- 5 Haziran 2016
- 248
- 308
- 29
Cuma tekrar vericem ama 8 olunca da bi ümitlendim2 gün sonra tekrar kan ver. Artışı görürsen için biraz daha için rahatlar inşallah gebesindir sarı akıntı bende de olmuştu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cuma tekrar vericem ama 8 olunca da bi ümitlendim2 gün sonra tekrar kan ver. Artışı görürsen için biraz daha için rahatlar inşallah gebesindir sarı akıntı bende de olmuştu
Aynen canım bu hesaba göre cuma günü 16-17 mm olacak. Hafta ve boyutlar aynı gitmiş seninle ondan içim rahatladı . Çünkü 5+4 de 7mm iken normal demişti özel doktorum..Hayır canım haftasıyla tam uyumlu dedi bana doktorum bence seninkide öyle çünkü ikimizinde aynı. Ben uygulamalardan da takip ediyorum 6. Haftayla uyumlu gidiyor şuan. Doktoruna sor yine merak ettim ama bence öyle değil
Dün akşam bi anda çok geldi sonra yatınca azaldı gibi bugün işe geldim tekrat gelmeye başladı
Akıntı durumun nasil canım çok oluyor muu
Benimde öyle canım ama ıslak değil öyle pek ilk gebelikte çok ıslak oluyorduBiraz sarı akıntım oluyor, bazen beyaz kremsi oluyor, senin canım
Benimde öyle canım ama ıslak değil öyle pek ilk gebelikte çok ıslak oluyordu
Bende sabahları karın gurultusuyla uyanıyorum hep sanki günlerdir aç gibi ağız kuruluğu yaşamadım ama halsizlik var bendeKızlar sabah kalktığınızda midenizde boşluk hissiyatı oluyor mu ? Benim bulantidan ziyade midem boş gibi herhangi bi kusma öğürme yok ve karnım gurulduyor sürekli ağız kuruluğu yaşıyorum. Akıntı vs pek yok ama ara ara kasık ağrısı var mesela
Canım kırmızı kanama tehlike işareti. Hiç ertelemeden hemen doktora gitmelisin. Umarım herşey yolundadırMerhaba kızlar daha önce çok sancım ve kahverengi lekelenmem olduğunu yazmıştım progestan başlamıştım. Bir haftadır hiç bişeyim yoktu dün kırmızı kanamam başladı benim gibi olan var mı
Kesinlikle öyle canım merak etme tam günündedir bebişAynen canım bu hesaba göre cuma günü 16-17 mm olacak. Hafta ve boyutlar aynı gitmiş seninle ondan içim rahatladı . Çünkü 5+4 de 7mm iken normal demişti özel doktorum..
Çok iyi olmuş bende kullanıyorum progestanÇok teşekkür ederim rapor aldım evde yatıyorum . progestan başladı doktor, vajinal kullan dedi
Hemde nasıl oluyo ve yedikten 3 saat sonra o midede boşluk hissi tekrardan oluşuyo yemezsem mide bulantısı mahvediyor. Bide elim ayağım titriyo benim doktorum şekerin birden düşüyo 2 saatte bir mutlaka bişeyler atıştır dediKızlar sabah kalktığınızda midenizde boşluk hissiyatı oluyor mu ? Benim bulantidan ziyade midem boş gibi herhangi bi kusma öğürme yok ve karnım gurulduyor sürekli ağız kuruluğu yaşıyorum. Akıntı vs pek yok ama ara ara kasık ağrısı var mesela
Ben saldım artık , Allah'a bıraktım.progestani da kullanmicam .kismetimizde varsa olur yoksa ne yapsak da olmazAllah korusun hepimizi, lekelenme yerleşme kanaması oldu ben de, o gün çok ağrım oldu, baya fazlaydı ama şimdi mesela sol kalçamı etkiliyor. Hafif sol bacağa doğru bir de tek tarafta ağrı hissetmek normal mi acaba
Normal mi değil mi ama benim de var ama insan ister istemez rahatsız oluyor sizinki tam olarak nasıl,benim ince bı sızı gibi,regl öncüsü ağrılar oluyor ya,çok yoğun halı değil ama yine de hissettiren cinsten,tek tarafta değil komple alt karinda,bazen bı tarafta daha belirgin hissediyorum hattaBenim de var canım cok normal bence
Ben saldım artık , Allah'a bıraktım.progestani da kullanmicam .kismetimizde varsa olur yoksa ne yapsak da olmaz
Tamam orada da bizi tedirgin etmesine gerek yok bu kadarKesinlikle öyle hic belirtisiz de olmaz
Benim de leke geliyor 3gundur.agrin da var mıydı canım,benim alt karın kasılıyor şuan ,incedenMerhaba kızlar daha önce çok sancım ve kahverengi lekelenmem olduğunu yazmıştım progestan başlamıştım. Bir haftadır hiç bişeyim yoktu dün kırmızı kanamam başladı benim gibi olan var mı
Aynılarını ben de yaşıyorum.hepsini de .sabah aç kalkıyorum.agzim kuru ve akıntı yok ama kasık ağrısı varKızlar sabah kalktığınızda midenizde boşluk hissiyatı oluyor mu ? Benim bulantidan ziyade midem boş gibi herhangi bi kusma öğürme yok ve karnım gurulduyor sürekli ağız kuruluğu yaşıyorum. Akıntı vs pek yok ama ara ara kasık ağrısı var mesela
Keşke işe gitmeseydin yaDün akşam bi anda çok geldi sonra yatınca azaldı gibi bugün işe geldim tekrat gelmeye başladı
Yani sağlıksızsa tabiki tutamayiz ama bu gebeye söylenmez,etik değil yani bu cümleBen de ilk duyduğumda biraz şok oldum. İlaç verir düşmesini engeller diye düşünerek gitmiştim
Canım progestan sende bulantı yaptı mı,vajinal kullanıyorum benÇok iyi olmuş bende kullanıyorum progestan