- 11 Ekim 2022
- 465
- 638
5+2 bugün canım.ama kasik ağrısı canımı sıkıyor birazBire bir aynıymış belirtilerimiz kaç haftadasınz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5+2 bugün canım.ama kasik ağrısı canımı sıkıyor birazBire bir aynıymış belirtilerimiz kaç haftadasınz
Aynı ağrı,bı rahatlayalim o zaman çoğu kişide varmışAlt karında kasıkta regl agrısı gibi canım benimki
Bize de haber ver lütfenEvet ağrım da yeniden başladı progestana rağmen bugün tekrar gidicem doktora inşallah bi sıkıntı yoktur
Demekki benim bulantılar başladıHayır canım bende bulantı yapmadı
Aynı gibiyiz canım benimde sat 10 şubat 5+3 sanırım5+2 bugün canım.ama kasik ağrısı canımı sıkıyor biraz
Sizin durumunuz belli,kendi doktorunuzdan isteyin verir,yatak istirahati gerektiren bı durumRapor hiç biri vermedi ankarada genel olarak vermiyolar artık zaten kötüye kullanımdan dolayı
Doktorum bana da yazdı daha kullanmadım.2tane iç dedi birlikteArkadaşlar 2 aylık hamileyim kalp sesini duyduk çok şükür bu ilacı kulanan var mı
Benim sat 13subat sata göre 5+2 regl döngüm 26gun canımAynı gibiyiz canım benimde sat 10 şubat 5+3 sanırım
Aynen biraz zaman lazım gecicek insallahAynı ağrı,bı rahatlayalim o zaman çoğu kişide varmış
Kimmiş ya bize de söylesinMerhaba cinsiyet tahmin eden bi bayan varmış çogu kişiyide bilmiş banada bakabilirmi rica etsem
Merhaba cinsiyet tahmin eden bi bayan varmış çogu kişiyide bilmiş banada bakabilirmi rica etsem
aynennnKimmiş ya bize de söylesin
Bulamadım ki kimKimmiş ya bize de söylesin
Kimmiş oMerhaba cinsiyet tahmin eden bi bayan varmış çogu kişiyide bilmiş banada bakabilirmi rica etsem
Ben galiba hatırladım ama fotosuna bakmam lazım adını hatırlamıyorumMerhaba cinsiyet tahmin eden bi bayan varmış çogu kişiyide bilmiş banada bakabilirmi rica etsem
Sağlıcakla kucağımıza alalım inşallahBenim sat 13subat sata göre 5+2 regl döngüm 26gun canım