- 12 Ocak 2022
- 1.498
- 918
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm bgun bende kahverengi lekelenme yasadm peceyeye uc cay kasigi boyutunda bulasmisti sizinki devam ettimi ne kadrdi yogunlugu. Kese gorduk ama karindn baktigi icin sdce kese vrdi vajinalde baktirmak istemedm kanamam artr diye. Cok endiseliym.Kizzzlllaarrrr elim ayağım titriyor lekelenmeyle acile gittim korkuyla. Çok şükür bebeklerim olacakmış ikisinin de kalbinin seslerini dinledim Rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın 5+6 da duyduk
Benimde geçmişim karanlık malesef 17 haftalık kaybım var, bende bugün hem coraspirin hemde iğneye başladım şifa olsun bebeklerimizeBen heyecandan doktora sormayı unuttum kaç haftalık gösteriyor diye . Kasıklarım çok agrıyor birde belim . Kan pıhtılaşmam var benım keseyı görmedik ama geçmişim karanlık dıye hemen başladık bugun iğneye . 1 iğnemi oldum
Bugün gördüm karından 5+4Kızlar karından ultrasonla keseyi ne zaman gördünüz kaç artı da
Bana haftami solemedi ama betam 2500 lerdedir sdce kese gozuktu yolk falan gozukmedi tahminen 6 haftaliktir dedi yoksa karindan gozukmezdi dedi. Ama vajinal daha ii bukdr erkenden karindn hicbrsy gözükmüyor bnm kanama vardi oyuzdn usttn bakildi cuma vajinal bakilckKızlar karından ultrasonla keseyi ne zaman gördünüz kaç artı da
Cnm yolk sac goruldumu acaba yoksa sdce ici bos kesemi goruldu ?Bugün gördüm karından 5+4
Sadece keseyi gördük canım hiç yolktan falan bahsetmedi doktorum, haftaya daha net bi şekilde görürüz sanırım tekrar çağırdı çünkü günde 1 mm büyüyor mu bi bakalım dedi. Minicik bi kese gördük sadece. Haftasıyla uyumlu dış gebelik değil dedi bu kadarCnm yolk sac goruldumu acaba yoksa sdce ici bos kesemi goruldu ?
5 ŞubatMaşallah . Sat neydı sızın
Aynıyım şuan 5+3Kızlar ben davul gibi şişim, yani sanki 6 haftalık değil 3 aylık hamileymişim gibi göbeğim şişti. Bu şekilde olan var mı
5+1deKızlar karından ultrasonla keseyi ne zaman gördünüz kaç artı da
Bana da aynilarini dedi de kagit verdi baktim icinde yüzük gibi birsy oluordu bu haftalarda o yoktu dedm acaba gobekten bakikdigi icinmi yoksa goren vrmi. Dmekki suan gobektn sdce kese goruleblio peki tsk edermSadece keseyi gördük canım hiç yolktan falan bahsetmedi doktorum, haftaya daha net bi şekilde görürüz sanırım tekrar çağırdı çünkü günde 1 mm büyüyor mu bi bakalım dedi. Minicik bi kese gördük sadece. Haftasıyla uyumlu dış gebelik değil dedi bu kadar
Evet ya 6+5 haftaligim ama benim de karnım şiş bir haftadır. Hatta şimdi böyleyse 7-8 aylıkken naparim diyordum eşimeAynıyım şuan 5+3
Bende 5+5te vajinalden yolk göründü. Ertesi gün karından baktı yolk görünmedi.Bana da aynilarini dedi de kagit verdi baktim icinde yüzük gibi birsy oluordu bu haftalarda o yoktu dedm acaba gobekten bakikdigi icinmi yoksa goren vrmi. Dmekki suan gobektn sdce kese goruleblio peki tsk ederm
Ya ben görülmez diye gitmek istemedim ama ağrım var randevuyu değiştirsem mi diye düşündüm 5+5 oluyorum bugün randevum 6+5 deydi ama ağrılar çok olunca kafam karıştı
Kızlar ben davul gibi şişim, yani sanki 6 haftalık değil 3 aylık hamileymişim gibi göbeğim şişti. Bu şekilde olan var mı
Karından ultrasonla görüldü dimi peki kalp atışı için gittinizmi
Günlerimiz aynı şuan 5+5 olduk ben görülmez diye düşünüyordum alttan da bakılmasını istemiyorum belki değiştiririm randevumuBugün gördüm karından 5+4