Eski kotlarıma girene kadarNasıl 54kaç kilo vereceksin ki şimdi
Yanii ne gerek var demi hahhhaahahYaa sen benboşver biz yazmayalım zayıflayınca yazarız
İleri doğru gitmeyelim deBeni geçersin bence kilo verecen hissediyorum
Yarın pazartesi ama hahaha kurali bozmayalm kendi kuralm sürekli pazartesi günü başlardım diyete sonrası da yoktu tikinmaya devamBen yarın uzun yolcuyum salı başlarım
Olur emziriyoruz zaten çok sıkı diyet yapmayacağız.Ekmeğe alternatif varmı kızlar peki kahvaltıyı ekmeksiz çok zor yapıyorum tam buğday olur mu ?
Kendi sağlık uygulaması var ordan takip edilebilirBirde Apple için varmı adım uygulaması
Bende şu an vişne suyu ve keki gömüyorumSon mantımı gömdüm geldimyarın başlıyorum ben
Apple sağlık uygulamasında kendi adım sayarı var camımBirde Apple için varmı adım uygulaması
Ben 2 adet kepekli Grissini yiyorumEkmeğe alternatif varmı kızlar peki kahvaltıyı ekmeksiz çok zor yapıyorum tam buğday olur mu ?
Uslu kız seniBen 2 adet kepekli Grissini yiyorum
Ah ah içimde ne fırtınalar kopuyor hahahaUslu kız seni
Ben de çekirdekle katılıyorumApple sağlık uygulamasında kendi adım sayarı var camım
soyasosu elşmde cipsimle ben de katıldım, sonuçta bu akşam başlamıyoruz
Güncel 58.5
ilk hedef 55
Son hedef 52
Şeeyyy öncesinde de halka tatlısı gömmüş olabilirimBen de çekirdekle katılıyorum
HoşgeldiiinGeldimmmm
Bebeğini kucağına bağla 1 km olsa bile yürüBenim evde koşu bandı var ama benim kız gündüzleri hiç uyumadığı için kullanamıyorumsadece yediklerime dikkat etmemle bu kilolar gider inşallah yoksa ağlarımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?