Bende de bu çok oluyor 5+2 de doktora gittim bunu da sordum şuan ilac istemiyorum az az sık sık ye yağlı kızartma hamur işi tatlı tüketme bol su iç dedi devam ederse kalp atışından sonra şurup vericem dedi canımİyi akşamlar arkadaşlar, geçen gün miğde ağrısıyla uyandım geçmedi gögüs altım sırtıma vurdu korktum çok sonra gaz sancısı olduğunu anladım perişandım ve ne yesem afedersiniz geyirme oluyo gaz şişkinliği var normal miş ama sürekli böyle devam etmez inşallah başına gelip doktora soran oldumu
Evet bunlar dışında midye, sushi gibi şeyler ve civa oranı yüksek yani dip balıkları , sakatatlar yasak benim bildiğim.Benım hatırladıgm çiğ köfte, pastırma salam sucuk sosis gibi seylerdi.. Eklemek isteyen varsa
Bende ayni baska belrtim yok bi bu var oyuzden endiselendm bir sorunmu acaba diye sanrm kisiye ozgu bir belrti insallah hersy yolundadir hepmiz icin cok tesekkur ederimBenim de oluyor aynen fazla ayakta kalınca yatınca geçiyor başka belirtim de yok zaten
Çok teşekkür ederim canım en azından bi şekilde rahatlatma şekli varmış korktum ilaçta kullanamam hep böyle olursa diye geçicek gibi değil çünküBende de bu çok oluyor 5+2 de doktora gittim bunu da sordum şuan ilac istemiyorum az az sık sık ye yağlı kızartma hamur işi tatlı tüketme bol su iç dedi devam ederse kalp atışından sonra şurup vericem dedi canım
Benım hatırladıgm çiğ köfte, pastırma salam sucuk sosis gibi seylerdi.. Eklemek isteyen varsa
Evet bunlar dışında midye, sushi gibi şeyler ve civa oranı yüksek yani dip balıkları , sakatatlar yasak benim bildiğim.
1. trimester'da normalmişBenim de su an dişim agrıo.. Kıvranıormnerden cıktı sımdı ya
Bende sahur yapmadan oruç tutuyorum canım. Uyandığımda bir iki defa mide bulantısı oluyor gün içinde tekrarlanmiyor ara ara bazen acikiyorum sonra acıkma hisside geçiyor iftarda iki kaşık yiyince hemen doyuyorum fazla yersemde midem bulaniyor. Benim henüz tiksinmelerim başlamadı. İlk hamileliğimde mahvolmustum inşallah bu güzel geçer diye umut ediyorumHanımlar size durumumu rapor et etmek istiyorum
Oruç tutuyorum ve sahurda hiç bir şey yiyemiyorum sahur etmeden oruç tutuyorum diyebilirim..
Ve 2 demlik çay bitiren ben çaydan tiksiniyorum
1. trimester'da normalmiş
Ben haber vermedim ama onlar duymuş aradı sanırım enabızdan düştüKızlar sağlık ocagı / Aile Hekimi ne derseniz kayıt yaptırdınız mı ? Hamile olunca haber vermek gerekiyor . Ben aradım hamileyim ama kalp atısını duymadan haber vermek istemedim dedimTamam dedi kalp atısını duyup gelin kilo tansıyon bakmamız lazım dedi .
Kilo muKızlar sağlık ocagı / Aile Hekimi ne derseniz kayıt yaptırdınız mı ? Hamile olunca haber vermek gerekiyor . Ben aradım hamileyim ama kalp atısını duymadan haber vermek istemedim dedimTamam dedi kalp atısını duyup gelin kilo tansıyon bakmamız lazım dedi .
Kefir içemem oldum olasıKefir mayaliyorum ben canım. Yıllardır annemin mayasiydi getirmişti bana 1 aydır mayalayamamistim. Hamilelik olunca mayaladim direkt şu an o konuda sıkıntım yok. Kuru kayısı yiyebilirsin eğer kefir icemem dersen
Aynen herkes kayısı demiş her gün yemeye başlatım tabi tiksinmezsemKayısı suyu canım bir de her sabah aç karnına bir çay kaşığı saf zeytinyağı
Sizinle aynıyız ben de sahur yapmadan tutuyorum zaten kalksamda yiyemem eskiden beri öyle. Benimde ilk gebeliğimde canıma okumuştu bulantı kusma koku bunda şuanlık bir şey yok ama bakalım daha başımdayızBende sahur yapmadan oruç tutuyorum canım. Uyandığımda bir iki defa mide bulantısı oluyor gün içinde tekrarlanmiyor ara ara bazen acikiyorum sonra acıkma hisside geçiyor iftarda iki kaşık yiyince hemen doyuyorum fazla yersemde midem bulaniyor. Benim henüz tiksinmelerim başlamadı. İlk hamileliğimde mahvolmustum inşallah bu güzel geçer diye umut ediyorum
Amann ne olacak kilomu yarıştıracağızKilo muyandım ben.. İçinizde en kılolu benimdir heralde
Eğer imkanın varsa uzan yat arkadaşım hatta ayaklarını yukarı uzat yani yatak başlığı üstüne yada yüksek bir yastık koy ayaklarına öyle yat
Bana bir liste verdi yemem ve yememem gerekenlerle ilgili orada günde 2 bardak süt yazıyorsüt ürünleri ve et tüketimini pek önermediğini söyledi ama çok geniş kapsamlı bir kısıtlama bu. Başka bunu öneren doktor oldu mu?
İnsan kaynaklarına falan da soylemediniz mi? Ben söylemeyi düşünüyorum da. Okuduğum bı hamilelik kitabında da öyle diyordu Allah korusun kimyasal vs yaşanırsa iş yerinden alacağınız izin vs olabilir haberinin olması iyi olur diye. Bir de hamile bir kadın günde 7 buçuk saatten fazla calistirilamiyor diye biliyorumİnşallah kısa sürede geçer bu koku bulantı olayı çünkü çalışanlar için ekstra zor iş yerine ilk 3 ay söylemek istemiyorum. Ama serviste bulantım oluyor şirkette kötü koku duyduğum zaman kendimi dışarı atasım geliyor Allahtan her gün gitmiyorum yoksa direk anlaşılırdı zaten
Tahmin için hangi haftada olmasi gerekiyor ultrasonunYakında başlar miyiz ultrason fotoğraflarından kesenin yerinden yönünden cinsiyet tahmin etmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?