- 9 Mart 2022
- 8.229
- 6.268
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #2.421
Hayırlısı olsun pes ettim bu son testti reglim geçerse yaparımateş ölçümü hiç yapamdım bilmiyorum ama daha varmış bata, hala ihtimal var yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun pes ettim bu son testti reglim geçerse yaparımateş ölçümü hiç yapamdım bilmiyorum ama daha varmış bata, hala ihtimal var yani
BekleyeceğimBence hala erken
4 gün var adet günü falan tekrar denerim teşekkür ederimBatınıza kaç gün var bilmiyorum ama düşük yaptığım gebelikte bata iki gün kala negatifti 2 gün gecikince test yapmıştım pozitif olduğunu görmüştüm, geç yumurtlamaymış. Bence hala ümit var
Canım ben kimyasal geçirdiğim ay bu markayı birkaç defa kullanmıştım, adet geçtikten sonraki dönemlerde koyulaşmayı takip için. Anladığım bu testin çalışma şekli bu yavaş yavaş koyulaşıyor. Ve bence sen hamilesin, hayırla sağlıkla gelsinKızlar bende bu markayı ilk defa denedim hic kullanmadım misal diğer testi biliyordum kuruma cizgisi çıkarırmj cikarmizmi ama bunu hiç kullanmadım ilk 5 dk içinde benim gördüğüm gölge vardi sonra iyice belirginlesti ama bu testi bilmediğim için güvenemiyorum markasi freely mi ne bu arada bat 3 mart yumurtlama 17 subat ama ben geç yumurtlamadim lh testim o zaman negatifti off ya keşke yapmasaydım ne guzel umudumu kesmiştim regli belirtilerimde var suan
Çok geçmiş olsunBende pek sanmıyorum pik olacağınız bu ay da pas geçeceğiz sanırım. Çünkü ameliyat olma ihtimali de var gözümde göz yaşı kanalı tıkanıklığı olduğu için. Şişlik olmasını sebebi de bu tıkanıklık maalesef.
Benim de bat 6 mart test yapmamak için kendimi zor tutuyorum. Bu ay hepimize sağlıklı bir gebelik nasip olsun inşallahHayırlısı olsun pes ettim bu son testti reglim geçerse yaparım
Gectigimiz aylarda sag kasıkta cok agri olmustu dongunun ortalarindan itibaren. Regl günü test yaptim cift cizgi cikti. Kanda beta 35 geldi. Ayni gune kadin dogum randevum vardi. Kadin dogumcu vajinal muayene etti. Betayi gordu hic de gebelige yormadi agriyi da anlamlandirmadi. Haftaya tekrar bakalim dedi sadece. Ertesi gunde regl oldum. Agri bicak gibi kesildi. 7 yasinda bir kizim var onda da regl gecince yaptrdgm kanda beta 220 gelmişti. Adete 4 5 gun kala baktrsaydim muhtemelen 5-6 civarinda olacakti beta.. yani demem o ki test poztf cikabilio ya da son gune kadar cikmayabiliyor. Ama varsa surec bekledigimizin aksine bambaska ilerleyebiliyor4 gün kaldı artık son testide 1 gün kala yapar bitiririm
Amiiin inşallah güzel haberler gelin yapmayın hep stred bekleyin biraz dahaBenim de bat 6 mart test yapmamak için kendimi zor tutuyorum. Bu ay hepimize sağlıklı bir gebelik nasip olsun inşallah
Kaybın için üzüldüm allah sağlıklı evlat nasip etsin kızınada uzun sağlıklı ömürler inşallah haklısın aslında arkadaşımda adeti 1 gün geçince test yapmıştı ve çok silikti kan tahlilinde 200 küsürlerde çıkmıştı ona rağmen çok silikti testi. Adet gelmedikçe umut var bakalım inşallah mucize olurGectigimiz aylarda sag kasıkta cok agri olmustu dongunun ortalarindan itibaren. Regl günü test yaptim cift cizgi cikti. Kanda beta 35 geldi. Ayni gune kadin dogum randevum vardi. Kadin dogumcu vajinal muayene etti. Betayi gordu hic de gebelige yormadi agriyi da anlamlandirmadi. Haftaya tekrar bakalim dedi sadece. Ertesi gunde regl oldum. Agri bicak gibi kesildi. 7 yasinda bir kizim var onda da regl gecince yaptrdgm kanda beta 220 gelmişti. Adete 4 5 gun kala baktrsaydim muhtemelen 5-6 civarinda olacakti beta.. yani demem o ki test poztf cikabilio ya da son gune kadar cikmayabiliyor. Ama varsa surec bekledigimizin aksine bambaska ilerleyebiliyor
bitanem sorma eşim bi kaza geçirdi başıma gelmeyen mi kaldı :/Aşkitellam sen nerdesin ne zamandır ya
Aiyyy evet ilk hamilelik haberini aldığımızda bi konuşmuştuk en son, sonra ben girememeye başladım :) Sağlıkla büyüsün inşallah. Arkadaşlarına da çok geçmiş olsun umarım sağlıklarına kavuşur ve yeniden hamile kalırlar kuzum. Korkma. Çok şükür ben de iyi olmaya uğraşıyorum da eşim bi kaza geçirdi işte bebiş durumları mecbur biraz ertelenmiş oldu. Geldi mi üst üste geliyor ama isyan yok, hayırlısı her şeyin..hosgeldın kuzum , ben hamileyim :) sizleri takip ediyorum yinede bakıyorum , bu aralar moralım bıraz bozuk aynı anda hamıle kaldıgım ıkı arkadasımda kürtaj oldu biraz üzgün ve endişeliyim ama cok sukur halimize , sende iyisindir umarım
aşkım bizim grup şu son birkaç ayda yoruldu baya bence ya, o yüzden kimi kendi içine çekildi kimi de belki aynı şeyleri konuşmaktan mı yoruldu noldu bilemiyorum. Benim de adetim bitmek üzere işte. Eşim bi kaza geçirmişti geçen ay, zor günler yaşadık da şimdi daha iyi gibiyim ben de.Adetimi bekliyorum canımsen nasılsın?bende pek giremiyorum bazı kızlarımızda yok burda..bizim gibi çekildiler kenara sanki
Deniyoruz ama psikolojikmen ilk aydan yoruldum.Acaba oldu mu olacak mı gibi düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi.2.5 yıldır korunuyorduk sanki korunmayı bırakınca hemen hamile kalı cam düşüncesin deymişim. Hiçte o kadar kolay değilmiş benim için. (Gün aşırı denemek en mantıklısı zaten böyle kaçırmazsın en azından
Çok geçmiş olsun çabuk toparlanirsiniz inşallahAiyyy evet ilk hamilelik haberini aldığımızda bi konuşmuştuk en son, sonra ben girememeye başladım :) Sağlıkla büyüsün inşallah. Arkadaşlarına da çok geçmiş olsun umarım sağlıklarına kavuşur ve yeniden hamile kalırlar kuzum. Korkma. Çok şükür ben de iyi olmaya uğraşıyorum da eşim bi kaza geçirdi işte bebiş durumları mecbur biraz ertelenmiş oldu. Geldi mi üst üste geliyor ama isyan yok, hayırlısı her şeyin..
İnşallah becerebilirsem beklemeyiAmiiin inşallah güzel haberler gelin yapmayın hep stred bekleyin biraz daha
Regl yaklaşınca bütün verilmiş sözler erip gidiyor bende neler dedim ama gittim 20 tane test aldım yapmaya başladımİnşallah becerebilirsem beklemeyi
Hangi marka ile test ediyosun acaba? Benim arada silik çizgi oldu ama varla yok arası.Evde yumurtlamadım diye geziyorum.Eşimle iyice şakaya vurduk.Her sabah test ve hüsran (Canım pcos lularda her ay yumurtlama olmayabiliyor. Ben ocak ayında yumurtlamadım ama şubat ayında yumurtladım mesela.
Insallah canım.. hayirlisiyla nasip olsunKaybın için üzüldüm allah sağlıklı evlat nasip etsin kızınada uzun sağlıklı ömürler inşallah haklısın aslında arkadaşımda adeti 1 gün geçince test yapmıştı ve çok silikti kan tahlilinde 200 küsürlerde çıkmıştı ona rağmen çok silikti testi. Adet gelmedikçe umut var bakalım inşallah mucize olur
hepimiz her ay aynı şeyleri yaşıyoruz yalnız değilsin merak etme .bu grup bunun için var zatenDeniyoruz ama psikolojikmen ilk aydan yoruldum.Acaba oldu mu olacak mı gibi düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi.2.5 yıldır korunuyorduk sanki korunmayı bırakınca hemen hamile kalı cam düşüncesin deymişim. Hiçte o kadar kolay değilmiş benim için. (