Çok geçmiş olsun canım bende Ekim ayında ikiz düşük yaptım hatta şöyle söyleyeyim ilk 5ve 6.haftalarda hep tek olarak gördüler lekelenmem vardı kalp atışı görünmüyordu bir hafta bekle bir hafta bekle hep öyle 2hafta geçti insan asla umudunu yitirmiyor tabi ben sonra kendi doktoruma gittim üniversite hastanesine ve yatarla yatmaz ikiz gebesin dedi şok oldum kaldim Direk birinin kalp atışı yok dedi diğerinde var olabilir onada bakalım dedi böyle olabiliyormuş biri yaşayabiliyor Muş ama malesef onda da kalp atışı yoktu ve artık bu saatten sonra olmaz 9a giriveksinbdedi doktorum hatta emin olmak için renkli olan yani kan akışlarını gösteren ultrasonla baktı ama en ufak bir kan akisi yoktu öğrendiğim gün yatisim verildi ve hap ile dusurttuler bebekleri çünkü direk kurtajda rahim içi yapışma oranı daha yuksekmis düşük yaptım ve küçük bir kürtaj yaptılar Allah hickimseye yaşatmasın
. Ama umudunu kaybetme rabbim herşeyin hayırlısını bilir belki birinde vardır kalp atışı umarım kötu şeyler yaşamazsın rabbim bebeğini şana bağışlasın inşallah