💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Kızlar doktordan çıktım
Adetin 14. Gunu
Yumoşun biri 19 mm
Diğeri 16 mm
Bugece birliktelik olsun
Yarın gel çatlatma iğnesi yazarım dedi
sevayd
Öncesinde ilişki olmasın demişti ya
Kaçak Bi çatlama olursa diye demiş(nasıl oluyorsa)
Ama ilişki oldu demedim tabii

Galiba tam büyümeden çatlayan mı oluyor onu mu kastediyor ovulasyonla bakıyor musunuz peki şu an

A Afratafrac canım birşey sorabilir miyim sana pcos var bende demişsin. Bi ay yumurtlama oldu bi ay olmadı yazmışsın ya ovulasyonla mı biliyorsun bunu?
Evet canım ovulasyonla takip ettim ben Ocak ve Şubat aylarında. Ocak ayı tamamen negatif geçti ovulasyon testlerimde ancak Şubat ayında 16-17. günlerde pik i gördüm.Sıvı alımıma dikkat etmeden öylesine yapmıştım umudu kesip kop koyu olmuştu test.

Ocak ayında ve Şubat ayında doktoruma anlattım, ultrasondan baktı ve o da doğruladı Ocak ayında yumurtlayamadığımı ancak Şubat ayında yumurtladığımı.

Hangi marka testi kullanıyorsun canım? Bir de ben şunu anlamıyorum. Mesela yumurtlamıyorsak nasıl regl görüyoruz. Ben hep görüyorum. Sadece bazen 32 günde bazen 34 günde gibi oluyor.

Ovulasyon testi yapmak bana çok zor geliyoe. Yok su içme yok çay içme kahve içme. Sıkışık ol vs. Gerçekten yoruyor beni

Hangi testi kullanmıştın canim.bu ay olmazsa ben de takip etmeyi dusunuyorum ovulasyon testiyle

Hangi marka testi kullanıyorsun canım? Bir de ben şunu anlamıyorum. Mesela yumurtlamıyorsak nasıl regl görüyoruz. Ben hep görüyorum. Sadece bazen 32 günde bazen 34 günde gibi oluyor.
Yumurtaliklar ayri rahim ayri calisiyor canim.. rahim her ay gebelik olacakmis gibi hazırlanıyor.. dokusu kalinlasmaya basliyor. Dollenmis yumurta gelirse tutunup ayni dokuyla devam ediyor. Gebelik olusmazsa kalinlasan rahim dokusu dökülmeye basliyor. O da regl oluyor iste.. yumurtlama olmasa da regl goruyorz yani

Ne bilim yumurtlama olmazsa regl de görülmüyor diye bir düşünce var ya ondan böyle düşünmüştüm

Ovulasyon testi yapmak bana çok zor geliyoe. Yok su içme yok çay içme kahve içme. Sıkışık ol vs. Gerçekten yoruyor beni

Canım ben de o sıvı tüketimine dikkat etmedim. Zaten pik olduğu gün sıvı alımına dikkat etmesen de pik i görüyormuşsun. Sıvı alımına dikkat edin denmesinin nedeni koyulaşmayı daha iyi takip edebilmek içinmiş. Yoksa sıvı tüketimine benim gibi dikkat etmeden de yapabilirsin. Mesela ben sabah test yaptım negatifti akşam testi tekrarladım pik oldu birden.

Miratech ve artımed kullandım canım ben. İkisini de aynı anda yaptım pik i doğrulamak için. İkisi de güzel çalıştı.

Regl görmenin yumurtlama ile alakası yokmuş ben de bunu öğrendim. Ancak bu regl kanamaları normal regl kanamalarından daha farklı oluyormuş. Genellikle düzensiz ve zamansız gelen kanamalar olarak adlandırılıyor.

Teşekkür ederim kuzum of vallahi bu işten anlamıyorum birşey ya. Hem deniyor yumurtlamadan 14 gün sonra regl diye. Hem alakası yok vallahi anlayamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…