Insallah 4 ayi gecmez benim oglumda 2.5 ay sürmüstü umidim bunlarin da öyle olmaso zaten neredeyse 2 aylik olacagizOğlum un 4 aylık iken bitti. Kızımın 5 aylık iken bitti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah 4 ayi gecmez benim oglumda 2.5 ay sürmüstü umidim bunlarin da öyle olmaso zaten neredeyse 2 aylik olacagizOğlum un 4 aylık iken bitti. Kızımın 5 aylık iken bitti
İnşallah cnmInsallah 4 ayi gecmez benim oglumda 2.5 ay sürmüstü umidim bunlarin da öyle olmaso zaten neredeyse 2 aylik olacagiz
Ben çözümü silikon uçta buldum canım benim ancak öyle aldılar ne savaşlar verdim malesef biberon verdiğimiz için kafaları karışıyor. Silikon uçtan dönmek zor oluyormuş ama biz sadece emzirerek beslemiyoruz sonuçta benim için sorun değil yeterki vitamini alabildikleri kadar alsınlarAnneler selamlar
İkizlerim 2 aylık oldu. Bu süreçte ben her gün emzirdim, 3 kere sağım yaptım. Denemediğim süt arttırma yöntemi kalmadı doğum sonrası kg vermem gerekirken göbeğim arttı hatta. Bestlak damla rezene malt içeceği incir kaju efendime söyleyeyim karpuz tahin helvası bilmemnesi derken günlük anca 30 ml süt üretebiliyorum. Bu emzirme sağma işinden vazgeçmeli miyim, sonradan pişman olur muyum. Bu saatten sonra artar mı, Bebeklerim her meme alışlarında daha beter sinirleniyorlar gitgide biberona alıştıkları için. Psikolojik olarak da çok etkileniyorum bir yol gösterin bana lütfen
Benim ikizlerim de 6 aylık. Oğlum ilk günden beri güzel emiyor. Kızım zaten baştada zorla ağzına koyduk memeyi. 4. Ayda memeyi bıraktı. Şuan kızımj sadece uykuda iken emziriyorum. 12 gün kuvezde kaldılar. Zaten biberona alıştılar. Her zman önce emzirdim sonra meme verdim. Ben mi birşeyleri yanlış yapıyorum diye bnde kendimi yedim bitirdim ama oğlum hala emiyor. Herşeyi yaptiktan sonra kendini suçlamayı bırak bnce. Vücudun o kadar üretebiliyor demekki herkesun bünyesi farklı. Bide emzirme için psikolojik rahatlik uyku dinlenme ve sağlıklı beslenme şart. Bnde dut özü ve keciboynuzu özü pekmezinj sulandırıp içmiştim sütüm artmıştı. Bol bol su icmen lazım. Kuru meyve kuruyemiş fındık fıstık ceviz artırıyor. Bunları da dene bnce.Anneler selamlar
İkizlerim 2 aylık oldu. Bu süreçte ben her gün emzirdim, 3 kere sağım yaptım. Denemediğim süt arttırma yöntemi kalmadı doğum sonrası kg vermem gerekirken göbeğim arttı hatta. Bestlak damla rezene malt içeceği incir kaju efendime söyleyeyim karpuz tahin helvası bilmemnesi derken günlük anca 30 ml süt üretebiliyorum. Bu emzirme sağma işinden vazgeçmeli miyim, sonradan pişman olur muyum. Bu saatten sonra artar mı, Bebeklerim her meme alışlarında daha beter sinirleniyorlar gitgide biberona alıştıkları için. Psikolojik olarak da çok etkileniyorum bir yol gösterin bana lütfen
Bide elenatal 3 vitamin takviyesi kullandımAnneler selamlar
Cnm neden sagma ihtiyaci duyuyorsun senin moralini daha fazla bozup strese de sokuyor olabilir. Sen yine memeyi vermeye devam et 30 ml ciksa bile kardir. Benim de sütüm yetersiz kac ml oldugunu bile bilmiyorum ama doymadiklarini anliyorum her ögün mutlaka mama veriyorum. Illaki her bebek full anne sütüyle beslenecek diye bir kural yok. Bu konuda kendine yüklenme. Ve sen ikiz annesisin mama bizim icin kacinilmaz gibi böyle duşün.Anneler selamlar
Evet muhtemelen strese sokuyor ama ebe göğsü uyarırsan boş vakitlerinde daha çok süt yapmak için beyne sinyal verirsin demişti o yüzden bende emziremediğim zamanlarda sağdım hep. Bu arada bugün iki ay aşısını ve kontrollerini yaptırdık, şimdilik sakiniz bakalım ateş olacak mıCnm neden sagma ihtiyaci duyuyorsun senin moralini daha fazla bozup strese de sokuyor olabilir. Sen yine memeyi vermeye devam et 30 ml ciksa bile kardir. Benim de sütüm yetersiz kac ml oldugunu bile bilmiyorum ama doymadiklarini anliyorum her ögün mutlaka mama veriyorum. Illaki her bebek full anne sütüyle beslenecek diye bir kural yok. Bu konuda kendine yüklenme. Ve sen ikiz annesisin mama bizim icin kacinilmaz gibi böyle duşün.
Aa evt aşi bugündü sizin nasilsiniz simdi gece nasıl geciyorEvet muhtemelen strese sokuyor ama ebe göğsü uyarırsan boş vakitlerinde daha çok süt yapmak için beyne sinyal verirsin demişti o yüzden bende emziremediğim zamanlarda sağdım hep. Bu arada bugün iki ay aşısını ve kontrollerini yaptırdık, şimdilik sakiniz bakalım ateş olacak mı
Ateş max 38i gördüm fazla olmadı yine de calpol verdim, öyle huzursuzluk çok ağlama olmadı şükür. Yinede gece çok gaz sancıları vardı. Uyutmayan Allah uyutmuyorAa evt aşi bugündü sizin nasilsiniz simdi gece nasıl geciyor
Biz de bugün olduk aşıları bakalim nasil gececekAteş max 38i gördüm fazla olmadı yine de calpol verdim, öyle huzursuzluk çok ağlama olmadı şükür. Yinede gece çok gaz sancıları vardı. Uyutmayan Allah uyutmuyor
İnşallah ateşsiz kolaylıkla geçirirsiniz siz de bizde bugün ilk defa dışarı çıkacağız ailecek. Çok gerginimBiz de bugün olduk aşıları bakalim nasil gececek
Amin insallah. Hadi bakalim gezmeler baslamis. Aglamasiz guzel bi gezi yParsinIİnşallah ateşsiz kolaylıkla geçirirsiniz siz de bizde bugün ilk defa dışarı çıkacağız ailecek. Çok gerginim
Dün hiç buraya bakamadım şimdi nasılsınız?Ya tüm gece uyumadim sadece birinde ateş yapti aşı deidgin gibi şu an 37.7 lerde bi kac saattir var. Ne zaman geviyir acaba neredeyse 24 saat oldu aşiyi olali. digerinde ateş yoktu o da cok kipirdandi ve uyandi ama. Sanirim kolu agriyor
Iyiyiz cnm cok sükür ates falan kalmadi yazdiktan bi kac saat sonra. Ama bi tanesi cok kipirdiyor uykuda hala acaba aşı etkisi mi emin olamiyorum. Bu arada 60 cc cok degil mama icin ne veriyorsun marka olarak degisiklik yapmayi düsundün mü. Ben artik 75 lik yapmaya basladim cünkü doymadiklarini anliyorum biberon bitince bitti diye agliyolar ellerini emiyorlar.Dün hiç buraya bakamadım şimdi nasılsınız?
Doktor 2 aylık kontolde mamayı 60 cc yapalım demişti kus kus bi hal oldu bebişler nerdeyse hiç uyumadılar. onunla uğraşıyorum şimdi annem geldi de biraz rahatladım bebekler sanki benim değilmiş gibi takılıyorum
Bu arada oh iyi yapiyorsunuz bol enerji depolayin malum bizlere baya lazimDün hiç buraya bakamadım şimdi nasılsınız?
Doktor 2 aylık kontolde mamayı 60 cc yapalım demişti kus kus bi hal oldu bebişler nerdeyse hiç uyumadılar. onunla uğraşıyorum şimdi annem geldi de biraz rahatladım bebekler sanki benim değilmiş gibi takılıyorum
Emzirme danışmanlığı deneyebilirsin Instagram'da çok var bir çok anne fayda görüyorAnneler selamlar
Benim Bebeklerim de 1 aylık iken. Oğlum 6 kez 60 mama kızım 30 mama içerdi. Her mamadan önce emzirirdim.Merhaba canım ikiz anneleri. 35 haftalık doğum yaptım ikizlerim 1 aylık. Hem meme hem mama alıyorlar. Günde 6x60 mama ve 6 kere civarı da emzirme yapıyordum. Bir tanesinde burnundan ve ağzından kusma meydana geldi. Doktorumuz çok beslemişsiniz dedi. 1 aylık kontrolde 1er kilo almışlardı. Şimdi mamayı 45e düştüm ama doymuyorlar. Zor sabrediyoruz karşılıklı olarak. Sizler ne kadar meme ne kadar mama veriyorsunuz acaba ?