- 24 Ağustos 2022
- 4.121
- 12.472
-
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #2.361
Sağol kuzucumBayılıyorum böyle becerisi olanlarahayatta yapamam keske yapabilseydim eline saglık canım cok güzel olmus insallah bunu tutacak minik ellere kavusursun en kısa zamanda
Bende gördüm ama 1 saatlik idrar. Sabah tekrarlıcamBu test cok guzel hic kuruma cizgisi cikartmadi valla hemde ben şuan bu testte sanki cizgi goruyorum
Allahhh kucağına almayı nasip etsin canım allah herkese nasp etsin sağlıkla gelsinHamileyimbeta 85
Diğer topiklerden hatırlıyorum sizi. Ovülasyon testi kullanıyormusunuz ? Bende kasık ağrısı yapınca yumurtlamadan süphelendimde pik gördümBende şuan yapıyorum 6 veya 7. Günüm ama cok düzenli değil bazen günde 1 bazen 2 kere yapıyorum kasık ağrısı yapti . Ama yine de birakmak istemedim son çare denedim . 19. Ayimiz evlilikte hâlâ gebe kalamadim bunu da deyeyeim dedim
Bu orjınal olan sabah yapsaydın keskeee varmı baska, gözüküyor çizgiAa benim testlerin hepsi mavi değilmiş 1 tanesi maviymiş sadece. Bu sahte olan mı ?
Malesef uygulamalar her daim doğru değil. Şöyle ki ben doktora gittiğimde (ilk gebelik düşündüğümde kontrol amaçlı) yumurtlama dönemin dedi. Baktım uygulamada öyleydi. Ama malesef her zaman tutmuyor. Doktorlar hele hiç sevmiyorKızceler size birşey sorucam ben yumurtlama günümü uygulamadan takip ediyorum ama sizce doğrumudur ve yumurtlama günleri 3 günde sürekli ilişkiye mi girmek lazım
Biz 9 ay falan korunduk 1.5 yıllık da evliyim şimdi de olmicak diye korkuyorum açıkçasıMalesef uygulamalar her daim doğru değil. Şöyle ki ben doktora gittiğimde (ilk gebelik düşündüğümde kontrol amaçlı) yumurtlama dönemin dedi. Baktım uygulamada öyleydi. Ama malesef her zaman tutmuyor. Doktorlar hele hiç sevmiyor
Ovulasyon deneyebilirsinizBiz 9 ay falan korunduk 1.5 yıllık da evliyim şimdi de olmicak diye korkuyorum açıkçası
Var var 2 tane daha deneyeceğim sabahBu orjınal olan sabah yapsaydın keskeee varmı baska, gözüküyor çizgi
Hadi inşallah ikimizde yarin güzel pozitif görelimBende gördüm ama 1 saatlik idrar. Sabah tekrarlıcam
Amin inşallahhhHadi inşallah ikimizde yarin güzel pozitif görelim
Ben geçen ay cipro kullandım eşimle birlikte enfeksiyondan dolayı senin gibi adetim 2. Günü başlamıştık ovulasyon olmadı sanırım bu ay pik göremedimKızlar iyi akşamlar. İki gündür sol gözümde şişlik vardı ve bugün doktor aşırı derecede enfeksiyon olduğu için İki ayrı antibiyotik yazdı. Bugün reglimin ilk günü. Bir hafta kullanacağım antibiyotik ve sizce yumurtlama zamanımı aşırı etkiler mi? Belki de bu ay gebelik olacak olsa bile korunmak zorunda kalacağız. Sizce nasıl olur antibiyotik kullanımı için bilginiz var mı?
Dr yazdı devlet karşılamıyor ama içeriği mg güzel dedi eczacı
Bugün yaparsan beni etiketle kuzum inşallah vardırBuda freely bende hiç sevinemedim zaten
Ya var ya bu testler niye böyle. Hiç çıkarmazdı ama işte hiçbir teste güvenimiz kalmadıPredictorde bence kuruma çizgisi çıkarıyor. İlk 5-10 dkda hafif bir çizgi çıkıyor kuruyuncada pembeleşiyor