- 26 Şubat 2021
- 2.315
- 2.925
- 34
Beta kac haftalıkken böyle cıktı canımMerhaba beta 5980 çıktı ertesi gün ilk kez gittim ve sadece kese görüldü kalp atışı için Perşembe günü tekrar çağırdı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beta kac haftalıkken böyle cıktı canımMerhaba beta 5980 çıktı ertesi gün ilk kez gittim ve sadece kese görüldü kalp atışı için Perşembe günü tekrar çağırdı
Sat göre 6 haftaliktim fakat doktor kesenin 5 haftalık göründüğünü söyledi yüksek ihtimalle geç döllenme olmuştur dediBeta kac haftalıkken böyle cıktı canım
Saglıkla ilerlesin insallah canımSat göre 6 haftaliktim fakat doktor kesenin 5 haftalık göründüğünü söyledi yüksek ihtimalle geç döllenme olmuştur dedi
İnşallah canım hepimiz sağlıkla kucaklarımiza alalımSaglıkla ilerlesin insallah canım
Amin insallahİnşallah canım hepimiz sağlıkla kucaklarımiza alalım
Ben de alayım kayısı.valla insan korkuyor kasılma olunca.biz bu stresle 9ay ne yapcaz acabaBende de vardı gaz sancısı akşamları uyumadan 2-3 kuru kayısı yiyorum 2 gündür rahatladım diyebilirim , ama gece ağrıma anlam veremiyorum
Ya ne güzellll aile de kimde varDün doktora gittim keseyi görmek için, iki kese göründü :) haftaya tekrar bakıp kesinleştirelim dedi doktorum. Bu arada geçen hafta ilk kan verdiğimde progesteron değerim 40ın üzerinde çıkmıştı ilaç kullanmamama rağmen... Sebebinin çoğul gebelik olabileceğini söyledi doktorum.
Ben varım :)) Bir de anne tarafımdan annemin teyze çocuklarında çokça varYa ne güzellll aile de kimde var
Ooooo o zaman cok normal masallah yaBen varım :)) Bir de anne tarafımdan annemin teyze çocuklarında çokça var
Çok teşekkür ederim :) Sağlıklı olsun da inşallah... Haftaya kesinleşecek bakalımOoooo o zaman cok normal masallah ya
Her sabah bulantım olsun olmasin prilam dr içiyorum aşırı rahatım icmezsem o günüm zehir oluyor bulantı için mutlaka doktorunuzdan bişey yazmasını isteyinKızlar benimde bugün her günden daha kötü midem. Bulantı gibide değil çok farklı. Ne olacak böyle
Evet biraz erken bir tarih ama ben vajinal ultrasonda 5+6 da duyabildim. Ama karından asla duyulmaz,5 +3 de doktora gidicem kalp atışı duyulmaz o zaman değil mi bulunduğumuz yer ilçe çünkü doktor 2 saat uzaklıkta gitmişken duyarız diyordum ama erken sanırım daha
Benim 3. olacak inşallah büyük 11 küçük 4 yaşındaKızlar merhaba benim gibi ikinci bebeğini bekleyen var mı ? Varsa ilkiyle kaç yaş var arada
34 yaşındayım 35 de doğacak bebişimizKızlar kaç yaşındasınız. Çocuğunuzu kaç yaşında elinize alıcaksınız :)
6+2 deyim hazımsızlık ve şişkinlik dışında bulantı yok. Bu 3. bebişim diğer iki oğlumda da olmamıştı benim bu da oğlan mı diye düşünmüyor değilim yaniKızlar mide bulantınız nasıl? Benim hiç midem bulanmadı daha 5+0 dayım
Amin canımm saglıkla büyüsün miniklerrÇok teşekkür ederim :) Sağlıklı olsun da inşallah... Haftaya kesinleşecek bakalım
Bayagı erken canım ilk 3 ay illa zorluyor5 +3 de doktora gidicem kalp atışı duyulmaz o zaman değil mi bulunduğumuz yer ilçe çünkü doktor 2 saat uzaklıkta gitmişken duyarız diyordum ama erken sanırım daha
Yaaa ne güzel benimde ikizim var ikizimin tek çocuğu oldu benimde tek kese gözüktü. Çok şanslısınızBen varım :)) Bir de anne tarafımdan annemin teyze çocuklarında çokça var