- 26 Şubat 2021
- 2.315
- 2.925
- 83
- 34
Aa yanlıs okumusum kötü gecirenler demişsin o zman iyi geciren kötü geciriyorBen inanıyorum bu ikincisi güzel gecicek inşaallahgenelde birincisini kötü geçirenler ikincide çok rahat geciriyormus ona güveniyorum bakalım şuan çok erken zaten devamlı bulantı için. İnşallah güzel geçer ben ilkinde full yatmıştım. Şimdi oğlum 1buçuk yaşında beni asla yatirmiyor akşama kadar peşinde koşturuyor
Ahhh keskeeeBence hamilelikte bulantı yasaklansın
Yaa ben de insan kaynaklarına bugün söylesem mi diyordum ama bilmiyorum kalp atışını da görmedik, şu an sadece keseyi gördüm kafam çok karışıkHiç bir departmana söylemedim kendi yöneticime bile kalp atışını duymadan söylemek istemiyorum. Kalp atışını duyduğumda yöneticime söyleyeceğim ama insan kaynakları için en erken 2.ayın sonunu istiyorum 10-12.haftada risk minimuma insinBide nazar değmesin
Köyden toplayıp kurutmuştuk canım şimdi zamanı değil belki büyük aktarlarda kurusu vardır yada internetteNereden alıyosun canım
Benim doktorum soledi bana cnku bnde tansiyon varsüt ürünleri ve et tüketimini pek önermediğini söyledi ama çok geniş kapsamlı bir kısıtlama bu. Başka bunu öneren doktor oldu mu?
En cok kızılcık duydum ben de.oh ne güzel kendin toplamıssın yaKöyden toplayıp kurutmuştuk canım şimdi zamanı değil belki büyük aktarlarda kurusu vardır yada internette
Benimde lekelenmem vardi ozele gittim o ulac verdi devlet vermedi sonra kesildi cnm bnce bir ozel dr a gidin genelde devlet bebek gormeden vermiyor ilac. Gecmis olsun dinlenin bolbol ve su icinYatıyorum canım sadece wc ve yemek yemek için kalkıyorum. Sol kasıkta batma şeklinde ağrı var normal mi acaba? Kahverengi lekelenmeler devam ediyor. Bişey yoktur inşallah. Sürekli dua ediyorum. Hep soru işaretleri ile geçiyo bu ilk dönemler
Normalde benimde sağ sol kasığımda ağrı oluyor ama lekelenme için bişey diyemeyeceğim canım bol su iç ilaç verdiyse eğer doktorun aksatmadan aynı saatte iç tabi birde en önemlisi çokça dua et biraz açık olucak ama ilişkidende uzak durmanı tavsiye ederimYatıyorum canım sadece wc ve yemek yemek için kalkıyorum. Sol kasıkta batma şeklinde ağrı var normal mi acaba? Kahverengi lekelenmeler devam ediyor. Bişey yoktur inşallah. Sürekli dua ediyorum. Hep soru işaretleri ile geçiyo bu ilk dönemler
Hamilelik 4 aya indirilsin birdeBence hamilelikte bulantı yasaklansın
Gerçekten rahatlatıyor belki vardır canım internetlerdeEn cok kızılcık duydum ben de.oh ne güzel kendin toplamıssın ya
Dün bende de iştah kesilmesi olmuştu. Ay nazar değdi geldi belirtiler dedim. Akşam oldu aylardir yemek yemiyor gibi herşeyi canım istiyorHamilelik 4 aya indirilsin birde9 ay valla uzunmuş ya geçmiyor günler ama bulantı ah o bulantı berbat bişey sabah uyanır uyanmaz midem şaha kalktı yine ya bir dur yemek yiyim önce sonra başla yook
Baktım canım internette var hatta direk suyu bile varEn cok kızılcık duydum ben de.oh ne güzel kendin toplamıssın ya
Hanımlar size durumumu rapor et etmek istiyorum
Oruç tutuyorum ve sahurda hiç bir şey yiyemiyorum sahur etmeden oruç tutuyorum diyebilirim..
Ve 2 demlik çay bitiren ben çaydan tiksiniyorum
Benim iştah yok hiç ama karnım çok aç aylardır yemedim sanki dolabı açıyorum ne yesem diye yiyecek birşey bulamayıp ağlıyorumDün bende de iştah kesilmesi olmuştu. Ay nazar değdi geldi belirtiler dedim. Akşam oldu aylardir yemek yemiyor gibi herşeyi canım istiyorkalktım akşam akşam kendime biseyler hazırladım iştahım anlık gitmiş galiba
Ben işyerinde mecburen her şekle giriyorum. Fizyoterapistim, ağır da kaldırıyorum, eğiliyorum da şekilden şekle giriyorum inşallah bir şey olmaz. Dikkat etmeye çalışsak da bazı mesleklerde mümkün olmuyor
Ya ben de yasak olan herşeyi istiyorumBenim iştah yok hiç ama karnım çok aç aylardır yemedim sanki dolabı açıyorum ne yesem diye yiyecek birşey bulamayıp ağlıyorumkeşke benimde iştahım açılsaydı biraz herşeyi yerdim
Haftaya güzel başlayamadım ..Yine az leke geldi . Doktora gidiyorum ve korkuyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?