💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

selam buralarda yeniler için açıklayıcı konu açabilir misiniz? :)
Grupta herkes bebek istediği için birbirimize yoldaş oluyoruz diyelim. Motivasyon ya da sıkıldıysan sohbet muhabbet ediyoruz. Herkes bildiğini paylaşıyor. Öyle bir grup. Adet tarihini de listeye yazıyoruz. Hamile kalan arkadaşlarımızı mutlulukla anneler grubuna uğurluyoruz ❤️

Maalesef negatif yine sabahın köründe yapıp zor resim çektim kapalı gözle 🤣 ateşimde düştü baya😔

Eklentiler

• Screenshot_20230301_102821_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20230301_102821_com.android.gallery3d.jpg
    15,6 KB · Görüntüleme: 76
Kızlar günaydın ilk kez ovulasyon testi yapıyorum çünkü evimde değilim ve ilişkiyi sadece bu zamana getirmem lazım 🙈 ilk kes belirgin bir çizgi görüyorum sizce pik öi bugün ilişki lazım mı ?

Ben geçen ay cipro kullandım eşimle birlikte enfeksiyondan dolayı senin gibi adetim 2. Günü başlamıştık ovulasyon olmadı sanırım bu ay pik göremedim
Bende pek sanmıyorum pik olacağınız bu ay da pas geçeceğiz sanırım. Çünkü ameliyat olma ihtimali de var gözümde göz yaşı kanalı tıkanıklığı olduğu için. Şişlik olmasını sebebi de bu tıkanıklık maalesef.

Maalesef negatif yine sabahın köründe yapıp zor resim çektim kapalı gözle 🤣 ateşimde düştü baya😔

Bu flaşsız hali
Batınıza kaç gün var bilmiyorum ama düşük yaptığım gebelikte bata iki gün kala negatifti 2 gün gecikince test yapmıştım pozitif olduğunu görmüştüm, geç yumurtlamaymış. Bence hala ümit var 🤲🏻

Batınıza kaç gün var bilmiyorum ama düşük yaptığım gebelikte bata iki gün kala negatifti 2 gün gecikince test yapmıştım pozitif olduğunu görmüştüm, geç yumurtlamaymış. Bence hala ümit var 🤲🏻
Bu ay bence ikinci yumurtlama olduğunu düşünüyorum ateş tablom ilk sayfada var ilk yumurtlamayı sayarsak 5 günüm var ikinciyi sayarsak 8 günüm ama bugün ateşim baya düştü😔

Kızlar günaydın ilk kez ovulasyon testi yapıyorum çünkü evimde değilim ve ilişkiyi sadece bu zamana getirmem lazım 🙈 ilk kes belirgin bir çizgi görüyorum sizce pik öi bugün ilişki lazım mı ?
HAyırb canım pik değil bu. Diğer koyu renk olan kadar koyu olması lazım hatta daha koyu da olabilir. Ama yakın demekki.

X