve 18 de de yaptm hatta az once yaptm hic silik bile cikmadi o ilk iki gun cok silik gordm hatta su tuttm sonradan kuruma cuzgisimi diye degildi.kafami karistrdi bu test ilkdefa deniyorum artimed markasi aldm acaba testmi sorunlu yoksa anlamadim ama devam edecgim birhafta daha
Canım artımed in gebelik testleri çok sorunlu hep hatalı çıkıyor belki ovülasyon da öyledir. Keşke innovita alsaydın

Canım artımed in gebelik testleri çok sorunlu hep hatalı çıkıyor belki ovülasyon da öyledir. Keşke innovita alsaydın
Aklima geldinzaten ama biraz heycandan acele ettim acaba gunlerim gectimi bilmiyorum dun aksam netten laqiock şoyle bi marka var burdan okudum bu iyi deniliyor onu aldim daha elime gecmedi onuda denicem .adet baslangicindan 11.gundeyim

Selam kızlar
Ben az önce doktordan geldim
Evime yakın özel Bi hastanede prof. Doktora gittim
Bu ay yumurtlama takıbı istediğimi söylemiştim

Bugun reglimin 3. Günü
Vajinal ultrasonda ileri derecede pcos var dedi😔(2 ay önce gittiğim Baska Bı doktor az derecede demişti)
Hormon tahlılerımı yeni yaptırmıştım zaten sorun yok dedi
Ama e2 kan tahlilini tekrar istıyorum dedi
2 ay önce E2 '52' çıkmıştı, bu sefer 29 çıktı
Gayet iyi dedi

Evde famera var hocam dedim
Önce bugun başla dedi.
Adetim 10 gun suruyor deyınce 5. Gun başla dedi.
P. Tesi başlayacagim ilaca, c. Tesi kontrole gideceğim.
İğne verecek mi bılmıyorum.

Ayrıca sperm tahlılı ve rahım filmi istedi önümüzdeki aylarda.
Çok kafaya takma fazla Bı sorunun yok dedi
Muayene ücreti+tahlil+sperm tahlılı+rahım filmi derken bu iş bayaa pahalıya mal olacak belli

Çok sukur Bı evladım var bu ay bu sekılde ilerleyip, Bi kaç ay yumurta takıbı yaptırıp, eger Olmassa önümüzdeki aylarda akışına bırakacagım

Yılbasında kimyasal geçirdiğimi soyledım, yınede rahım filmi olursa iyi olur dedi.
Buyuk ıhtımal her ay yumurtlamıyorsun dedi

Bu sekılde kızlar bakalım hayırlısı
Famerayla yumurtalarım buyuyecekmi bakalım, merak içindeyım

Son düzenleme:
X