- 26 Şubat 2021
- 2.315
- 2.925
- 34
bilemedim canım su an kanaman ne durumdaGördü muaneye etti kalp atışı devam ediyor dedi. Kanamaya müdahale edecek bir şey yok dedi beklemekten başka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bilemedim canım su an kanaman ne durumdaGördü muaneye etti kalp atışı devam ediyor dedi. Kanamaya müdahale edecek bir şey yok dedi beklemekten başka
Pıhtı parça yok. Sadece kanama var şiddetli de değil ama varbilemedim canım su an kanaman ne durumda
Canım kanaman kan renginde mi tam kahve mi doktor progesteron yada iğne vermedi miPıhtı parça yok. Sadece kanama var şiddetli de değil ama var
vajinadan baktırmak istemıyorum boylede stresteyım suan sıkıntım yok lekelenme kanama gıbı belırtıde yok mıde bulantısı falan erken belkıde bılmıyorum kan verdıgımde deger artınca benımle oldugunu bılıyorum içim rahatlıyorBeta 1500 üstü vajinadan kese görünüyor deniyor. Benim gittiğim gün 7000 di önce karından sonra vajinadan baktı doktor. Sadece kese göründü. Bence bidaha kan verme. Durduk yere strese giriyor insan düşük de olsa yüksek de olsa. Eğer kanaman lekelenmen yoksa bebeğin büyüyordur Allah’ın izniyle. Hesap yapıp doktor gününü ayarlayabilirsin.
Umarım geçer kanaman bence dikkat et kendine calısıyormusun bilmiyorum ama iş yapma dinlen bol bolPıhtı parça yok. Sadece kanama var şiddetli de değil ama var
Benim yasak 12. Haftaya kadar :) ama lekelenmem olmuştu o yüzdenKızlar doktorunuz ilişkiyi yasakladı mı arkadas demişken
sanırım tüp bebekti sizin de progestan desteği alıyor musunuz? D dila92Gördü muaneye etti kalp atışı devam ediyor dedi. Kanamaya müdahale edecek bir şey yok dedi beklemekten başka
Evet herhangi bir riskim yok ama geç elde edilen bi gebelik riske atmayalım dedi, her ihtimale karşı yasakladıKızlar doktorunuz ilişkiyi yasakladı mı arkadas demişken
İlişkiyle ilgili hiç bişey demedi ama biz yanasmayiz zaten şu süreçte o işlereDoktor ilişkiyi yasaklamadi mi? Ben çok nadir kahverengi geldi demiştim. Hemen ilişki yasaklayıp progestan verdi. Öncesinde de kayıplarım olduğu için ilişki bu dönemde bizden uzak her türlü tedbiri alıyoruz
Sağol canım benim Allah razı olsunGeçmiş olsun dinlenince geçiyor, stres yapma arkadaşım
Üzüldüm canım hayırlısı olsun ay hadi İnşallah hayırlısı ise ikiz olsunCanım olabilir benim ikiz kayiplarimda adetten bir gün önce 476idi. Hayırlısı hadi inşallah bakalım
Sağolun durdu şimdi inşallah böyle gider nolur bana da dua edinUmarım geçer kanaman bence dikkat et kendine calısıyormusun bilmiyorum ama iş yapma dinlen bol bol
O korkuyu bugün yaşamış biri olarak seni çok iyi anlıyorum canım inşallah sağlıkla ilerler hamileliğinSağolun durdu şimdi inşallah böyle gider nolur bana da dua edin
benim gittiğim doktor yasaklamadı.Kızlar doktorunuz ilişkiyi yasakladı mı arkadas demişken
Seninle aynı tarihte gebeliğimiz ben çarşamba keseyi gördüm, doktorum bu cumaya çağırdı beni kalp atışı için. Tabi hep karından usg olduğu için ona uygun tarihler veriyorKızlar bende bugün randevum vardı kendi doktoruma gittim ya bende mi bir sıkıntı var bilmiyorum kızımda direk karından görülmüştü. Bu gebeligimde karından baktı sade keseyi gördu 14subat sat.yani 5+6 günlük şuan bu haftada duyulmasa da görülmesi gerekir kalp atışının dedi doktorum.vajinal olarak bakalım birde dedi şükür orda kalp atışını gördu duyulmuyordu tabi ama göz kırpmasi gibi bir nokta var diye gosterdi şükür gördük kalp atışını ama ben bı tedirgin neden rahat görülmüyor diye ama doktor olabildiğini söyledi böyle olan var mı aranızda . Bu arada dün sabahtan beri şükür lekelenmem kesildi doktor ecopirine yine başka iğneye devam dedi ve progestrona da devam ayy birde proloton deput iğne verdi onu yaotirdim Allah'ım nasıl bir ignedir o inanin akşam userinden beri bacağımı hissetmiyorum benim oksaparlar bir hiç yanında
Etmezmiyiz canımm ederiz tabiki ama senin stres yapmaman lazım yat dinlen güzelceSağolun durdu şimdi inşallah böyle gider nolur bana da dua edin
Herkesin tarzı farklı demekkibenim gittiğim doktor yasaklamadı.
Daha gebeliğin başlangıcı elbette şimdiden yasaklarsa iş zor :)Herkesin tarzı farklı demekki
Çarşamba sade kese mi gördün canım o zaman normal demekki benimde karından kese daha büyümüş o belli ama bebek gozukmuyordh alttan kalbinin pıt pıt o kıpırdamasini gördüm şükür de yine de normal demekki ya cubku cuma gitsem benimde belki gözükürdu. Benimde iki hafta sonra randevum tekrar bakalım artikSeninle aynı tarihte gebeliğimiz ben çarşamba keseyi gördüm, doktorum bu cumaya çağırdı beni kalp atışı için. Tabi hep karından usg olduğu için ona uygun tarihler veriyor