💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Aiyyy evet ilk hamilelik haberini aldığımızda bi konuşmuştuk en son, sonra ben girememeye başladım :) Sağlıkla büyüsün inşallah. Arkadaşlarına da çok geçmiş olsun umarım sağlıklarına kavuşur ve yeniden hamile kalırlar kuzum. Korkma. Çok şükür ben de iyi olmaya uğraşıyorum da eşim bi kaza geçirdi işte bebiş durumları mecbur biraz ertelenmiş oldu. Geldi mi üst üste geliyor ama isyan yok, hayırlısı her şeyin..
Hersey Rabbımden kuzum cok gecmıs olsun onemlı bısey degıldır umarım 🙏🏼

aşkım bizim grup şu son birkaç ayda yoruldu baya bence ya, o yüzden kimi kendi içine çekildi kimi de belki aynı şeyleri konuşmaktan mı yoruldu noldu bilemiyorum. Benim de adetim bitmek üzere işte. Eşim bi kaza geçirmişti geçen ay, zor günler yaşadık da şimdi daha iyi gibiyim ben de.
Yaaa gecmiş olsun canım..kendine bir şey olmasında..hep iyi ol canım.Valla bencede yorulduk..her ay aynı olunca insan bitmiş hala geliyor..

Herkese merhabalar benim sat 16 Şubat bat 15 Mart bugün çatlatma iğnesi oldum . Bir sürece başladım . Rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallah böyle bir grubun olması çok güzel çünkü herkes eminin hemen hemen aynı şeyleri yaşıyor ve çevresine de çok bahsetmek istemiyor . Herkes pozitifi görsün her gün dua edeceğim 🤲💙

827B5B3A-B42F-42DE-99B2-A799FE41BC2A.jpeg
Hasımlar kusura bakmayın rahatsız ediyorumşubat ayı grubundayım ben ama henüz regl olmadım 2 gün geçti normalde regl dönemim hiç sekteye uğramaz ya gününde olurım yada birgün önce regl olurdum 2 gün gecikti sabah test yaptım negatif ne regl belirtim var ne hamilelik belirtisi sadece göğüslerim ağarıyor biraz o kadar sizce napmalıyım YouTube da doktorlardan dinlediğim kadarıyla regl gecikmesi 1 haftayı bulunca test yapın diyolar sizce 1 haftadolmasını beklesem pozitife döner mi bunu yaşayanlar var mı aranızda bilgilendirirsenizsevinirim

kızlar sizleri takip ediyorum çok yazamıyorum ama merak ediyorum testlerinizi inşallah güzel sonuçlar çıkar :)
İnşallah canım son 1 testim kaldı onuda adet günü yani pazar günü yaparım 🥰 bugün yaptım çok çok silik bi çizgi gördüm kuruyunca daha belirginleşti ama bilemiyorum

Eki Görüntüle 3211780 Hasımlar kusura bakmayın rahatsız ediyorumşubat ayı grubundayım ben ama henüz regl olmadım 2 gün geçti normalde regl dönemim hiç sekteye uğramaz ya gününde olurım yada birgün önce regl olurdum 2 gün gecikti sabah test yaptım negatif ne regl belirtim var ne hamilelik belirtisi sadece göğüslerim ağarıyor biraz o kadar sizce napmalıyım YouTube da doktorlardan dinlediğim kadarıyla regl gecikmesi 1 haftayı bulunca test yapın diyolar sizce 1 haftadolmasını beklesem pozitife döner mi bunu yaşayanlar var mı aranızda bilgilendirirsenizsevinirim

Ben buna benzer seyleri sık sık yasıyorum maalesef :KK43: hatta günümü 20 gectigim oldu tam kan testi verdigim günün gecesinde regl oldum, sanırım kafaya takıp acaba mı diye düsündükce kendi reglimizi bile strese baglı geciktiriyoruz, ama tabii ki siz gününüzün hic sekteye ugramamasından bahsediyorsunuz, bence 1 hafta dayanın ve tekrar test yapın gec döllenme olduysa pozitif cıkacaktır..
Allah gönlünüze göre versin güzel haberler verirsiniz insallaah🌸🌸

Kızlar aranızda çatlatma iğnesi olan var mı ? İlk defa oluyorum özel dikkat etmem gereken birşey var mı? Birkaç saat önce oldum biraz kaşık ve bel ağrım var normal mi ?

Ben buna benzer seyleri sık sık yasıyorum maalesef :KK43: hatta günümü 20 gectigim oldu tam kan testi verdigim günün gecesinde regl oldum, sanırım kafaya takıp acaba mı diye düsündükce kendi reglimizi bile strese baglı geciktiriyoruz, ama tabii ki siz gününüzün hic sekteye ugramamasından bahsediyorsunuz, bence 1 hafta dayanın ve tekrar test yapın gec döllenme olduysa pozitif cıkacaktır..
Allah gönlünüze göre versin güzel haberler verirsiniz insallaah🌸🌸
Anladım teşekkür ederim bilmiyırum stres mi yapıyor bunu bu süreçler insanı gerçekten yıpratıyor beklicem mecbur inşallah geç döllenmedir

X