💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Diğer topiklerden hatırlıyorum sizi. Ovülasyon testi kullanıyormusunuz ? Bende kasık ağrısı yapınca yumurtlamadan süphelendimde pik gördüm

Kızceler size birşey sorucam ben yumurtlama günümü uygulamadan takip ediyorum ama sizce doğrumudur ve yumurtlama günleri 3 günde sürekli ilişkiye mi girmek lazım

Kızceler size birşey sorucam ben yumurtlama günümü uygulamadan takip ediyorum ama sizce doğrumudur ve yumurtlama günleri 3 günde sürekli ilişkiye mi girmek lazım
Malesef uygulamalar her daim doğru değil. Şöyle ki ben doktora gittiğimde (ilk gebelik düşündüğümde kontrol amaçlı) yumurtlama dönemin dedi. Baktım uygulamada öyleydi. Ama malesef her zaman tutmuyor. Doktorlar hele hiç sevmiyor

Biz 9 ay falan korunduk 1.5 yıllık da evliyim şimdi de olmicak diye korkuyorum açıkçası

Biz 9 ay falan korunduk 1.5 yıllık da evliyim şimdi de olmicak diye korkuyorum açıkçası
Ovulasyon deneyebilirsiniz ah ahhh ben 4 yıllık evliyim ve 3 yıl korundum yaşım da 30 o yüzden korkmayın lütfen. Allah vermeyeceği hayali kurdurmazmış nasibimiz sadece zamanını bekliyor

Ben geçen ay cipro kullandım eşimle birlikte enfeksiyondan dolayı senin gibi adetim 2. Günü başlamıştık ovulasyon olmadı sanırım bu ay pik göremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…