2023 İKİZ BEBEK BEKLEYENLER

Bu yaştan sonra iki bebeye nasıl bakalım allasen 😂 ben kendime zor bakıyorum tek çocuğu düşünüyorum kara kara.. ikinci mahveder beni 😂

İkiz hamilelik için iyi bir haftadasiniz bence kasılma yada rahatsız edici bir durum yoksa endişelenmeyin biz 30 haftadayiz 25 haftalıktan itibaren ufak ufak başlamıştı sertleşmele

İkiz hamilelik için iyi bir haftadasiniz bence kasılma yada rahatsız edici bir durum yoksa endişelenmeyin biz 30 haftadayiz 25 haftalıktan itibaren ufak ufak başlamıştı sertleşmeler kasılmalar devam da ediyo tabi
Bgun gittim bende kontrole ntsye aldı hafif minik kasılma var dedi 15 gün sonra tekrar bakalım dedi

Bgun gittim bende kontrole ntsye aldı hafif minik kasılma var dedi 15 gün sonra tekrar bakalım dedi
İnşallah sorun yaşamazsınız bu zamana kadar olmadıysa çok sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum bizimde 2 hafta sonra kontrolümüz var sağlıkla gelsinler inşallah bebişler☺️🙏

Hastane çantanızı ne zaman hazırlandınız ya da hazırlayacaksınız? Ben 28. Hafta da hazırlamayı düşünüyorum. Kasılmalarım çok erken 16. Hafta da 50/60 kasılmalarla başladı hastanede yattığım haftalar oldu şimdi ilaçlarla serumlarla 23. Haftaya geldik çok şükür. Doktor 32. Haftada gelmelerini ön görüyor şu an ki gidişat kasılmalar onu gösteriyor tabi Allah bilir Allahın izniyle 36. Haftaya kadar kalsınlar inşallah 🙏🏻

Hastane çantanızı ne zaman hazırlandınız ya da hazırlayacaksınız? Ben 28. Hafta da hazırlamayı düşünüyorum. Kasılmalarım çok erken 16. Hafta da 50/60 kasılmalarla başladı hastanede yattığım haftalar oldu şimdi ilaçlarla serumlarla 23. Haftaya geldik çok şükür. Doktor 32. Haftada gelmelerini ön görüyor şu an ki gidişat kasılmalar onu gösteriyor tabi Allah bilir Allahın izniyle 36. Haftaya kadar kalsınlar inşallah 🙏🏻
Allah kolaylık versin, hayırlısıyla vaktinde gelirler inşallah. Ben 30. Haftada hazırladım. 36da planlı doğum oldu.

Merhaba bende ikizlerime hamileyim kasılma karın sertleşmesi olunca konu yazayım dedim bende yaşıyorum kaçıncı haftada başlamıştı birde 34 haftaya kadar neler yapıldı kasılmalarınızla ilgili
30. Haftada sertlesmeler başladı. Magnezyum.parol ve mineralli soda icmemi söyledi doktorum.

Merhaba, düzeltilmiş kaçıncı ayda ek gıda denemelerine basladınız? Özellikle yarı mama yarı anne sütü alan bebeklerde

Beni tarif ettin:) 5 ay 20gunlukken başladım. Tadimlar 2 hafta sürüyor zaten
Bizim doktor 6. Aydan sonra gel öyle liste hazırlayalım dedi ama bebekler mama sandalyesinde oturuyo biz yemek yerken de sinirleniyolar. Suan tam 5 aylik oldular bir iki hafta içinde başlamak istiyorum ben de tadıma. Teşekkür ederim cevabınız için

Bizim doktor 6. Aydan sonra gel öyle liste hazırlayalım dedi ama bebekler mama sandalyesinde oturuyo biz yemek yerken de sinirleniyolar. Suan tam 5 aylik oldular bir iki hafta içinde başlamak istiyorum ben de tadıma. Teşekkür ederim cevabınız için
Ben dişlerden dolayı ellerine şu süzgeçli meyve aletlerinden veriyorum tadım sayılır mı😀 düzeltilmiş 4 ay 1 haftalık oluyorlar

İkiz anneleri bebişleri nasıl yatırıyorsunuz ya 😂 oda küçük diye anne yanı almadım eşimle aramızda yatıyorlar ama artık uykular haram oldu yani 😀 tek beşiğe ikisi de aynı anda sığmıyor artık

İkiz anneleri bebişleri nasıl yatırıyorsunuz ya 😂 oda küçük diye anne yanı almadım eşimle aramızda yatıyorlar ama artık uykular haram oldu yani 😀 tek beşiğe ikisi de aynı anda sığmıyor artık
Valla helal olsun nasıl uyuyorsunuz 😅İkisinin de beşiği ayrı bizde , sepet beşikleri var 😀 takılıyorlar

Normal park besiklerde ayrı yatıyorlar aynı odada arada huysuz olanı aramıza alıyoruz ama uykuya daldımi yerine geri koyuyorum uyuyamıyorum çünkü öyle 😬

X