Of ben bugün yedim tatlı dayanamadımKahvaltıdan sonra iki adet lifalif dışında bir şey yemedim ama az önce yemekte dünyaları yedim galiba. İnşallah tatlı da yemem. Nolur tatlı yemiim, bu gece burada bitsin
Tatlıya karşı değilim ben zaten ama akşam yemeğinden sonra yemeyeyim demiştimOf ben bugün yedim tatlı dayanamadım
-100 ve 72.4 ile devamAlmamışım vermemişim72.5 ile devam.
Ama zalım kuzen geldi yine ziyarete elinde bir kutu eklerlesağlık sorunlarından kendi yiyemiyor. Ondan böyle davranıyor galiba 3 taneyle tuttum kendimi ama gece uykumda bile aklım buzdolabındaydı
Senden aldığım smoothie fikrinden ilhamla Muzlu süt yaptımKızlar diyetisyenim süt arttıran tarifte eklemiş listeme belki yapmak isteyenler olur diye sizinle paylaşıyorum
SÜT ARTTIRAN SMOOTHİE
1 su bardağı süt ya da kefir + 2 yemek kaşığı yulaf + 2 tam ceviz+ 1 adet hurma + 1 adet küçük boy muz + 1 çay kaşığı bal
Üzeri için; Çörek otu + Limon kabuğu rendesi
Yapılışı ; Tüm malzemeleri blendera ya da smoothie makinesine atın ve akışkan bir sıvı olana kadar makineyi çalıştırmaya devam edin.
Kalori hesabı doğru olabilir belki, onu soya bilir ama beyaz unla tam buğdayın sindirilme şekli ve dolayısıyla kan şekerine etkileri farklı olduğu için kalorileri aynı olsa dahi ikincisi daha sağlıklı oluyor diye biliyorum.Bu doğrumudur acaba çünkü ben bir dilim derken bunun yarısından bahsediyorum daavuç içi kadar baya minik bir kare
Evet canım haklısın diğerlerinin lif oranı yüksek sadece şaşırdığım ben 1 dilimi avuç içi kadar hesap ediyordum hepKalori hesabı doğru olabilir belki, onu soya bilir ama beyaz unla tam buğdayın sindirilme şekli ve dolayısıyla kan şekerine etkileri farklı olduğu için kalorileri aynı olsa dahi ikincisi daha sağlıklı oluyor diye biliyorum.
Ay arkadaşın kombo yapmış resmen, öyle ölmem, üstüne bir de iskender patlat deseydin, o nasıl mönü öyleArkadaşımda yediklerimi sayayım: 2 küçük lahmacun( tabak boyutunda) mercimek çorbası, 1 kaşık mantı, 1 tane içli köfte, 2 kaşık pilav ve 2 kaşık tavuk sote. Üzerine bir parmak kalınlığında yaş pasta. Allah affetsin. Yarınki tartıyı merak ediyorum
Bütün karbonhidratlar bu masadaydıAy arkadaşın kombo yapmış resmen, öyle ölmem, üstüne bir de iskender patlat deseydin, o nasıl mönü öylesen iyi kurtarmışsın bence
Ah trileçe de yenmez mi ama yaaBütün karbonhidratlar bu masadaydıdaha trileçe ve dereotlu kurabiye de vardı ama yemedim çok şükür. Bi de yarın var bir davet. Allah sonumu hayretsin.
Ah trileçe de yenmez mi ama yaa
Yok ya.. güzeldir hafiftirAslında ben de pek sevmem ama yenirmiş bence de, kendisi gayet diyet bir tatlı gibi duruyoryoklukta gideri var yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?