Daha üst taraflarda doğum için yazmıştım bulup kopyaladım size aşağıda
elbise battaniye vs herkes söyler değişik olarak benim çok işime yarayanları söyleyeyim size:300 tllik reflü yatakları, little remedies gaz giderici damla, mustela cicastela krem, mustela yenidoğan köpük şampuan (kokusuz ama konak riskini ortadan kaldırıyor stoklayın derim) chicco burun aspiratörü, como tomo biberon, hametan&bephantol, green clean çamaşır deterjanı ve yumuşatıcı, sizin doğum kışa denk geleceği için bir 2.5 togluk bir uyku tulumu araştırmakta fayda var. (Bu konuda benim de araştırmalarım devam ettiği için bir tavsiyem yok biz next baby den alıp henüz kullanmadık o kadar soğuk olmadığı için)
Babybjörn ana kucağı (bu konuda muadilleri iş görüyor mu bilmiyorum ben dolaptan aldım ucuz bi fiyata ve mucizevi bir ürün bence)
Oto koltuğu&bebek arabası tercihim doona oldu ama çok memnun değilim o yüzden yine üst kısımlarda bir bebek arabası fikir alışverişi yapmıştık bakın derim. Park yatak beşik vs almadım yatakta 4 kişi yatıyoruz
Önceki postum bu şekilde;
“Ben iki parça pijama ile daha rahat ettim. Canped hasta bezi aldım onun üstüne giydim. 2 gece için 3 parça pijama, 3 adet emzirme sütyeni ve hastaneden çıkmak için rahat kıyafetler aldım. Kendinize roll on, saçlar ferahlasın diye kuru şampuan alabilirsiniz. (Yaz olduğu için çok terliyorsunuz sizinki ne zamana denk gelirse artık) bebişler için en az 4 parça yandan çıtçıtlı tulum, bolca bez, ıslak mendil, müslin battaniyeler ve bebek pamuğu alırsınız. Yine bebişler için özellikle kendinden eldivenli zıbın veya tulumlar var. bunlardan mutlaka alın derim çünkü tırnaklarıyla yüzlerini çok yırtıyorlar ve ikizler küçük olduğu için eldivenler düşüyor hep. Benimkilerin ikisi de küçük olduğu için prima premium 0 numara prematüre bez ve prematüre tulum almak zorunda kaldım. Yenidoğan elbiselerinin bile içinde kayboluyorlar
Eğer güzel büyürlerse böyle bir probleminiz olmayacaktır
hastaneye verilecek 2 çift battaniye ve doğumdan sonra giydirilecek takımları ayrıca bir kese gibi bir şeye koyabilirsiniz. Bunu sizden isteyecekler ameliyata girmeden. Yine hazırladığınız elbiseleri takım olarak keselere koyun derim kolaylık oluyor.
benim deneyimlerim bunlar
”