Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde tek temennim oUmarim birbirlerine surekli kafa tutmazlar
Ben başak burcuyum. Çocuğumun da başak olmasını isterdim lakin 23 Kasım gösteriyor yay da olabilir akrep de :))Kizlarr burçlariniz ne? Ekim sonu - kasim 23'e kadar doganlar akrep oluyor. Bebislerimiz akrep olacak. Ben yengeç burcuyum, yükselenim akrep
Çoğul gebelik mi acaba? Normal şartlar altında iki günde bir iki kat artması gerekir. 1500-3000 değerleri arasında vajinal yoldan 3000-5000 arasında da karından ultrason ile kese görünmesi beklenir. Sizin kese göründü mü?Merhaba Kizlar, bende Allah’ın izniyle Kasım annesiyim. Size bir sorum olacak. Adet günümde bhcg 200 dü 5 gün sonra bugün 12373 çıktı. Sizce normal midir bana artış biraz fazla geldi
Normaldir ama ikiz olabilir çok artmışMerhaba Kizlar, bende Allah’ın izniyle Kasım annesiyim. Size bir sorum olacak. Adet günümde bhcg 200 dü 5 gün sonra bugün 12373 çıktı. Sizce normal midir bana artış biraz fazla geldi
Normal olması benimde temennim anca 5 kat değil 50 kat . Endişelenmedim değilMerhaba çok normal bence. 5 günde 5 kat artmalıydı zaten . Sağlıkla gelsin
Aslında doktora gitmek için değerlerimin artmasını bekliyordum.Randevum çarşambaydı.Bugün bir kan vereyim dedim beklentim 1200 dü ancak 12373 biraz şaşırttı.Çoğul gebelik mi acaba? Normal şartlar altında iki günde bir iki kat artması gerekir. 1500-3000 değerleri arasında vajinal yoldan 3000-5000 arasında da karından ultrason ile kese görünmesi beklenir. Sizin kese göründü mü?
Kese gelişmemiş ama 2 hafta sonra gel kalp sesini duyalım dedi folik asit yazdıDoktor ne dedi ?
Evet canım gözüktü. Amin cümlemizin ki inşallah. Burda güzel haberler vermek nasip olsun baştan sonaBenim de son adet 13 Şubat canım,kese gözüktü mu ultrasonda, hayırlı olsun bebeğin
35 yaşındayım, 36 da elimize alacağımKızlar kaç yaşındasınız. Çocuğunuzu kaç yaşında elinize alıcaksınız :)
Dediğin gibi inşallah o arkada kaldı gizlenmiştirTesekkurler. Bazen ikincinin arkada kalma gorulmeme durumu olabiliyormuş ama net bilgim yok. Bizde 8 haftalık olduk doktor ikiz görmedi
Ben rakamı az görmüşüm, evet haklısınız 50 kat. Aile de ikiz var mı? Belki ikiz olabilirNormal olması benimde temennim anca 5 kat değil 50 kat . Endişelenmedim değil
Çoğul gebelik kaç haftada belli oluyor. Yada kanda ilk kan alınımda hemen çıkıyor muÇoğul gebelik mi acaba? Normal şartlar altında iki günde bir iki kat artması gerekir. 1500-3000 değerleri arasında vajinal yoldan 3000-5000 arasında da karından ultrason ile kese görünmesi beklenir. Sizin kese göründü mü?
30 yaş üstü ve daha önce doğum yaptıysanız çoğul gebelik ihtimali artıyor ve 8. hafta belli oluyor sanırım. Kişiden kişiye değişebilen durumlar bunlar. Kanda da çıkmaz. Sadece ultrasonda belli olur. O yizden de kese gözlemlenerek teşhis konur beta değeri de kişiden kişiye değişiyor. Bazen yüksek değerde bile cogul gebelik olmayabiliyor. Bu formda 3üz bekleyen de çok var mesela istersen onlara sor. Cinsiyet belli olan gruplara yazıp öğrenebilirsinÇoğul gebelik kaç haftada belli oluyor. Yada kanda ilk kan alınımda hemen çıkıyor mu
Oooo masallah o ne öyle doktor ne dediMerhaba Kizlar, bende Allah’ın izniyle Kasım annesiyim. Size bir sorum olacak. Adet günümde bhcg 200 dü 5 gün sonra bugün 12373 çıktı. Sizce normal midir bana artış biraz fazla geldi
Sağol canım gerekli bilgiyi aldım senden. Umut var demekki30 yaş üstü ve daha önce doğum yaptıysanız çoğul gebelik ihtimali artıyor ve 8. hafta belli oluyor sanırım. Kişiden kişiye değişebilen durumlar bunlar. Kanda da çıkmaz. Sadece ultrasonda belli olur. O yizden de kese gözlemlenerek teşhis konur beta değeri de kişiden kişiye değişiyor. Bazen yüksek değerde bile cogul gebelik olmayabiliyor. Bu formda 3üz bekleyen de çok var mesela istersen onlara sor. Cinsiyet belli olan gruplara yazıp öğrenebilirsin
Amin inşallah canımSağol canım gerekli bilgiyi aldım senden. Umut var demekki
Ben bekar iken benim hayalim iidi çok isterdim ikizim olmasını. Hayırlısı olsun önce sağlıklı olsun sonra gönüllerde geçen olsun
Ben Başak, yükselenim yay. Bebislerim 6 kasım diye görünüyor takvimde ama ikizlerin erken doğum riski yüksek olduğu için, Terazi olur muhtemelen. Allahım inşallah bizi de zamanında doguranlardan eylerKizlarr burçlariniz ne? Ekim sonu - kasim 23'e kadar doganlar akrep oluyor. Bebislerimiz akrep olacak. Ben yengeç burcuyum, yükselenim akrep
Benimde aynen öyle :)26 yaşındayım bebeğim doğduğunda 27 olcam
Akrep burcu nasıl yaBen başak burcuyum yükselenimde başak. Eşim akrep burcu bebeğimizde akrep olcak. Bir eve iki akrep nasıl olur bilemiyorum.