- 25 Ocak 2023
- 10.402
- 12.034
- 31
-
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #2.381
Amin amin inşallah hepimiz pozitifleri görelim ,Gunaydin kizlar... gun itibariyle mart ayina girmis bulunuyoruz.. insallah hep birlikte hayirli haberler aliriz..bol pozitifli bir ay olsun. Sat i gelenler de test yapsin gruba heyecan gelsin :)
Galiba tam büyümeden çatlayan mı oluyor onu mu kastediyorKızlar doktordan çıktım
Adetin 14. Gunu
Yumoşun biri 19 mm
Diğeri 16 mm
Bugece birliktelik olsun
Yarın gel çatlatma iğnesi yazarım dedi
sevayd
Öncesinde ilişki olmasın demişti ya
Kaçak Bi çatlama olursa diye demiş(nasıl oluyorsa)
Ama ilişki oldu demedim tabii
Evet canım ovulasyonla takip ettim ben Ocak ve Şubat aylarında. Ocak ayı tamamen negatif geçti ovulasyon testlerimde ancak Şubat ayında 16-17. günlerde pik i gördüm.Sıvı alımıma dikkat etmeden öylesine yapmıştım umudu kesip kop koyu olmuştu test.A Afratafrac canım birşey sorabilir miyim sanapcos var bende demişsin. Bi ay yumurtlama oldu bi ay olmadı yazmışsın ya ovulasyonla mı biliyorsun bunu?
Hangi marka testi kullanıyorsun canım? Bir de ben şunu anlamıyorum. Mesela yumurtlamıyorsak nasıl regl görüyoruz. Ben hep görüyorum. Sadece bazen 32 günde bazen 34 günde gibi oluyor.Evet canım ovulasyonla takip ettim ben Ocak ve Şubat aylarında. Ocak ayı tamamen negatif geçti ovulasyon testlerimde ancak Şubat ayında 16-17. günlerde pik i gördüm.Sıvı alımıma dikkat etmeden öylesine yapmıştım umudu kesip kop koyu olmuştu test.
Ocak ayında ve Şubat ayında doktoruma anlattım, ultrasondan baktı ve o da doğruladı Ocak ayında yumurtlayamadığımı ancak Şubat ayında yumurtladığımı.
Ovulasyon testi yapmak bana çok zor geliyoe. Yok su içme yok çay içme kahve içme. Sıkışık ol vs. Gerçekten yoruyor beniEvet canım ovulasyonla takip ettim ben Ocak ve Şubat aylarında. Ocak ayı tamamen negatif geçti ovulasyon testlerimde ancak Şubat ayında 16-17. günlerde pik i gördüm.Sıvı alımıma dikkat etmeden öylesine yapmıştım umudu kesip kop koyu olmuştu test.
Ocak ayında ve Şubat ayında doktoruma anlattım, ultrasondan baktı ve o da doğruladı Ocak ayında yumurtlayamadığımı ancak Şubat ayında yumurtladığımı.
Hangi testi kullanmıştın canim.bu ay olmazsa ben de takip etmeyi dusunuyorum ovulasyon testiyleEvet canım ovulasyonla takip ettim ben Ocak ve Şubat aylarında. Ocak ayı tamamen negatif geçti ovulasyon testlerimde ancak Şubat ayında 16-17. günlerde pik i gördüm.Sıvı alımıma dikkat etmeden öylesine yapmıştım umudu kesip kop koyu olmuştu test.
Yumurtaliklar ayri rahim ayri calisiyor canim.. rahim her ay gebelik olacakmis gibi hazırlanıyor.. dokusu kalinlasmaya basliyor. Dollenmis yumurta gelirse tutunup ayni dokuyla devam ediyor. Gebelik olusmazsa kalinlasan rahim dokusu dökülmeye basliyor. O da regl oluyor iste.. yumurtlama olmasa da regl goruyorz yaniHangi marka testi kullanıyorsun canım? Bir de ben şunu anlamıyorum. Mesela yumurtlamıyorsak nasıl regl görüyoruz. Ben hep görüyorum. Sadece bazen 32 günde bazen 34 günde gibi oluyor.
Yumurtaliklar ayri rahim ayri calisiyor canim.. rahim her ay gebelik olacakmis gibi hazırlanıyor.. dokusu kalinlasmaya basliyor. Dollenmis yumurta gelirse tutunup ayni dokuyla devam ediyor. Gebelik olusmazsa kalinlasan rahim dokusu dökülmeye basliyor. O da regl oluyor iste.. yumurtlama olmasa da regl goruyorz yani
Ovulasyon testi yapmak bana çok zor geliyoe. Yok su içme yok çay içme kahve içme. Sıkışık ol vs. Gerçekten yoruyor beni
Hangi marka testi kullanıyorsun canım? Bir de ben şunu anlamıyorum. Mesela yumurtlamıyorsak nasıl regl görüyoruz. Ben hep görüyorum. Sadece bazen 32 günde bazen 34 günde gibi oluyor.
Öyle olsa kafamiz rahat olurdu :) neden olmadi bu ay diye düşünmezdikNe bilim yumurtlama olmazsa regl de görülmüyor diye bir düşünce var ya ondan böyle düşünmüştüm
Teşekkür ederim kuzumCanım ben de o sıvı tüketimine dikkat etmedim. Zaten pik olduğu gün sıvı alımına dikkat etmesen de pik i görüyormuşsun. Sıvı alımına dikkat edin denmesinin nedeni koyulaşmayı daha iyi takip edebilmek içinmiş. Yoksa sıvı tüketimine benim gibi dikkat etmeden de yapabilirsin. Mesela ben sabah test yaptım negatifti akşam testi tekrarladım pik oldu birden.
Miratech ve artımed kullandım canım ben. İkisini de aynı anda yaptım pik i doğrulamak için. İkisi de güzel çalıştı.
Regl görmenin yumurtlama ile alakası yokmuş ben de bunu öğrendim. Ancak bu regl kanamaları normal regl kanamalarından daha farklı oluyormuş. Genellikle düzensiz ve zamansız gelen kanamalar olarak adlandırılıyor.
Yumurtalarımız nazlıÖyle olsa kafamiz rahat olurdu :) neden olmadi bu ay diye düşünmezdik
Evt doktor demekki garantiye almk istedi işiGaliba tam büyümeden çatlayan mı oluyor onu mu kastediyorovulasyonla bakıyor musunuz peki şu an
canım sayfada bi sorun var kaç kez düzetmeyi denedim izin vermiyobebekheyecani canim ben sati yanlis hesaplamisim. Subat 28 çekince kafa gitti. 10 mart olacak
ekledimn :)Merhaba ben geç kaldım sanırım(( yardımcı olabilecek misiniz?
sat 4 şubat bat 4 mart
canım sayfada bi sorun var kaç kez düzetmeyi denedim izin vermiyo
selam buralarda yeniler için açıklayıcı konu açabilir misiniz? :)ekledimn :)
Gözlerim beni mi yanıltıyor gölge mi görüyorum. Çekim yüzünden mi yoksa bilemedim.