Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok ya.. güzeldir hafiftir gerçi bir kere bir arkadaşımın yaptığını yedim. Sonra onun tarifi ile hep kendim yaptım pastaneye yapımı tadıda farklı değildir sanırım bu akşam yoğurt için süt gelecek... Trileçe çık aklımdaann
Kavanoz Bitince rahatlatsın benceYapma, dur. Bu hafta sıkı girişiyoruz. Ben bir hafta sıkıcam kendimi.
Sabah dayanamadım tartıldım, oh kilo almamışım ama cmts sabah vermiş göründüğüm -200 gram güme gitmiş ama bence hala dünü atlatamadı bünyem, o yüzden ümitliyim. Bu hafta 1 kg (veya 800 gr) hedefimde kararlıyım.
On üç saat yapabildim bugün, ekmek yetine dört minik dilim börek yedim (dördü bir su böreği kadar ediyordur), yumurta, peynir vb. Ve o hain fındık ezmesinden yedim azıcık. Sonra birazcık daha yedim… ondan sonra çok azıcık daha. Ama defterini dürmek üzereyim, sorun yok, her şey kontrol altında
Tamam çok sıkı başladım bak.. Normal kahvaltı, kahve ve lifalif.. Üstüne pilates + yürüyüş.. Öğlen yemeği de bu ıspanak yoğurt 1 dlm tb . açıımmm ama hala beennYapma, dur. Bu hafta sıkı girişiyoruz. Ben bir hafta sıkıcam kendimi.
Sabah dayanamadım tartıldım, oh kilo almamışım ama cmts sabah vermiş göründüğüm -200 gram güme gitmiş ama bence hala dünü atlatamadı bünyem, o yüzden ümitliyim. Bu hafta 1 kg (veya 800 gr) hedefimde kararlıyım.
On üç saat yapabildim bugün, ekmek yetine dört minik dilim börek yedim (dördü bir su böreği kadar ediyordur), yumurta, peynir vb. Ve o hain fındık ezmesinden yedim azıcık. Sonra birazcık daha yedim… ondan sonra çok azıcık daha. Ama defterini dürmek üzereyim, sorun yok, her şey kontrol altında
Ispanağa nohut kat madem bi dahakine sade sebze yemeğiyle ben de doymuyorum, et ya da baklagil olursa anca.Tamam çok sıkı başladım bak.. Normal kahvaltı, kahve ve lifalif.. Üstüne pilates + yürüyüş.. Öğlen yemeği de bu ıspanak yoğurt 1 dlm tb . açıımmm ama hala beenn
Triliçe bana da abartılmış bir balon gibi geliyorAslında ben de pek sevmem ama yenirmiş bence de, kendisi gayet diyet bir tatlı gibi duruyoryoklukta gideri var yani
Ne konudaTriliçe bana da abartılmış bir balon gibi geliyor
Böyle çok övülüyordu ya bi ara ilk meşhur olduğunda. Her konuda yani ama zevkler ve renkler tabiNe konuda
Böyle çok övülüyordu ya bi ara ilk meşhur olduğunda. Her konuda yani ama zevkler ve renkler tabi
Yapma yapma, zaten bugün yapsan yarına yersin. Yarına kadar da canının isteği geçer belkiYa di mi, bir nokta bir yerden giriverdi mutfağımıza, şimdi en dip köşe kafelerde bile var. San sebastian da öyle oldu aslında ama o iyi ki girmiş çünkü çok seviyorum merkez uf, yok, hayır, yapmayacağım. Yapmayacağım. Labne yok zaten, süzme peynir yok, neyle yapayım yapmiim, di mi
Yapmadım ama gittim fındık ezmesi kaşıkladım ne beter şeymiş ya.Yapma yapma, zaten bugün yapsan yarına yersin. Yarına kadar da canının isteği geçer belki
Cheesecakeler ile pek aram yoktur. San sebastian hiç yemedim desem arkadaşım ısrar etmese trileçe de yemezdim sanırım. Yeni tatlara açık değilim sanki ben. Klasik, bildiğim, garanti tatlar yetiyor bana.Ya di mi, bir nokta bir yerden giriverdi mutfağımıza, şimdi en dip köşe kafelerde bile var. San sebastian da öyle oldu aslında ama o iyi ki girmiş çünkü çok seviyorum merkez uf, yok, hayır, yapmayacağım. Yapmayacağım. Labne yok zaten, süzme peynir yok, neyle yapayım yapmiim, di mi
Ay ben deeeBen bugün çok acıktım
Bitti çok şükür, cidden bir rahatlama geldi. Ama en çok da çaresizce boş kavanozun dibini kaşıklamaya çalışırken kimse tarafından görülmemiş olmanın rahatlığı var üsütmdeKavanoz Bitince rahatlatsın bence
Ben bugün sıkı başladım bu diyet işine. En azından bayrama kadar harfi harfine uyacağım diyetin.Sonra bol bol tatlı yeriz inşallahBitti çok şükür, cidden bir rahatlama geldi. Ama en çok da çaresizce boş kavanozun dibini kaşıklamaya çalışırken kimse tarafından görülmemiş olmanın rahatlığı var üsütmde