- Konu Sahibi bebekheyecani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım inşallah hamiş olarak bize dua et bu mübarek gecede çok teşekkür ederizKızlar görünce gelip merhaba demek istedim inşallah bu ay hepinize çok güzel müjdeler gelir mubarek gecede duam sizlerle
Tam net bilmemekle beraber tam pik değil ama pik olmak üzere gibi canım. Yine de daha iyi bilenler yorumlasınCanlarım sadece yumurtlama mi yoksa pik mi ben anlayamadım pik hiç denk gelmedim 2. Kullanırsın bakar mısınız
Tam pik değil ama pike yaklaşmış gibi geldi banaCanlarım sadece yumurtlama mi yoksa pik mi ben anlayamadım pik hiç denk gelmedim 2. Kullanırsın bakar mısınız
Rica ederim kuzum birazdan tek tek isimlerinizi geçirip dua edeceğim Allah kabul eder inşAllahAmin canım inşallah hamiş olarak bize dua et bu mübarek gecede çok teşekkür ederiz
Teşekkür ederim canımTam net bilmemekle beraber tam pik değil ama pik olmak üzere gibi canım. Yine de daha iyi bilenler yorumlasın
Yarın da tekrarlicam İnşallah pik görürüm Allah utandırmasın Allah isteyen herkese nasip eder hayırlı sağlıkli bebiş İnşallah teşekkür ederim canımTam pik değil ama pike yaklaşmış gibi geldi bana
Sat ne canımBenide eklermisiniz bat 11 mart
Evet bir de işe gidiyorum sabah işe yetişme telaşı falan ben de yapabilir miyim kaygilanıyordum bu ay da 3-2 ya da gün aşırı deneyeyim bakalımBence de boşver ovulasyonu. Eğer gün aşırı ya da 3-2 şeklinde deneyebiliriz diyorsan. Ovulasyon ayrı stres bence. Yok su içme yok aynı saatte yap robot değiliz ki olmuyor yani
Pik oldu olacakCanlarım sadece yumurtlama mi yoksa pik mi ben anlayamadım pik hiç denk gelmedim 2. Kullanırsın bakar mısınız
Ben akşam yapıyorum işten geldikten sonra. İstersen o şekilde yapabilirsinEvet bir de işe gidiyorum sabah işe yetişme telaşı falan ben de yapabilir miyim kaygilanıyordum bu ay da 3-2 ya da gün aşırı deneyeyim bakalım
Hiç sanmıyorum canım yaa millet uyuşturucu alkol kullanırken hamile kalıyo. Bizler temiz beslensek de olmuyo vardır rabbimin bir bildiği inşallah bu ay hepimiz hayırlı haberleri alırızKızlar iyi geceler birşey sorucam size aşırı şeker kullanımı gebe kalmaya engel midir sizce yatakta bir anda aklıma takıldı günde en az 4 sefer çay demlerim ve bir bardağa en az 5 kaşık şeker atarım şeker rahatsizliğim falan yok ama ne hikmetse . Aklıma takıldı 2 senedir bir sorunum olmamasına rağmen gebe kalamiyorum artık kafayı sıyırmak üzereyim sanırım
11 şubat cnmSat ne canım
Sayın yöneticin yesin seniBen bu aya olmadi gözüyle bakıyorum veee 31 mart bat olarak yerimi almak istiyorum sayın yoneticimiz
Canım artımed in gebelik testleri çok sorunlu hep hatalı çıkıyor belki ovülasyon da öyledir. Keşke innovita alsaydınKizlar benim adet bitimim 14 subat ben 15 ve 16 ovulasyon yaptim cok silik cikti smdi 17 ve 18 de de yaptm hatta az once yaptm hic silik bile cikmadi o ilk iki gun cok silik gordm hatta su tuttm sonradan kuruma cuzgisimi diye degildi.kafami karistrdi bu test ilkdefa deniyorum artimed markasi aldm acaba testmi sorunlu yoksa anlamadim ama devam edecgim birhafta daha
Aklima geldinzaten ama biraz heycandan acele ettim acaba gunlerim gectimi bilmiyorum dun aksam netten laqiock şoyle bi marka var burdan okudum bu iyi deniliyor onu aldim daha elime gecmedi onuda denicem .adet baslangicindan 11.gundeyimCanım artımed in gebelik testleri çok sorunlu hep hatalı çıkıyor belki ovülasyon da öyledir. Keşke innovita alsaydın