Bi Kadın doğum doktorundan cevap bekliyoruz şuan. Normal bulmazsa yarın kendi doktoruma gideceğim.Oooo masallah o ne öyle doktor ne dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi Kadın doğum doktorundan cevap bekliyoruz şuan. Normal bulmazsa yarın kendi doktoruma gideceğim.Oooo masallah o ne öyle doktor ne dedi
Bize de haber versene merak ettimBi Kadın doğum doktorundan cevap bekliyoruz şuan. Normal bulmazsa yarın kendi doktoruma gideceğim.
Benim de bulanmadı canım 5+3Kızlar mide bulantınız nasıl? Benim hiç midem bulanmadı daha 5+0 dayım
Bende de bulantı yok 4+4 daha ama bendeki tek belirti karnımın şişkinliği patlıcak gibiyim birde erkenden uykum geliyor şu an uykum geldi mesela asla bu saatte yatmazdımKızlar mide bulantınız nasıl? Benim hiç midem bulanmadı daha 5+0 dayım
Ah o şişkinlik bende de varBende de bulantı yok 4+4 daha ama bendeki tek belirti karnımın şişkinliği patlıcak gibiyim birde erkenden uykum geliyor şu an uykum geldi mesela asla bu saatte yatmazdım
Bende Kasım da doğdum ama burcum yay benim bu akrep olacak oğlumda aslanKizlarr burçlariniz ne? Ekim sonu - kasim 23'e kadar doganlar akrep oluyor. Bebislerimiz akrep olacak. Ben yengeç burcuyum, yükselenim akrep
Koz kardeşimle erkek kardeşim akrep ben akrep olmasını ıstemezdim öyle söyleyimKızlar akrep burcu nasıldır burclara hakim değilim
Yapma bunuuuu demeseydinnnnKoz kardeşimle erkek kardeşim akrep ben akrep olmasını ıstemezdim öyle söyleyim
Bulantı için ilaç yazmasını rica edebilirsin canım yazar zatenKızlar içtiğim sudan bile midem bulanıyor kusma yok ama herşey kokuyor midem çok kötü oluyo en ufak kokuda ben böyle Napcam oğlum var ilgilenemiyorum anlıyor bide anne hastamı oldun diyip duruyor çok üzülüyorum mide bulantısı olanlar ne yiyorsunuz krekerle besleniyorum resmen açlık olunca da halsizleşiyorum dr dan ilaç istesem mi acaba
28 yaşındaym 29 da alacm herhaldeKızlar kaç yaşındasınız. Çocuğunuzu kaç yaşında elinize alıcaksınız :)
34 yaşındayım temmuzda 35e girip sonrasinda kucağıma alcam inşallah
Sanırım bebeğimde benm doğum günüme denk gelecek:) ikimiz akrep burcu olucasKızlar kaç yaşındasınız. Çocuğunuzu kaç yaşında elinize alıcaksınız :)
Şimdi erken canımKızlar mide bulantınız nasıl? Benim hiç midem bulanmadı daha 5+0 dayım
inşallah yanılmıştır .Kese gelişmemiş ama 2 hafta sonra gel kalp sesini duyalım dedi folik asit yazdı
Ya harika benim tahmini doğum Ekim sonu görünüyor son ultrasonlarda ama burda kalmaya karar verdimSanırım bebeğimde benm doğum günüme denk gelecek:) ikimiz akrep burcu olucas
Ben kızıma hamileykende hep uyumak istiyordum ilk belırtım uykuydu . Bundada öyle hep uykuluyum ama fırsat yok uykuyaBende de bulantı yok 4+4 daha ama bendeki tek belirti karnımın şişkinliği patlıcak gibiyim birde erkenden uykum geliyor şu an uykum geldi mesela asla bu saatte yatmazdım