- 11 Ekim 2022
- 465
- 638
Ben de 49kiloyum. Ben de en çok onu merak ediyorum ama bence bebekten fazla almambebek doğar ben eski kiloma dönerimAynen bende 49 kiloyum metabolizmam hızlıdır kaç kilo alcaz acaba en merak ettiğim bu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de 49kiloyum. Ben de en çok onu merak ediyorum ama bence bebekten fazla almambebek doğar ben eski kiloma dönerimAynen bende 49 kiloyum metabolizmam hızlıdır kaç kilo alcaz acaba en merak ettiğim bu
Bana da öyle geliyor ama şimdiden de pantolonların düğmesi sıkmaya başladı beni hiç alışkın olmadığım şeylerBen de 49kiloyum. Ben de en çok onu merak ediyorum ama bence bebekten fazla almambebek doğar ben eski kiloma dönerim
Ya inşallah bana da herkes öyle diyordu doğurunca verirsin 1 senede gitti göbeğim . Hayatımdaki ilk 64 kilomdu kendi mi bildim bileli 40-48 arası olan ben 64 kiloya çıktım Öyle hemen de gitmedi vallahi.Ben de 49kiloyum. Ben de en çok onu merak ediyorum ama bence bebekten fazla almambebek doğar ben eski kiloma dönerim
Şu an şişlik var en rahat pantolon bile sıkıyor düğme acık gezıyorum arabadan inecegım zaman kapatıyorumBana da öyle geliyor ama şimdiden de pantolonların düğmesi sıkmaya başladı beni hiç alışkın olmadığım şeyler
Ağız kuruluğu da gebelikten değil mi? Ben gebelik öncesi günde 1 bardak suyu anca içen biriydim ama şimdi sürekli su içtiğim halde dilim damağıma yapışmış haldeTabi bazılarında daha da hızlı gelişiyor benim ilk gebelikte ve ikinci gebelikte belirtiler o kadar farklı ki mesela ilkinde akıntı çoktu bunda çok az sonra bunda ağız kuruluğu çok yorgunluk hissi az
Eşim de o sabır var da ben de yokBiz soylemicez, doğunca öğrenirler,uzak yerdeyiz zaten
Ben Hazır pizza pek sevmediğim için aklıma direkt o geldi amin inşallah hepimizİşlenmiş gidalar için sıkıntı diyolar işte ama çok iyi pişirse yenebilirmis ama kendi yapacağım da onun lezzetini vermez
Umarım sorunsuz bir süreç geçirir sağlıkla alırsın kucağına canım
Hahahahah bende öyle düğmeyi kapatmıyorum uzun bişey giyiyorum üstüne hep kapanmıyor zaten daha doğrusu sıkıyor bayaŞu an şişlik var en rahat pantolon bile sıkıyor düğme acık gezıyorum arabadan inecegım zaman kapatıyorum
29 yaşındayım ve bebeğim doğduktan 2 hafta sonra 30a giricem. Yani benim doğum ayimla bebeğiminki aynı olacak nasipseKızlar kaç yaşındasınız. Çocuğunuzu kaç yaşında elinize alıcaksınız :)
26 yaşındayım bebeğim doğduğunda 27 olcamKızlar kaç yaşındasınız. Çocuğunuzu kaç yaşında elinize alıcaksınız :)
Ben başak burcuyum yükselenimde başak. Eşim akrep burcu bebeğimizde akrep olcak. Bir eve iki akrep nasıl olur bilemiyorum.Kizlarr burçlariniz ne? Ekim sonu - kasim 23'e kadar doganlar akrep oluyor. Bebislerimiz akrep olacak. Ben yengeç burcuyum, yükselenim akrep
Umarim birbirlerine surekli kafa tutmazlarBen başak burcuyum yükselenimde başak. Eşim akrep burcu bebeğimizde akrep olcak. Bir eve iki akrep nasıl olur bilemiyorum.
Bence ondan ben öğrenmeden önce gece uyanıp içiyordum baktım varmış bazılarında o belirtilerAğız kuruluğu da gebelikten değil mi? Ben gebelik öncesi günde 1 bardak suyu anca içen biriydim ama şimdi sürekli su içtiğim halde dilim damağıma yapışmış halde
Detaylıca İnceleyin ne olur resimleri içime su serpinSizce boşmudur kese varmı bebek ilk ki düşük olduğu için çok pinpirikliyim
Doktor ne dedi ?Sizce boşmudur kese varmı bebek ilk ki düşük olduğu için çok pinpirikliyim
Ben yay 23 den önce doğacağı kesin o yüzden akrep olacak ama aynı ay doğumlu olacagızKizlarr burçlariniz ne? Ekim sonu - kasim 23'e kadar doganlar akrep oluyor. Bebislerimiz akrep olacak. Ben yengeç burcuyum, yükselenim akrep
Bana da öyle geliyor ama şimdiden de pantolonların düğmesi sıkmaya başladı beni hiç alışkın olmadığım şeyler
O şişlik ben de de var :) ama kilom değişmedi henüz. Annemin de metabolizması benim gibi, bana doğumunda 6 kilo almış sadece. Gerçi sağlık olsun gerisi hiç önemli değilŞu an şişlik var en rahat pantolon bile sıkıyor düğme acık gezıyorum arabadan inecegım zaman kapatıyorum