- 7 Nisan 2022
- 4.300
- 4.690
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #2.321
Kizlar benim 19. Ayim eski topiklerden hic kimse kalmamis kendimi cok yalniz hissettim burda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende yeni geldim bir atın senin mesaj Gel sarılalımKizlar benim 19. Ayim eski topiklerden hic kimse kalmamis kendimi cok yalniz hissettim burda
Aynen canımO da olabilir canım. Ama bende net gösterdi. Üstelik pik olduğu anda sıvı alımına dikkat etmeden yaptığımda gördüm. Fakat aynı markada 1 tanesi bozuktu mesela testin. O yüzden kesin şu doğru diyemiyorum. Siz değerlendirmeye devam edin canım.
Sen artık her türlü bizim grubumuzun annesi olursun merak etmebebekheyecani birşey diyecem canım şimdi benim transferim 10 Mart'ta olacak ama 12 gün sonra kan verecem 22 mart gibi pozitif çıkarsa yine Mart annesi olacam demi yoksa 12 gün sonra nisana denk gelirse
O zaman birdaha ki ay alayım teşekkür ederimYok yahu bunun içeriği folik asit artı bi çok vitamin mineral her şey var en iyisi bu bence doktorum da beğendi benim
Adete son ıkı gun kala basladı canım ve uzun sure de oluyor o ağrılarPapatyamaviss sol kasığımda tatlı tatlı ağrılar girip çıkıyor sende de olmuşmuydu
Peki devamlı mı yoksa ara sıra mı oluyorAdete son ıkı gun kala basladı canım ve uzun sure de oluyor o ağrılar
Psikolojik bence benim teşekkür ederimAdete son ıkı gun kala basladı canım ve uzun sure de oluyor o ağrılar
Benim uzandıkça oluyorPeki devamlı mı yoksa ara sıra mı oluyor
Benm bir mart canm ama yumurtlama 19.unda oldu elimde kaset test var sadece ayın beşine kadar gelmezse test yapıcam gelirse zaten olmamıştırEee bat ı 1 Mart olanlardan ses var mı
Catladıktan sonra üstüne 14 saymalısın yani adet 13 Mart'a denk geliyor 10 mart yapsak çıkar benceTamamdır benim adet başlangıcı 15 Mart ovülasyon testini de yapmayı bıraktım artık silik çıkıyor diye gündüz yaptım bir o da silikti, çatladı kesin yani. Adetten sonra 12 gün çatlıyor demek ki benim. Ne zaman test yapılmalı adeti bekleyelim değil mi?
Bende burdayımmm bilmem hatırladın mı topik topik gezmiştikBende yeni geldim bir atın senin mesaj Gel sarılalım
10 gün geçtiSabah daha iyi olur kac gun gecti yumurtlamadan
Belirli bi süre hergun oluyor adet haftasından sonra 10 gun kadar sonra oluyor gıdıyor gelıyorPeki devamlı mı yoksa ara sıra mı oluyor
Malesef o ıhtımalde varPsikolojik bence benim teşekkür ederim
Belki o kadar eskid eğiliz ama yalnız değilsin canım hepimiz yanındayız birbirimizinKizlar benim 19. Ayim eski topiklerden hic kimse kalmamis kendimi cok yalniz hissettim burda