💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Bende şuan yapıyorum 6 veya 7. Günüm ama cok düzenli değil bazen günde 1 bazen 2 kere yapıyorum kasık ağrısı yapti . Ama yine de birakmak istemedim son çare denedim . 19. Ayimiz evlilikte hâlâ gebe kalamadim bunu da deyeyeim dedim
Diğer topiklerden hatırlıyorum sizi. Ovülasyon testi kullanıyormusunuz ? Bende kasık ağrısı yapınca yumurtlamadan süphelendimde pik gördüm

Kızceler size birşey sorucam ben yumurtlama günümü uygulamadan takip ediyorum ama sizce doğrumudur ve yumurtlama günleri 3 günde sürekli ilişkiye mi girmek lazım

Kızceler size birşey sorucam ben yumurtlama günümü uygulamadan takip ediyorum ama sizce doğrumudur ve yumurtlama günleri 3 günde sürekli ilişkiye mi girmek lazım
Malesef uygulamalar her daim doğru değil. Şöyle ki ben doktora gittiğimde (ilk gebelik düşündüğümde kontrol amaçlı) yumurtlama dönemin dedi. Baktım uygulamada öyleydi. Ama malesef her zaman tutmuyor. Doktorlar hele hiç sevmiyor 😅

Malesef uygulamalar her daim doğru değil. Şöyle ki ben doktora gittiğimde (ilk gebelik düşündüğümde kontrol amaçlı) yumurtlama dönemin dedi. Baktım uygulamada öyleydi. Ama malesef her zaman tutmuyor. Doktorlar hele hiç sevmiyor 😅
Biz 9 ay falan korunduk 1.5 yıllık da evliyim şimdi de olmicak diye korkuyorum açıkçası

Biz 9 ay falan korunduk 1.5 yıllık da evliyim şimdi de olmicak diye korkuyorum açıkçası
Ovulasyon deneyebilirsiniz 🌺 ah ahhh ben 4 yıllık evliyim ve 3 yıl korundum 🙈 yaşım da 30 🙈 o yüzden korkmayın lütfen. Allah vermeyeceği hayali kurdurmazmış 🌺 nasibimiz sadece zamanını bekliyor

Kızlar iyi akşamlar. İki gündür sol gözümde şişlik vardı ve bugün doktor aşırı derecede enfeksiyon olduğu için İki ayrı antibiyotik yazdı. Bugün reglimin ilk günü. Bir hafta kullanacağım antibiyotik ve sizce yumurtlama zamanımı aşırı etkiler mi? Belki de bu ay gebelik olacak olsa bile korunmak zorunda kalacağız. Sizce nasıl olur antibiyotik kullanımı için bilginiz var mı?
Ben geçen ay cipro kullandım eşimle birlikte enfeksiyondan dolayı senin gibi adetim 2. Günü başlamıştık ovulasyon olmadı sanırım bu ay pik göremedim

X