💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Kızlar iyi akşamlar, ovulasyon kullanan arkadaşlara bi sorum olacak tabi diğer Arkadaşlar da cevaplayabilir :)
Ovulasyon testinde pik görünce 3 4 günü değerlendirin diyorlar, üst üste 3 4 gün nasıl yapıyorsunuz bende mi sorun var merak ediyorum ( özür dileyerek soruyorum ama içime de dert oluyor, biz yapamıyoruz çünkü üst üste)
Canım bizim için de sorun bu. Zaten doktorlarda her gün üst üste yapın demiyor asla. Sperm birikimi için çok önemli gün aşırı diyorlar. 1 dolu 1 boş.

Kızlar iyi akşamlar, ovulasyon kullanan arkadaşlara bi sorum olacak tabi diğer Arkadaşlar da cevaplayabilir :)
Ovulasyon testinde pik görünce 3 4 günü değerlendirin diyorlar, üst üste 3 4 gün nasıl yapıyorsunuz bende mi sorun var merak ediyorum ( özür dileyerek soruyorum ama içime de dert oluyor, biz yapamıyoruz çünkü üst üste)
Cnm gün aşırı değerlndir

Kizlar benim 19. Ayim eski topiklerden hic kimse kalmamis kendimi cok yalniz hissettim burda 😔
Peki kontrele gittin mi hormonlar faln iyimi soğan suyu intihap sökmek için biliyorum ayrıca bende hatırlıyorum seni banada 15 ay oldu bende hamile kalamadım iki tane hamileliğin oldu çocuklarım var ama 3. Olmuyor hormonlar dan clife aldım istegramdan onu kullandım bu ay olumlu olursa tavsiye edeceğim

Kızlar şimdi benim ovülasyon testine göre adetin başlangıcından 12. gün pik oldu 13 de çatladı öteki ay da mı o gün çatlıyor yumurta. Her ay değişir mi yani pik olduğu için çatlama günü falan

Kızlar şimdi benim ovülasyon testine göre adetin başlangıcından 12. gün pik oldu 13 de çatladı öteki ay da mı o gün çatlıyor yumurta. Her ay değişir mi yani pik olduğu için çatlama günü falan
Her ay değişkenlik gösterebiliyor canım hatta bazı aylarda yumurtlama hiç olmayabilir.

Canım bizim için de sorun bu. Zaten doktorlarda her gün üst üste yapın demiyor asla. Sperm birikimi için çok önemli gün aşırı diyorlar. 1 dolu 1 boş.
Yaa, bazı sayfalarda görüyorum 4 gün üst üste değerlendirdik yumurtalama dönemini diyorlarda nasıl oluyor hayret ettim, ben de olmuyor kendimden şüphe ettim de

Yaa, bazı sayfalarda görüyorum 4 gün üst üste değerlendirdik yumurtalama dönemini diyorlarda nasıl oluyor hayret ettim, ben de olmuyor kendimden şüphe ettim de
Kisiden kisiye degiskenlik gosteren durumlar bence bunlar canim. Bana da mesela bir dolu bir bos cok zor geliyor. Biz genelde ya baslayip arkasini getiriyoruz ya da ara verirsek komple bırakıyoruz :) ya hep ya hic mantigi calisiyor bizde..

Kızlar nasılsınızzz napıyosunuzzz ben kendimi örgüye verdim ortada bebek yok ama uyku arkadaşı hazır🤣🤣🤣🤣

Eklentiler

• 71AE86F8-F1C4-410B-810E-61A2C311DA5D.jpeg
    71AE86F8-F1C4-410B-810E-61A2C311DA5D.jpeg
    154,1 KB · Görüntüleme: 56
Kızlar nasılsınızzz napıyosunuzzz ben kendimi örgüye verdim ortada bebek yok ama uyku arkadaşı hazır🤣🤣🤣🤣
Bayılıyorum böyle becerisi olanlara 🤣🤣hayatta yapamam keske yapabilseydim eline saglık canım cok güzel olmus insallah bunu tutacak minik ellere kavusursun en kısa zamanda ☺️

X