- 11 Ekim 2022
- 465
- 638
Diğer gruplarda anne listesi varBende baktım liste yok. Birde ben ayarlardan yaptım bebeğimin doğacağı tarihi ama çıkmıyor nedense
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Diğer gruplarda anne listesi varBende baktım liste yok. Birde ben ayarlardan yaptım bebeğimin doğacağı tarihi ama çıkmıyor nedense
Evet sanırım 1 yıl idi. Ben aile birleşiminden gelmiştim ama burda mesleğimi yapmak için araştırdıpımda öyle denilmiştiOrda ebeler doktor gibi çalışıyor sanırım,ek bı staj yapacaksın dediler
Forum seçeneklerinden başkalarının mesaj altındaki imzalarını görüntüle yazısına tik atıp kaydedin benimde bulmam zor oldu görünmüyordu şimdi çıkıyorBende baktım liste yok. Birde ben ayarlardan yaptım bebeğimin doğacağı tarihi ama çıkmıyor nedense
Ben geçen hafta gittiğimde 7 mm di 5+4 te gittimAz önce doktora gittim ultrasonda kese göründü 7 mm 15 gün sonra yine gel dedi 7 mm gören var mı
Benimde öyle işte. Zaman geçtikçe komik duracak 3. 4. Aydan sonra zararı yok diyolar. Ya Allah bismillah diyip boyatçaz herhalde sjdjdjdYa bende bu ay hamile kalacağımı düşünmeden saçım açık renkli kalmış oldu dipleri geliyor ne yapsam diye düşünüyorum. Boya zararlı onu biliyorum ama organik için de zararlı olduğunu söylüyorlar ne yapsak ki
Benm de 5+6 daym sizin bebek göründü müBen geçen hafta gittiğimde 7 mm di 5+4 te gittim
Aa evet yaptım oldu. Çok teşekkürlerForum seçeneklerinden başkalarının mesaj altındaki imzalarını görüntüle yazısına tik atıp kaydedin benimde bulmam zor oldu görünmüyordu şimdi çıkıyor
Hayır bir sıkıntı olmuyor, doktorlar da tercih ediyorlar ilk aylar için özellikle. Ama doktorunuzun kendi kararı tabikiVajinal ultrasonda baktırsam bişey olur mu yani bir sıkıntı oluyor mu? Öyle de baktırırım tabi çıkarsa o da
4 buçukta randevum var doktorum kesenin büyümesine bi bakalım demişti bakalım görünecek miBenm de 5+6 daym sizin bebek göründü mü
Rica ederimAa evet yaptım oldu. Çok teşekkürler
İnşallah hayırlısıyla görünür4 buçukta randevum var doktorum kesenin büyümesine bi bakalım demişti bakalım görünecek mi
Yaa hamile oldugumu anladıgım an boyasam mı ki dedim ama yapamadımkızlar benim saçım çok abuk subuk bir renk olarak kaldı. dibim gelince komik olacak yani. bi tarafım uzasın sağlıklı kendi saçım gelsin ara arada kestireyim diyor. bi tarafım 3-4 ay sonra organik boyalarla boya diyor. çok karasızım. 3-4 ay sonunda boya yapılabiliyormuşta.
Bizim topik şu an yöneticide . Yapmak isteyen olursa msj atsın topıgı onun üstüne yaparlar oda düzenler ilk sayfayı. Ben 2017 de yapmıştım şimdi zaman bulup gıremıyorum bile bazen .Diğer gruplarda anne listesi var
Ayy ben bunu ara ara dıyorum kaldırmıslar mı Allah razı olsun kızımda en çok özendiğim şeydi şimdi yeniden heyecanlandım .Forum seçeneklerinden başkalarının mesaj altındaki imzalarını görüntüle yazısına tik atıp kaydedin benimde bulmam zor oldu görünmüyordu şimdi çıkıyor
Siz de mi ebesinizEvet sanırım 1 yıl idi. Ben aile birleşiminden gelmiştim ama burda mesleğimi yapmak için araştırdıpımda öyle denilmişti
Rica ederim bende üzülmüştüm kaldırıldı diye buldum şükürYaa hamile oldugumu anladıgım an boyasam mı ki dedim ama yapamadım
Bizim topik şu an yöneticide . Yapmak isteyen olursa msj atsın topıgı onun üstüne yaparlar oda düzenler ilk sayfayı. Ben 2017 de yapmıştım şimdi zaman bulup gıremıyorum bile bazen .
Ayy ben bunu ara ara dıyorum kaldırmıslar mı Allah razı olsun kızımda en çok özendiğim şeydi şimdi yeniden heyecanlandım .
İnşallah canım.haftasi kaç miniğin benim de 5+1 kese ve yolk kesesi gözüktü bugün,9,7mmBen bebişimi gördüm 14 mm olmuş kalp atışınıda duydum çok şükür, rabbim hepinize nasip etsin o güzel sesi duymayı
Maşallah çok güzel kese boyu 6+4 haftadayımİnşallah canım.haftasi kaç miniğin benim de 5+1 kese ve yolk kesesi gözüktü bugün,9,7mm
Dün kahverengi leke geldi o yüzden bugün tekrar gittim . küçük bir kanama alanı oluşmuş dedi doktor sorun olmaz inşallahMaşallah çok güzel kese boyu 6+4 haftadayım