- 27 Aralık 2022
- 1.143
- 1.636
Tabi her yaz geliyoruz ailem orda yaşıyor zaten, Van’da öğretmeniz görev süremiz dolsun diye bekliyoruzYaa geliyormusunuz memleketinize . Benim memleketim değil ama senin memleketinde yaşıyorum şu an
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabi her yaz geliyoruz ailem orda yaşıyor zaten, Van’da öğretmeniz görev süremiz dolsun diye bekliyoruzYaa geliyormusunuz memleketinize . Benim memleketim değil ama senin memleketinde yaşıyorum şu an
Amin canım ama daha erken bence başlarsa ki umarım başlamaz haftaya falan başlayabilirMide bulantısı geç başlayan bu süreçte en şanslı insan insallah erken baslamaz
Benim var şuan da ,korkuyorum hatta.geri regl gününden beri hep vardı ama kahverengi leke de gelince artık korkuyorum bişey olacak diye
Benim de var canım cok normal benceKızlar arada ağrınız oluyor mu, hafif sol kasığımda ağrı hissediyorum zaman zaman
Hic yasamayan var ya ne güzelAmin canım ama daha erken bence başlarsa ki umarım başlamaz haftaya falan başlayabilir
Benim de var canım cok normal bence
Kesinlikle öyle hic belirtisiz de olmazBen de öyle düşünüyorum, bize, ben buradayım demek istiyor bence
merhaba kızlar bende 5 kasım tarihim benide yazın şuanda çift kese insallah sağlıkla gider ikiside :)
aminn tek duam o :)Maşallah sağlıklı olsunlar inşallah hep
Hayırlısı olsun canım :) genetik mi ikizmerhaba kızlar bende 5 kasım tarihim benide yazın şuanda çift kese insallah sağlıkla gider ikiside :)
Merhaba kızlar daha önce çok sancım ve kahverengi lekelenmem olduğunu yazmıştım progestan başlamıştım. Bir haftadır hiç bişeyim yoktu dün kırmızı kanamam başladı benim gibi olan var mı
Kızlar sabah kalktığınızda midenizde boşluk hissiyatı oluyor mu ? Benim bulantidan ziyade midem boş gibi herhangi bi kusma öğürme yok ve karnım gurulduyor sürekli ağız kuruluğu yaşıyorum. Akıntı vs pek yok ama ara ara kasık ağrısı var mesela
Dün akşam bi anda çok geldi sonra yatınca azaldı gibi bugün işe geldim tekrat gelmeye başladıKanaman çok mu canım
Akıntı durumun nasil canım çok oluyor muuBen de sabah kurulukla uyanıyorum, kasık ağrısı benim de var canım
Ben de ilk duyduğumda biraz şok oldum. İlaç verir düşmesini engeller diye düşünerek gitmiştimBu biraz pesimist bir bakış açısı gibi geldi.gebe birine böyle söylenmez
2 gün sonra tekrar kan ver. Artışı görürsen için biraz daha için rahatlar inşallah gebesindir sarı akıntı bende de olmuştuKızlar merhaba son adet tarihim 22 şubat dün yani bir gün kala kan tahlili verdim 8 çıktı. Göğüslerim çok şiş ve ağrıyo aşırı bel ve kasık ağrım var akıntım da çok ve sarı emin olamadım sizce var mı